Humidori

Humidori

Ne postoji ništa tako zadovoljavajuće kao odabir pravilno održavane, savršeno ovlažene cigare iz vlastitog humidora za cigare. Kvaliteta je ključ optimalne pohrane cigara. HumidorDiscount ovdje je da vam pomogne pronaći humidor koji će vam pružiti godine užitka u pušenju cigara.

Što je humidor?
Humidor je, jednostavno rečeno, samostalan prostor koji pruža duhanu okruženje kontrolirane vlažnosti. Uređaj za ovlaživanje održava unutrašnjost humidora na otprilike 65 do 72 posto relativne vlažnosti, što je optimalan raspon za cigare. Visokokvalitetni humidor nudi pouzdanost, stil i sveukupni mir koji vam omogućuje da bolje uživate u iskustvu pušenja cigare.

Današnji humidori za cigare nude puno profinjenije opcije za modernog ljubitelja cigara, s visokokvalitetnim materijalima kao što su drvo, metal, staklo, akril, pa čak i karbonska vlakna. Dobro izrađen humidor osigurava da se relativna vlažnost održava s najvećom učinkovitošću. Vaše će se cigare čuvati na sigurnom u idealnoj klimi, tako da možete uživati u izvrsnom pušenju svaki put.

Vrste humidora
Svaki ljubitelj ili dobavljač cigara ima različite potrebe i želje, tako da postoji bezbroj različitih vrsta humidora među kojima možete birati. Dok pregledavate HumidorDiscountovu kolekciju humidora, razmislite koja će vam vrsta najbolje odgovarati.

Stolni
Stolni modeli najčešći su tip humidora. Nude nevjerojatnu svestranost s beskrajnim rasponom veličina i stilova te su podjednako idealni za iskusne poznavatelje, svakodnevne i povremene ljubitelje cigara. Bilo za dom ili ured, stolni humidor može dodati dašak elegancije uređenju, istovremeno držeći vaše cigare na dohvat ruke. Humidori sa staklenim vrhom izvrsni su za izlaganje vaše kolekcije cigara. Ako se stvarno želite pohvaliti svojim dragocjenim cigarama, pogledajte adorinijev omiljeni kockasti Deluxe humidor.

Stolni humidori mogu imati kapacitet od samo 5 cigara do 300 ili više, ali većina će držati prosječno 25 do 150 cigara. Pronaći ćete nekoliko sjajnih primjera unutar adorinijeve linije izvrsnih humidora koji imaju širok raspon mogućnosti za pohranu cigara.

Putni
Samo zato što ste u pokretu, ne znači da morate biti bez dobro navlaženih cigara. Putni humidori daju vam fleksibilnost da održite svoje cigare u optimalnom okruženju kamo god vas putovanja odvedu. Putni humidori mogu varirati od malih, ovlaženih futrola za cigare do većih, zgodnih modela koji mogu poslužiti čak i kao stolni humidori.

Ormarić
Napravljeni kako bi vas zadivili, ovi humidori očigledan su izbor ozbiljnih kolekcionara, budući da ormarići za humidor općenito nude više prostora za cigare, kao i vrlo profinjene stilove. Veći, podni ili zidni ormarići najčešći su u maloprodajnim objektima, s većim kapacitetom i većim mogućnostima izlaganja. Mnogi ormarići za humidor također uključuju elektroničke sustave ovlaživanja i druge opcije za poboljšanje učinkovitosti kontrole klime.

Walk-In
Kao što naziv sugerira, to su navlažena područja u koja možete fizički ući. Najčešće korišten u maloprodajnim trgovinama cigara i samo kod najozbiljnijih poznavatelja cigara, walk-in humidor može biti malen poput ostave ili velik i sveobuhvatan kao cijeli izlog. Sve dok je prostor zatvoren i stalno ovlažen, može biti walk-in humidor. Skupi za održavanje, walk-in humidori trebaju puno robusnije sustave ovlaživanja, da ne spominjemo više vode i energije. Dakle, nisu idealni za povremene ljubitelje cigara.

Odabir pravog humidora
Nakon što suzite vrstu humidora koju želite, možete se usredotočiti na specifičnosti humidora kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama. Postavljanje nekoliko parametara prije nego što započnete pretragu učinit će odabir humidora lakšim i uspješnijim pothvatom.Veličina
Hoće li humidor odgovarati prostoru u koji ga namjeravate postaviti? Zamislite humidor kao mali komad namještaja i u skladu s tim razmislite o njegovom postavljanju u prostoriju. Izmjerite površinu i usporedite je s dimenzijama dostupnim na stranici svakog humidora.

Kapacitet
Koliko ćete cigara morati pohraniti? To može biti nezgodno jer sve ovisi o vašoj razini konzumacije cigara, koliko često rotirate cigare i trebate li prostor za produljeno odležavanje cigara. Ako niste sigurni i ako vam raspoloživi prostor dopušta, uvijek se odlučite za malo veći nego što mislite da bi vam mogao trebati. Pogledajte HumidorDiscountov alat za izračun humidora za bolji uvid u kapacitet svakog humidora.

