Villa Spa

Villa Spa

Pravilna njega vaših cigara ključna je za potpuno uživanje u iskustvu pušenja cigara, stoga se ne biste trebali zadovoljiti samo prikladnim humidorima. Uđite u svijet VillaSpa. Humidori VillaSpa podižu ovlaživanje cigara na višu razinu, omogućujući vam da spremite, organizirate i čuvate svoje cigare s najvećim povjerenjem. To je kao da imate spa za svoje cigare.


Izvrsnost u pohrani cigara
Kad se osnivač VillaSpa Kurt Steinborn vratio s poslovnog putovanja tijekom 1990-ih i zatekao cigare koje su bile nepropisno održavane, okupio je svoje prijatelje i krenuli su u stvaranje rješenja za problem koji je mučio tolike ljubitelje cigara: preko ili ispod ovlaženih cigara.

Steinborn i njegov tim razvili su inovativni ovlaživač koji bi učinio ovlaživanje cigara lakšim, učinkovitijim i puno pouzdanijim. Svoj izum koji je promijenio igru predstavio je 2003. godine i nazvao ga elektronički sustav ovlaživanja CigarSpa. Steinborn je, međutim, bio razočaran kvalitetom humidora dostupnih na tržištu. Odlučio je da njegov ovlaživač treba odgovarajući ovlaživač zraka kako bi pokazao svoj pravi potencijal.

Steinborn je udružio snage s proizvođačem humidora i dodataka Siglo kako bi stvorio humidor koji je bio dostojan zadatka pružanja odgovarajućeg doma za elektronički ovlaživač CigarSpa. Tako su rođeni humidori VillaSpa. Fino izrađene ponude od tad su stekle reputaciju pružanja iznimnog ovlaživanja zajedno sa svojim prekrasnim nenametljivim dizajnom.Svaki humidor VillaSpa nudi primamljiv izgled i dojam s različitim završnim obradama savršenim za svaki dom ili ured. Od klasičnog crnog ili bijelog premaza do živopisnijih boja kao što su žuta, crvena ili ljubičasta, sigurno ćete pronaći pravi izgled za svoje uređenje.

Humidori VillaSpa stvoreni su za ozbiljne poznavatelje cigara i pružaju najbolje mogućnosti za one koji žele:

 • Najkvalitetniju kontrolu vlažnosti
 • Prostor za više od 200 cigara
 • Raznovrsnost u organiziranju cigara
 • Iznimno izdržljivu kvalitetu izrade
 • Spoj tradicionalnog i modernog dizajn

  Iako nisu među najpovoljnijim opcijama na tržištu, humidori VillaSpa svaki dan dokazuju svoju vrijednost izvanrednim ukupnim učinkom. Dokaz je u finijim detaljima dizajna i izrade svakog humidora.

  Humidor VillaSpa
  Svaki humidor ima iznimno čvrsti dizajn tijela od MDF-a (vlaknaste ploče srednje gustoće). Gušći od standardne šperploče, MDF sadrži slojeve toplinski obrađenih drvenih vlakana u kombinaciji s voskom i ljepljivim materijalima. Manje je vjerojatno da će se ta kao kamen čvrsta jezgra širiti i skupljati kao što to prirodno drvo često čini, zbog čega je optimalan izbor za izradu humidora.  Ovaj zamršeno izrađeni materijal također omogućuje poželjniju površinu bez čvorova koji se javljaju kod prirodnog drva, čineći MDF savršenim izborom za nanošenje furnira. Furnire stručno sastavljaju majstori na vrhuncu svojih sposobnosti. Furniri stvaraju elegantnu, privlačnu vanjštinu, kao i unutrašnjost idealno prikladnu za čuvanje cigara.

  Unutarnji furniri svih humidora VillaSpa izrađeni su od okoume, egzotičnog drva koje je omiljeni izbor znalaca. To drvo nudi visoku stopu upijanja vlage, što pomaže u održavanju dosljedne kontrole vlažnosti. Okoume također ispušta vrlo malo mirisa, tako da drvo neće utjecati na aromu cigara, kao što se događa s drugim drvom poput španjolske cedrovine.

  Humidori VillaSpa nude druge elemente dizajna koji čine svaku kreaciju snom ljubitelja cigara. Iznimno velike ručke omogućuju vam dobro držanje, nudeći lakše i praktičnije pomicanje humidora. Izdržljive kvadrantne šarke pružaju stabilnost i pomažu da se poklopac otvori i zatvori s najvećom lakoćom.  Dvije različite razine prostora za pohranu daju vam fleksibilnost da učinkovitije organizirate svoje cigare. Gornja razina sadrži dvije pomične ladice koje imaju ventilaciju za bolju cirkulaciju zraka. Donja razina ima puno prostora za cigare i uključen uređaj za ovlaživanje CigarSpa.

  Srce i duša VillaSpa
  U samom korijenu uspjeha svakog humidora VillaSpa nalazi se elektronički ovlaživač CigarSpa. Taj jedinstveni uređaj čini ovlaživanje cigara lakim, pouzdanim i bezbrižnim. Izniman dizajn i konstrukcija ovog njemačkog uređaja postavlja novi standard za ovlaživače, dajući vam mir da su vaše cigare uvijek u optimalnom stanju.  CigarSpa radi kroz profinjeni sustav meke membrane za isparavanje koji ovlažuje polagano i stalno, tako da se cigare lako prilagođavaju svim promjenama u okolišu. Jedinstveni dizajn membrana znači da jedinicu treba puniti destiliranom vodom samo svakih 4 do 6 mjeseci. Precizno izrađen, posebno za održavanje 50 do 500 cigara, CigarSpa savršena je nadopuna humidoru VillaSpa.

  Snažni ugrađeni mikroprocesor omogućuje vam podešavanje razine vlažnosti samo jednim gumbom. Možete fino podesiti ovlaživanje između 55 % i 75 % kako biste pronašli željenu razinu. Također možete pratiti trenutne uvjete, prosječne razine vlažnosti i prosječnu temperaturu zahvaljujući digitalnom zaslonu.

  Dok mnogi elektronički ovlaživači izazivaju frustraciju zbog dosadnih kabela koji idu u vanjske utičnice, CigarSpa ima dugotrajnu bateriju koja može raditi do tri godine uz jedno punjenje. Nema više muke oko kabela ili pokušaja postavljanja vašeg humidora blizu električne utičnice. Ugrađeni zaslon čak će vas upozoriti kad je baterija pri kraju i kad je vrijeme za dodavanje vode.

  Uz najnovije komponente, CigarSpa čini ovlaživanje cigara lakšim i učinkovitijim nego ikad. S ovim snažnim sustavom ovlaživanja u srcu, humidor VillaSpa postaje jedan od najboljih sveobuhvatnih humidora za cigare koji su danas dostupni. Ako želite da se vaše cigare čuvaju u najboljem stanju, onda je humidor za cigare VillaSpa s ovlaživačem CigarSpa jednostavan izbor.

  Dom koji vaše cigare zaslužuju
  Privlačan izgled, stručna izrada i pouzdana kontrola vlažnosti humidora VillaSpa koji se lako održavaju čine ih pobjedničkim opcijama na koje se možete osloniti iz dana u dan. Humidori VillaSpa pružaju puno više od ovlaženog prostora za pohranu. Uz pomoć inovativnog ovlaživača CigarSpa, humidori VillaSpa pružaju, kako Steinborn i njegov tim izjavljuju, "wellness za cigare". Pružite svojim cigarama njegu koju zaslužuju uz humidor VillaSpa.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.