Pepeljare za cigare

Pepeljare za cigare

Uljepšajte svoj prostor za pušenje, a istovremeno osigurajte praktično i sigurno mjesto za odlaganje svojih cigara uz pravu pepeljaru za cigare. Bilo da trebate jednostavnu pepeljaru za dvorište, nešto prijenosno dok ste u pokretu ili pepeljaru koja dodaje dašak elegancije vašem prostoru za pušenje cigara, postoji ona prava za vas.


Kako se pepeljara za cigare razlikuje od obične pepeljare?

Dok je osnovna funkcija svih pepeljara pružiti sigurno mjesto za odlaganje pepela, pepeljare za cigare nude nekoliko dodatnih značajki koje olakšavaju stvari, uzimajući u obzir volumen vaše prosječne cigare. One obično uključuju:

 • Veća područja za nakupljanje pepela cigara, često s dubljim zdjelama i/ili velikim površinama ladica.
 • Ugrađene utore za cigare, dovoljno velike za smještaj različitih veličina cigara, koji nude sigurno i zaštićeno mjesto za odlaganje vaše cigare.
 • Veliki izbor dizajna, boja i stilova na temu cigara idealnih za uređenje doma, ureda ili dnevnog boravka.

  Pepeljare za cigare olakšavaju učinkovito zbrinjavanje opušaka i pepela, omogućujući vam da održavate svoj prostor za cigare čišćim nego što bi inače bio s običnim pepeljarama.

  Odabir pepeljare za cigare

  Postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir pri odabiru pepeljare za cigare kako biste optimizirali svoj užitak pušenja cigare. Razmislite gdje ćete upotrebljavati pepeljaru i s kim. Ako je uglavnom upotrebljavate vani, možda biste trebali odabrati pepeljaru izrađenu od materijala otpornog na vremenske uvjete. Ako želite formalniji izgled za unutarnje prostore, staklene ili porculanske pepeljare nude izuzetnu privlačnost.

  Kad vaše pustolovine s cigarama obično uključuju i druge ljubitelje cigara, veća pepeljara s dodatnim utorima za cigare vjerojatno je potrebna. Ako organizirate zabave ili druge događaje, samostojeće pepeljare očigledan su izbor. Džepne putne pepeljare za cigare također su brza i jednostavna opcija koja vam omogućuje sigurno bacanje pepela dok ste u pokretu. Nakon što odlučite gdje i kad ćete upotrebljavati pepeljaru, moći ćete odabrati vrstu pepeljare koja najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama.

  Vrste pepeljara za cigare

  Pepeljare za cigare dolaze u nevjerojatno širokom rasponu veličina, oblika, boja i stilova prilagođenih gotovo svakoj prilici. Evo nekoliko najčešćih vrsta:

  Pepeljara za jednu cigaru

  Idealne za uživanje u cigarama u blaženoj samoći, ove pepeljare imaju utor za jednu cigaru i općenito su kompaktnije. Također su izvrsne opcije kad je prostor ograničen. adorini keramička pepeljara za cigare Leaf crna klasičan je primjer pepeljare za jednu cigaru.

  Dvostruka pepeljara za cigare

  Ove popularne opcije imaju dva utora za cigare tako da možete udobno dijeliti prostor u pepeljari s drugim ljubiteljem cigara. Četvrtasta staklena pepeljara za dvije cigare elegantna je, prozirna staklenka prikladna za gotovo svako okruženje za pušenje cigara.

  Pepeljara za više cigara

  Savršene za zabave uz cigare i druga prijateljska okupljanja, ove pepeljare imaju tri ili više utora za cigare i općenito imaju veće zdjele za više pepela. Četvrtasta staklena pepeljara za četiri cigare popularan je izbor.

  Pepeljara za cigare s velikom zdjelom

  Pepeljare s velikom zdjelom, koje se nazivaju i duboke zdjele ili visoke pepeljare, idealne su kad je potreban dodatni prostor za odlaganje pepela. Dublji dizajn zdjele također znači manje podizanja radi pražnjenja pepeljare, što vam daje više vremena za opuštanje uz vašu omiljenu cigaru. Pepeljara za cigare Stinky od nehrđajućeg čelika popularna je opcija s velikom zdjelom.

  Samostojeća pepeljara za cigare

  Poznate kao samostojeće ili podne pepeljare, u osnovi su pepeljare na postolju. Mogu se postaviti gotovo bilo kamo i izostaviti potrebu za stolom ili radnom pločom. Samostojeće pepeljare kao što je adorinijeva samostojeća pepeljara izvrsne su za dom, poslovna ili vanjska okruženja.

  Prijenosna pepeljara za cigare

  Prijenosne pepeljare olakšavaju ljubiteljima cigara uživanje u cigarama sigurno i čisto dok su u pokretu. To uključuje blaga džepne veličine kao što je najprodavaniji Klizni zatvarač za prijenosnu pepeljaru Country koji vam omogućuje da nosite pepeo sa sobom dok ne pronađete odgovarajuće mjesto za odlaganje. Mnoge prijenosne pepeljare, kao što je Xikarova pepeljara limenka od nehrđajućeg čelika, dizajnirane su kako bi stale u većinu automobilskih držača za čaše, pružajući mjesto za odlaganje pepela vaše cigare bez problema, a da pritom ne skidate pogled s ceste .

  Darovni set pepeljara za cigare

  Ako tražite sjajan dar za svog omiljenog ljubitelja cigara ili ako jednostavno više volite imati odgovarajuće serije, onda su darovni setovi pepeljara za cigare izvrstan izbor. Ti setovi kombiniraju pepeljare s drugim dodacima za cigare, poput rezača, upaljača, futrola za cigare ili drugih korisnih naprava.

  Uljepšajte trenutak pepeljarom za cigare

  Nitko ne želi čistiti neuredan pepeo s poda, namještaja, radne površine ili iz unutrašnjosti automobila. Svakako ne želimo ni stvarati opasnost od požara odlaganjem pepela gdje mu nije mjesto. Stoga, uživajte u trenutku na pravi način i održavajte svoj prostor za cigare profinjenim, sigurnim i čistim uz dobro odabranu pepeljaru za cigare.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.