Megajet

Megajet

S. T. Dupont Megajet – nova umjetnost paljenja cigare.
Proizvođač luksuznih artikala S. T. Dupont sad nudi ljubiteljima cigara revidiranu verziju dobro poznatog upaljača Maxijet. Veći, viši i snažniji pravi su atributi za tu kolekciju.
Dizajn serije Megajet
klasično je elegantan, bezvremenski i temeljen na izgledu upaljača Megajet. Koja je razlika?
Same dimenzije bitno su drukčije. Upaljač St. Dupont Megajet ima vanjske dimenzije 73 x 40 x 16 mm i stoga ima nevjerojatno veći volumen spremnika za plin kojem će se razveseliti svaki iskusni ljubitelj.

Tehničke značajke
S nevjerojatnim kapacitetom spremnika za plin od 1,7 g koji je dovoljan za otprilike 200 paljenja, Megajet se može puniti do 30 puta plinskom bocom proizvođača. Prijeđimo sad na izvanredno snažan mlazni plamen koji je pažljivo osmislio proizvođač. Inovativni i posebno široki mlazni plamen od sad pali vaše dragocjene cigare.
Sa širinom plamena od 2 cm, koji se sužava prema vrhu u obliku piramide, površina baze cigare može se optimalno zapaliti. Intenzitet mlaznog plamena može se podesiti na dnu upaljača.
Podnosi vjetar brzine do 70 km/h, što odgovara ocjeni 7 na Beaufortovoj ljestvici.
Tri velika otvora za zrak integrirana na prednjoj i stražnjoj strani Megajeta osiguravaju brzo paljenje cigare i stalnu opskrbu plamena plinom.
Ulazi za zrak opremljeni su čvrstim zaštitnim rešetkama za zaštitu unutarnje tehnologije od prljavštine. Još jedna zaštitna mjera koju treba spomenuti, od strane proizvođača, sigurnosni je sustav iznad glave za maksimalnu sigurnost.
Upaljač se nikad ne može zapaliti u vašem džepu ili u ruci.
Tehnički, plamenom upravlja elektronički piezo klip. Osnovni materijal tijela je legura cinka, što čini upaljače lakima s 93 g. Dizajn je apsolutno bezvremenski, privlačan i ergonomski.
Apsolutni laskavac zahvaljujući zaobljenim rubovima i stranama Megajeta. Nakon prvih praktičnih iskustava s kolekcijom, apsolutno smo zadivljeni i ne vjerujemo u istiskivanje ili nestajanje serije Maxijet jer je namijenjena različitim znalcima.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.