Kromirani upaljač za cigare Caseti slika 2 Kromirani upaljač za cigare Caseti slika 3 Kromirani upaljač za cigare Caseti slika 4 Kromirani upaljač za cigare Caseti slika 5
Kromirani upaljač za cigare Caseti slika 2

Kromirani upaljač za cigare Caseti


5,0 (1 Ocjena)
55,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 3 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Caseti nastavlja stjecati vjerne sljedbenike svaki dan, zahvaljujući širokoj ponudi dobro izrađenih i nevjerojatno elegantnih dodataka. Kombinirajući profinjen dizajn i dobru vrijednost, Caseti je posebno omiljen među onima koji traže pouzdan upaljač za cigare. Savršen je primjer kromirani upaljač za cigare Caseti.

Upaljač privlači pozornost svjetlucavom kromiranom završnom obradom koja je poboljšana osobitim uzorkom finih linija. Zaobljeni kutovi i elegantan profil upotpunjuju profinjeni klasik koji će biti pravi hit bez obzira na priliku.

Uz jednostavno okretanje poklopca i pritisak na gumb, jednostruki mlazni plamen baca se u akciju. Upaljač upotrebljava piezoelektrični kvarcni sustav paljenja koji daje plamen baklje otporan na vjetar koji će zapaliti vaše cigare s najvećom lakoćom u gotovo svim vremenskim uvjetima. Pogled na prozorčić za razinu goriva pokazuje vam kad je vrijeme za punjenje. Najbolje je to što upaljač uključuje ugrađeni rezač cigara s bušačem od 7 mm, tako da je sve što vam treba u jednom kompaktnom paketu.

Kromirani upaljač za cigare Caseti elegantna je opcija za sve ljubitelje cigara koji žele upaljač na koji će biti ponosni gdje god i kad god se pojavi prilika da se zapali cigara. Uz uključenu darovnu kutiju, upaljač je fantastičan dar za onu posebnu osobu.

EAN kod:
4031872281101
Boja:
Srebrna
Dodatno:
Bušač za cigare (jedna veličina)
Marka:
Caseti
Plin:
Plin butan
Plamenovi:
1
Prikladno za pušače lule:
ne
Materijal:
Metal
Prozor za razinu plina:
da
Težina:
71 g
Dimenzije:
12 mm x 36 mm x 68 mm
Tehnologija plamena:
Jet plamen
Premaz:
Kromirano

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 26 Jan 2021