Stil
Hoće li humidor odgovarati uređenju? Treba li imati tradicionalan ili moderan izgled? Hoće li se upotrebljavati za izlaganje cigara? Treba li set brava i ključeva? Humidor ćete najvjerojatnije viđati svaki dan, stoga želite da bude ugodan dodatak prostoriji, a ne smetnja. Od nenametljivog i funkcionalnog do središnjeg dijela koji privlači poglede, sigurno ćete pronaći stil koji vam odgovara.

Budžet
Kao i svaka druga investicija, humidor za cigare ona je koju želite pažljivo razmotriti kako biste bili sigurni da ispunjava vaše potrebe. Troškovi ažuriranja lošijih sustava ovlaživanja mogu biti znatni, kao i nadoknada gubitka nepropisno ovlaženih cigara. Dakle, imajte plan budžeta kako biste izbjegli te frustracije u budućnosti. Postoje humidori u gotovo svim cjenovnim kategorijama, od osnovnih početnih humidora do adorinijevog zadivljujućeg, jedinstvenog sefa s humidorom Cassaforte..

Osim tih razmatranja, možete se pozabaviti sitnicama unutarnje funkcionalnosti humidora. Imati robusnu liniju značajki u samom srcu vašeg humidora znači da će vaše cigare biti bolje očuvane i zaštićene, što omogućuje puno sretnije iskustvo pušenja cigara.Ovlaživanje
Ovo je ključno za pravilno funkcioniranje bilo kojeg humidora. Većina humidora uključuje uređaj za ovlaživanje, ali želite biti sigurni da će ovlaživač ponuditi optimalnu učinkovitost. Akrilni polimerni flis omiljen je materijal za ovlaživanje koji može pohraniti više vode od tradicionalnih ovlaživača na bazi spužve. Elektronički ovlaživači zraka upravljani mikroprocesorom najbolji su izbor. Uvijek možete dodati ili nadograditi ovlaživač ako je potrebno, bez obzira na vrstu ovlaživanja koja je potrebna.

Podstava
Unutarnja podstava humidora može pomoći procesu starenja cigara i također bolje održavati stalnu vlažnost. Poželjni su humidori obloženi španjolskom cedrovinom koja upija vlagu. Ipak, mahagonij i okume također su učinkovite opcije koje se nalaze u mnogim humidorima vrhunske kvalitete. Stakleni ili akrilni humidori možda neće imati podstavu, stoga se preporučuje dodavanje ladica ili pregrada od cedrovine.

Kvaliteta izrade
Zamislite humidor kao naslijeđe koje bi trebalo trajati cijeli život. Učinkovitost humidora izravno je povezana s kvalitetom izrade, zato potražite humidor koji ima debele stijenke i čvrst dizajn kućišta. Adorinijev humidor Santiago Deluxe izvrstan je primjer. Povećana čvrstoća znači da humidor može bolje izolirati unutarnju vlagu, pružajući učinkovitije i dugotrajnije rješenje za pohranu cigara.

Šarke
Često zanemaren aspekt humidora, kvalitetne šarke mogu ponuditi veću dugovječnost, glatkije otvaranje/zatvaranje i bolje brtvljenje poklopca. Izdržljive kvadrantne šarke omiljen su izbor proizvođača humidora i ljubitelja cigara zbog visoke razine izdržljivosti i stila koje šarke nude.

Higrometri
Iako nisu nužni za vlaženje cigara, higrometri znatno olakšavaju praćenje razine vlažnosti i osiguravaju da se cigare drže u idealnim uvjetima. Mnogi humidori dolaze s higrometrom, ali često su to manje precizni higrometri s metalnom oprugom. Iznimno precizni higrometri s dlakom i digitalni higrometri koji se lako očitavaju popularne su opcije koje vam mogu pružiti veći mir. Neki čak imaju ugrađeni termometar. Možete pregledavati HumidorDiscountove higrometre i termometre kako biste pronašli vrstu i veličinu koje odgovaraju vašem humidoru.

Unutarnja poboljšanja
Ovo uključuje niz opcija koje mogu pomoći u poboljšanju ukupne učinkovitosti humidora. Ventilacijski otvori i rebraste unutarnje stijenke, na primjer, poboljšavaju cirkulaciju kako bi se osiguralo da je svaka vaša cigara bolje izložena vlazi potrebnoj za održavanje u optimalnom stanju. Drugi korisni dodaci, poput pregrada i ladica od cedrovine, također mogu pomoći u poboljšanju organizacije cigara uz optimizaciju kontrole vlažnosti.

Olakšano traženje humidoraNaoružani ovim savjetima, spremni ste pronaći humidor za cigare koji će pružiti dugotrajan dom idealan za vaše dragocjene cigare.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.