Caseti

Caseti

Ljubitelji cigara koji žele upaljač za cigare sa spojem upečatljivog modernog dizajna i izvrsne funkcionalnosti pronaći će mnoge opcije dostupne u Casetiju. Upaljači Caseti pružaju dojmljivu vrijednost za vaš novac, besprijekorno spajajući luksuznu profinjenost s pouzdanim izvorom plamena.


Casetijeva misija

Tim koji stoji iza upaljača Caseti u potrazi je za isporukom upaljača u koje se ljubitelji cigara mogu pouzdati kad god budu trebali zapaliti svoje omiljene cigare. Tim Caseti (i samo ime) naglašava da ti istaknuti upaljači proizlaze iz pridržavanja nekoliko ključnih načela koje svaki upaljač mora utjeloviti:

 • Klasičan
 • Estetski
 • Senzacionalan
 • Elegantan
 • Temeljit
 • Integralan

  Svrha je tih riječi stvoriti upaljače koji pružaju kvalitetu i pouzdanost, a korisniku svejedno nude dašak individualnosti. Je li Casetijev tim postigao taj cilj sa svakim upaljačem, najbolje je da odlučite sami. Ali sigurno ćete otkriti da su izvrstan osjećaj upaljača u ruci i lakoća paljenja snažan dokaz u prilog uspjehu Casetijeve misije.

  Odabir upaljača Caseti

  Sa širokim rasponom opcija, postoji upaljač Caseti koji odgovara gotovo svakoj prilici i/ili stilu. Upaljači Caseti nude luksuzan izgled i dizajn prilagođen korisniku, zbog čega je Caseti vječni bestseler. Postoji nekoliko točaka koje treba uzeti u obzir kad kupujete upaljač Caseti:

  Vrsta paljenja
  Caseti nudi butanske upaljače u tradicionalnim upaljačima na kremen i popularnije piezoelektrične upaljače, svake sa svojim prednostima i nedostacima.

  Kremen
  Casetijevi upaljači na kremen proizvode elegantne mekane plamenove samo jednim pokretom poklopca i kotrljanjem kremenog kotača. Nedostatak je upaljača na kremen dodatno održavanje kremena koji se povremeno mora zamijeniti. To je više nego kompenzirano njihovom izdržljivošću, kao i bezvremenskim izgledom i dojmom. Upaljač Caseti President izvrstan je primjer koji predivno prelazi granicu između nostalgičnog i suvremenog.

  Piezoelektrični
  Casetijeva piezoelektrična ponuda uključuje i mlazni i mekani plamen, kao što je Caseti Cannes kromirani. Piezoelektrično paljenje uklanja potrebu za zamjenom kremena, upotrebljavajući kvarcni kristal umjesto udarnog mehanizma. Međutim, precizno djelovanje tog sustava može biti osjetljivije na smetnje od krhotina i trzajućih padova. Ipak, uz pravilno rukovanje i vrlo malo održavanja osim punjenja butanom, ti upaljači zapalit će vaše cigare ili cigarete brzim i lakim pokretom.

  Vrsta plamena
  Ovo ima puno veze s osobnim preferencijama, ali je također određeno time gdje i kako ćete upotrebljavati upaljač. Tradicionalni upaljači na kremen s mekim plamenom, kao što su Caseti Rome crni/zlatni, idealni su za one trenutke u zatvorenom prostoru koji zahtijevaju dašak elegantnog stila. Tradicionalne upaljače s mekim plamenom najbolje je upotrebljavati ondje gdje vjetar ima mali ili nikakvi učinak.

  Upaljači s mlaznim plamenom, kao što je Upaljač Caseti Jet Flame Torch kromirani/crni, izvrsni su za vanjski prostor i pružaju više usredotočeni plamen otporan na vjetar koji može učiniti paljenje cigara učinkovitijim zadatkom.

  Veličina upaljača
  Casetijevi dizajneri odlučili su stvoriti upaljače koji su udobni za nošenje u ruci, kao i u džepu, tako da mnogi upaljači u asortimanu Caseti nude tanak profil. Upaljač Caseti Piezo Slim kromirani/crni popularan je primjer. Za one koji više vole upaljače veće veličine, Caseti se pobrinuo i za vas. Upaljač Caseti Soleil kromirani/plavi izvrsna je opcija koja pruža robustan izgled i osjećaj.

  Završne obrade
  Upaljači Caseti dostupni su s luksuznim završnim obradama koje u potpunosti ostvaruju Casetijevu misiju da pruži elegantan i estetski ugodan dizajn upaljača. Od ukrasne kromirane ili zlatne ploče do izvrsnog laka, upaljači Caseti odgovaraju raspoloženju bez obzira na to koliko je ležerno ili formalno. Upaljač Caseti Homme crni zadovoljava korisnike kombinirajući elegantan izgled kromirane obloge s privlačnim crnim lakom.

  Dodatne značajke upaljača
  Upaljači Caseti nude širok izbor značajki koje dodaju vrijednost vašem doživljaju upaljača. Svaki upaljač pruža jedinstven skup značajki, stoga ćete htjeti razmotriti koji najbolje odgovara vašim potrebama. Uobičajene značajke upaljača Caseti uključuju:
 • Paljenje jednim dodirom
 • Višestruki plamen
 • Integrirani rezač cigara
 • Prozor za razinu goriva
 • Iznimno veliki kotačić za podešavanje plamena

  Te i druge značajke pridonose već dojmljivoj vrijednosti svakog upaljača Caseti. Zadržite tu vrijednost i optimalnu izvedbu upotrebom samo vrhunskog butanskog goriva i kremena. Tako će vaš upaljač Caseti pružati kvalitetan rad plamena u godinama koje dolaze.

  Caseti isporučuje

  Upaljači Caseti namijenjeni su mudrim ljubiteljima pušenja koji žele kvalitetu, vrijednost i kozmopolitski senzibilitet. Bilo da je to klasični mekani plamen ili moderni mlazni plamen, kremen ili piezo, tanki profil ili debeli, postoji dizajn upaljača Caseti koji odgovara svakome.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.