Rezači za cigare s dvostrukom oštricom

Rezači za cigare s dvostrukom oštricom

Rezači za cigare neophodni su za pravilno uživanje u vrhunskim cigarama i dolaze u raznim oblicima i veličinama. Klasični giljotinski rezači za cigare s jednom oštricom nekoć su suvereno vladali, ali giljotinski rezači s dvostrukom oštricom preferirani su rezači za moderne ljubitelje cigara svugdje. Bilo da se radi o osnovnim stvarima ili profinjenom dizajnu koji donosi više ugođaja uživanju u cigari, postoji rezač cigara s dvostrukom oštricom za vas.


Kako funkcioniraju rezači s dvostrukom oštricom

Iako su napredovanja u dizajnu rezača za cigare omogućila različite konfiguracije oštrica, većina rezača s dvostrukom oštricom funkcionira slično. Rezači s dvostrukom oštricom, kao što je [Y296] adorini rezač za cigare s izgledom kreditne kartice [Y296], općenito imaju dvije oštrice u stilu giljotine postavljene jedna nasuprot drugoj, koje se stisnu zajedno kako bi se uklonio dio glave cigare.

S oštricama koje se pomiču unutra prema sredini i preklapaju se, rezultat je čišći i učinkovitiji rez od rezača s jednom oštricom. Postupak upotrebe tipične giljotine za cigare s dvostrukom oštricom jednostavan je:

 1. Gurnite oštrice u otvoreni položaj.
 2. Stavite cigaru u otvor.
 3. Poravnajte cigaru gdje želite rezati.
 4. Glatkim i laganim pokretom snažno zatvorite rezač.

  To je sve što je potrebno kako bi svaka vaša cigara dobila kvalitetan rez svaki put. Možda će trebati malo vježbe da pronađete pravu brzinu rezanja i razinu čvrstoće koja vam najbolje odgovara, ali to samo znači da ćete moći rezati i pušiti više cigara! Opreza treba biti u svakom trenutku, naravno, pazeći da prste čvrsto držite u ručkama i izvan otvora rezača kako biste izbjegli bilo kakve nezgode.

  Prednosti rezača za cigare s dvostrukom oštricom

  Rezači za cigare s dvostrukom oštricom nude niz prednosti u odnosu na jednostruke oštrice i druge vrste rezača, zbog čega su sjajne sveobuhvatne opcije za ljubitelje cigara svih razina ukusa i iskustva.


  Višestruka namjena

  Rezači s dvostrukom oštricom rezat će širok spektar veličina i oblika, zbog čega su višenamjenski alat za cigare koji možete imati pri ruci. Mnoge današnje ponude mogu rezati od najmanjih cigara do cigara s opsegom prstena 60 ili većih. [C477] Rezači i bušači [C477] cigara ili drugi manji uređaji mogu zahtijevati dva ili tri reza kako bi se postiglo optimalno uvlačenje na većim cigarama ili oblikovanim cigarama. Ipak, rezači s dvostrukom oštricom mogu sve to obaviti jednim potezom oštrica. To smanjuje vrijeme koje provodite pripremajući svoju cigaru, ali također pruža veću površinu iz koje možete uvlačiti, što bi vam moglo pomoći da otkrijete više skrivenih užitaka duhana.

  Optimalni pokret rezanja

  Klizni pokret koji nudi većina rezača za cigare s dvostrukom oštricom znači da će vaše cigare biti ravnomjerno izrezane dok se istovremeno smanjuje mogućnost pucanja lista duhana s jedne ili druge strane, kao što ponekad mogu učiniti rezači s jednom oštricom. To također olakšava rezanje bilo koje cigare koju imate pri ruci, čak i Torpeda ili Gorda divovske veličine.

  Jednostavnost upotrebe

  Većina rezača za cigare s dvostrukom oštricom ima praktične ručke za postizanje bržeg i lakšeg klizanja. Samo stisnite oštrice zajedno kako biste prerezali svoju cigaru i spremni ste za paljenje. Jednostavan dizajn dobro funkcionira za postizanje kvalitetnog reza, ali su uz to neki od današnjih rezača s dvostrukom oštricom također samooštreći. To je manje održavanja i manje gnjavaže!

  Širok raspon opcija

  Postoje brojne varijante rezača s dvostrukom oštricom, od osnovnih dvostrukih giljotina do profinjenih naprava koje nude dašak elegancije ili modernog štiha. Ako namjeravate zadiviti i treba vam rezač koji tome odgovara, postoji mnogo izvrsnih rezača s dvostrukom oštricom za taj posao. Ako ste u potrazi za svakodnevnim rezačem za koji nećete puno potrošiti, njih također ima mnogo. Bez obzira na vaš budžet ili priliku, sigurno ćete pronaći rezač za cigare s dvostrukom oštricom koji je pravi za vas.


  Udvostručite zadovoljstvo pušenja cigara

  Rezači za cigare s dvostrukom oštricom nude optimalno rezanje i višestruku namjenu koja se jednostavno ne može mjeriti s drugim vrstama rezača. Otkrijte sve užitke koje rezači s dvostrukom oštricom mogu donijeti vašem iskustvu pušenja cigara.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.