Škare za cigare

Škare za cigare

Danas je na raspolaganju raznolik asortiman rezača za cigare, ali nijedan ne nudi tako jedinstvenu kombinaciju elegancije, nostalgije i preciznosti kao škare za cigare. Ti bezvremenski rezači za cigare mogu unijeti različitost u svaki ritual rezanja cigara.


Kako škare za cigare funkcioniraju?

Škare za cigare funkcioniraju gotovo isto kao i obične škare. Otvaranje i zatvaranje ručki stvara pokret rezanja. Dok obične škare imaju ravne oštrice, škare za cigare imaju zaobljene ili zakrivljene oštrice. Zakrivljenost oštrica i okretni pokreti pomažu napraviti glatki rez koji ide okomito na glavu cigare, slično kao kod dvostrukih giljotina. Rezultat je široko otvoreno uvlačenje za bolje uživanje u svem blagu koje vaša cigara nudi.

Za upotrebu škara za cigare potrebna je praksa, stoga će malo strpljenja uvelike pomoći u procesu. Uzimanje vremena za vježbanje koliki pritisak primijeniti prilikom rezanja, koliko brzo (ili sporo) rezati i jednostavno koliko cigare odrezati pomoći će vam da napravite čin rezanja cigare puno isplativijim.

Kad to svladate, lako je kao jedan, dva, tri! Samo otvorite škare za cigare, poravnajte oštrice točno iznad šava čepa cigare i zatvorite škare brzim i sigurnim pokretom!

Prednosti škara za cigare

Škare za cigare puno pridonose iskustvu pušenja cigara i mogu podići vaše uživanje u cigari, bilo da se radi o jedinstvenom stilu rezanja, osjećaju postignuća ili pokazivanju vaše vještine rezanja. Možda zbog toga, škare za cigare dugo su glavni izbor za društvena okupljanja od sobe za sastanke do salona za cigare. Škare za cigare mogu donijeti različite prednosti vašim trenucima uz cigaru, uključujući:

 • Precizan, ravan rez za optimalno uvlačenje
 • Fleksibilnost u rezanju različitih veličina i oblika
 • Dodatni dašak elegancije
 • Trenutni pokretač razgovora
 • Bezvremenska privlačnost

  Škare za cigare također su savršene za praktično i sigurno držanje rezača za cigare u vašem humidoru. Većina škara može se pričvrstiti na magnet montiran na unutrašnjost humidora, a njihov tanki profil osigurava da i dalje neće zauzimati puno prostora.

  Škare za cigare imaju svoje nedostatke jer upotreba škara za cigare u početku može biti izazovna. Svaki par škara ima vlastite posebnosti i osobnost koje treba otkriti, a to može biti dio njihovog šarma. Međutim, nakon što se naviknete na to, škare za cigare mogu se pokazati jednim od najzahvalnijih načina za rezanje i uživanje u vašim cigarama.

  Odabir škara za cigare

  Kao i kod svih običnih škara, postoje različiti stilovi i veličine škara za cigare ovisno o poslu za koji su vam potrebne. Nekoliko najpopularnijih vrsta škara uključuju:

  Tradicionalne škare

  Popularne među pronicljivim poznavateljima cigara diljem svijeta, tradicionalne škare obično su duge između 5½ i 6½ inča (14 i 16,5 cm) te pružaju uravnotežen osjećaj i elegantnu starinsku gracioznost. Dok većina škara za cigare nije prikladna za putovanja, ti su rezači udobni za držanje i pružaju klasičan izgled koji je savršen za dom, ured ili dnevni boravak. Najprodavanije adorini škare za cigare od nehrđajućeg čelika tipični su klasici.

  Džepne škare

  Ako planirate nositi škare za cigare dok putujete, onda bi par manjih džepnih škara bio najbolji. Te prijenosne škare često imaju dizajn sličan tradicionalnim škarama s kraćim ručkama ili čak kompaktniji sklopivi dizajn. Džepne škare zauzimaju manje prostora, ali bi mnogi ljubitelji cigara također mogli otkriti da kraće ručke i malo manja težina pružaju malo više kontrole prilikom rezanja cigara.

  Škare s tri oštrice

  Škare za cigare s tri oštrice nude profinjenu, modernu verziju tradicionalnih škara za cigare. Tri oštrice rade usklađeno kako bi stvorile okrugli otvor nalik na fotoaparat čiji pokret rezanja omogućuje glatko i učinkovito rezanje bez ukliještenja cigare. Ti popularni rezači donose dodatnu draž rezanju cigara i sigurno će oduševiti ljubitelje rezača s dvostrukom giljotinom. adorini Deluxe škare za cigare izvrsni su primjeri koji su jednostavni za upotrebu, moderni i pouzdani.

  Škare za cigare precizni su alati za rezanje, tako da želite biti sigurni da rezači imaju vrlo oštre i izdržljive oštrice. Tupe škare za cigare mogu ukliještiti cigaru, oštetiti omotni list i dovesti vaše iskustvo pušenja cigare do brzog i frustrirajućeg kraja. Stoga uvijek potražite visokokvalitetne oštrice od nehrđajućeg čelika ili s keramičkim premazom za najbolje rezultate.

  Režite cigare s elegancijom i stilom.

  Bilo da ste čistunac u pušenju cigara, želite stvoriti elegantnu atmosferu u salonu ili samo želite isprobati novi način rezanja cigara, škare za cigare mogu biti zadovoljavajuća opcija. Prihvatite izazov i stavite svoje vještine rezanja cigara na test uz novi par škara za cigare.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.