slika 2  slika 3  slika 4  slika 5  slika 6  slika 7
Jemar humidor African Collection

Jemar humidor African Collection


-20% Popust
457,00 €
572,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 2 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Humidor Jemar iz živahne kolekcije Africa izvrstan je komad napravljen u Italiji od libanonskog cedra. Izrađen s velikom pažnjom za detalje i tradicionalne izrade, ovaj humidor pruža sigurno rješenje za pohranu vaših cigara, ali je također estetsko remek-djelo.

Libanonska cedrovina upotrijebljena u konstrukciji humidora nudi prekrasnu aromu, ali također posjeduje jedinstvenu sposobnost održavanja stalne razine vlažnosti. To omogućuje vašim cigarama da sazriju pod optimalnim uvjetima i zadrže puni okus. Šarke humidora proizvedene su u Njemačkoj od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što osigurava izdržljivost i pouzdanu funkcionalnost. Uz preciznu izradu, šarke osiguravaju glatko otvaranje i zatvaranje humidora. Elektronički, precizni higrometar uključen je u ovaj humidor kako bi se osiguralo točno mjerenje vlažnosti unutra, što vam omogućuje da se pobrinete da su vaše cigare uvijek pohranjene u optimalnim uvjetima. Pasivni ovlaživač također je uključen kako bi se održala razina vlage unutar humidora i spriječilo isušivanje cigara. Za učinkovito organiziranje unutarnjeg prostora humidora, također ima okomitu pregradu . To vam omogućuje odvajanje različitih formata cigara i njihovo uredno pohranjivanje.

Humidor Jemar iz kolekcije Africa nudi dovoljno prostora za najviše 70 cigara različitih formata. Sa svojim visokokvalitetnim materijalima, preciznom kontrolom vlažnosti i preciznom izradom, ovaj humidor idealan je izbor za ljubitelje cigara koji žele elegantno i sigurno pohraniti svoje vrijedne cigare.

Model:
0742009
Ovlaživač:
Akrilni polimerni kristali
Opremljeno higrometrom:
da
Higrometar:
Digitalni higrometar
Dizajnirano za humidore kapaciteta do:
70 cigara/e
Vanjska obloga:
Polusjajno
Uključene pregrade:
1
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
ne
Materijal:
Drvo
Materijal unutarnje obloge:
Cedrovina
Dužina:
280 mm
Širina:
220 mm
Height:
110
Unutarnja dužina:
245 mm
Unutarnja širina:
180 mm
Unutarnja visina:
65 mm
Težina:
1913 g
Boja:
Šareno
Marka:
Jemar
EAN kod:
4251886129637
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu