Nudimo svojim klijentima širok raspon mogućnosti plaćanja. Dostupnost nekih načina plaćanja ograničena je na temelju zemlje dostave. Ponuđeni načini plaćanja prikazuju se u obrascu za narudžbu nakon unosa adrese dostave.

Plaćanje kreditnom i debitnom karticom

Možete praktično i sigurno platiti kreditnom i debitnom karticom. Prihvaćamo najpopularnije kreditne kartice, uključujući Visu, MasterCard, American Express, kao i JCB. Osim toga, možemo obraditi plaćanja većinom debitnih kartica koje su izdali MasterCard i Visa, kao što su Visa Electron i Visa Debit.

Dostupnost

Plaćanje kreditnom i debitnom karticom dostupno je za klijente u svim zemljama.

Sigurnost

Pratimo najbolju praksu za maksimalnu sigurnost podataka o karticama naših klijenata. Kad se odlučite za plaćanje kreditnom ili debitnom karticom prilikom naplate, bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje specijaliziranog pružatelja plaćanja (Computop; Redsys) koji surađuje s našom bankom. Ti pružatelji usluga certificirani su najvišim sigurnosnim standardima (PCI-D DSS). To znači da se podaci o vašoj kreditnoj kartici neće obrađivati ​​ni pohraniti na bilo kojem od naših poslužitelja. Podaci o vašoj kartici neće biti vidljivi nama ili našem osoblju ni u kojem trenutku, osim maksimalno šest znamenki broja vaše kartice kako bi se prepoznalo plaćanje. Nakon maksimalno 60 dana obrađivač plaćanja izbrisat će podatke o vašoj kartici.

Kad ćete mi naplatiti?

Plaćanja se obrađuju isti dan kada pošaljete uplatu.U slučaju da proizvod nije dostupan 3 tjedna ili više od datuma narudžbe, vratit ćemo vam uplatu i javit ćemo vam se u vezi s plaćanjem kad ponovno bude dostupan.

Otkazivanje i povrat sredstava

Svi povrati izvršit će se u najviše 2 tjedna od datuma kad je dogovoren povrat. Svi povrati izvršit će se na istu kreditnu ili debitnu karticu koja je upotrijebljena za prvobitno plaćanje. Imajte na umu da se u nekim slučajevima povrat može pojaviti na izvodu vaše kreditne kartice s datumom prvobitnog plaćanja umjesto datuma povrata.

Plaćanje putem PayPala

Možete platiti putem PayPala. Također je moguće platiti PayPalom čak i bez otvaranja računa na PayPalu. Ako ne želite napraviti račun, odaberite "Nemam račun na PayPalu" nakon što vas preusmjerimo na poveznicu za PayPal.

Dostupnost

Plaćanje putem PayPala dostupno je za klijente u svim zemljama.

Sigurnost

Usmjerit će vas izravno na web-stranicu PayPala kako biste se prijavili i dogovorili uplatu. Vaši podaci za prijavu na PayPal ne prolaze preko naših poslužitelja. Nećemo imati nikakav pristup vašim podacima za prijavu na PayPal. Vaše plaćanje ograničeno je na točno određeni iznos koji odobrite u transakciji putem PayPala.

Kad ćete mi naplatiti?

Plaćanja putem Paypala obrađuju se u roku od nekoliko minuta od narudžbe.

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako plaćate putem PayPala, svi povrati sredstava uplatit će se na vaš račun na PayPalu u roku od najviše 2 tjedna. Ako ste platili preko PayPala bez otvaranja računa, PayPal će vratiti sredstva na bilo koji račun ili karticu koju ste upotrijebili za plaćanje.

Plaćanje pouzećem

Narudžbu možete platiti pouzećem izravno dostavljaču UPS-a ili DHL-a. To je razmjerno skup oblik plaćanja koji nude dostavljačke službe. Zbog visokih troškova u odnosu na naše druge načine plaćanja, nažalost, moramo naplatiti dodatnu naknadu za tu opciju plaćanja koja se razlikuje od države do države i naznačena je tijekom postupka naplate. Dostavljačka služba može prihvatiti samo plaćanje u gotovini i trebali biste imati spreman točan iznos prilikom dostave. U prošlosti je bilo potrebno platiti dodatnu naknadu izravno dostavljaču, ali to više nije slučaj. Samo ćete morati platiti iznos naveden u računu koji uključuje sve naknade vezane uz plaćanje pouzećem.

Dostupnost

UPS i DHL nude plaćanje pouzećem za različite zemlje. DHL nudi tu uslugu samo za Njemačku, Italiju, Španjolsku i Portugal. UPS nudi uslugu za mnogo veći raspon zemalja. Dakle, dostupnost te opcije plaćanja ovisi također o odabranoj opciji isporuke. Narudžbe koje sadrže ormariće koji premašuju najveće dopuštene dimenzije dostavljačke službe šalju se putem špeditera, a u tom slučaju ta opcija plaćanja nije dostupna.

Sigurnost

Podaci o plaćanju ne prenosi se nama ni u kojem obliku pa nema mogućih sigurnosnih problema s tom opcijom plaćanja.

Kad ćete mi naplatiti?

Prilikom dostave od strane dostavljačke službe.

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako plaćate pouzećem, nemamo nikakvih podataka o tome kako izvršiti povrat novca. Stoga ćemo vam se obratiti kako bismo vas pitali na koji biste bankovni račun željeli da uplatimo vaš povrat. Svi povrati obavit će se u roku od 2 tjedna.

Plaćanje putem izravnog terećenja SEPA

Možete platiti putem izravnog terećenja SEPA. U nekim je zemljama to jedna od najpopularnijih opcija plaćanja za e-trgovine, a takvo je plaćanje sad dostupno za mnoge zemlje EU-a. Jednostavno naznačite IBAN kôd računa s kojeg biste željeli platiti narudžbu. Plaćanja putem izravnog terećenja SEPA uvijek se obavlja u eurima.

Dostupnost

Ta je mogućnost plaćanja dostupna klijentima u zemljama EU-a. U zemljama Eurozone plaćanje se može praktično dovršiti online. Klijenti iz država EU-a koji imaju druge valute, morat će ispisati obrazac i poslati ga našem pružatelju usluga plaćanja. Dostupnost te opcije plaćanja podliježe analizi rizika od strane našeg pružatelja usluga plaćanja.

Sigurnost

Prilikom odabira izravnog terećenja SEPA bit ćete preusmjereni na web-stranicu našeg pružatelja usluga plaćanja (Computop, Klarna). Molimo slijedite korake kako biste naveli svoj IBAN kôd. Ti pružatelji usluga certificirani su najvišim sigurnosnim standardima (PCI-D DSS). Vaši bankovni podaci ne obrađuju se niti pohranjuju na našem internetskom poslužitelju. Obrađivač plaćanja prosljeđuje nalog za izravno terećenje odmah u našu banku.

Kad ćete mi naplatiti?

Plaćanja izravnim terećenjem obrađuju se istog dana kad pošaljete uplatu.

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako platite izravnim terećenjem, sva povratna plaćanja izvršit će se u roku od 2 tjedna na bankovni račun s kojeg ste obavili prvobitnu uplatu. Može potrajati do 3 radna dana dok povrat ne bude vidljiv u izvodu računa.

Plaćanje putem online bankovnog prijenosa (Sofort Banking)

Sofort Banking usluga je koju nudi Klarna i omogućuje vam da u trenutku jednostavno platite bankovnim prijenosom putem internetskog bankarstva.

Dostupnost

Plaćanje putem Sofort Bankinga dostupno je za klijente u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Španjolskoj, Belgiji i Nizozemskoj.

Sigurnost

Nakon odabira te opcije plaćanja, bit ćete preusmjereni na web-stranicu Klarne/Sofortbankinga. Ondje putem sučelja možete organizirati bankovni prijenos sa svog bankovnog računa. Usluga je certificirana od strane TÜV-a i djeluje od 2006. godine. Klarna, tvrtka koja upravlja uslugom, jedan je od vodećih online obrađivača plaćanja u svijetu. Nijedan podatak vezan za plaćanje ne obrađuje se niti pohranjuje na našem poslužitelju, osim konačne potvrde o uspješnosti plaćanja. Ni mi ni obrađivač plaćanja nećemo imati mogućnost naplate bilo kojeg iznosa koji se razlikuje od onog koji ste ovlastili tijekom postupka plaćanja.

Kad ćete mi naplatiti?

Plaćanja putem Sofort Bankinga obično se naplaćuju na vaš bankovni račun istog dana kad pošaljete uplatu

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako plaćate Sofort Bankingom, organizirat ćemo povrat sredstava na isti bankovni račun s kojeg je izvršena prvobitna uplata. Možda ćemo vam se trebati obratiti kako bismo zatražili vaše potpune bankovne podatke radi organiziranja vašeg povrata. Svi povrati sredstava izvršit će se u roku od 2 tjedna.

Plaćanje računom nakon primitka robe (Pay Later od Klarne)

Nudimo vam mogućnost plaćanja bankovnim prijenosom u roku od 14 dana nakon što vam dostave narudžbu. Ta usluga nudi se u suradnji s Klarnom. Dobit ćete račun od Klarne.

Dostupnost

Ta mogućnost plaćanja dostupna je samo klijentima iz SAD-a, UK-a, Njemačke, Austrije, Švicarske, Danske, Norveške, Finske, Švedske i Nizozemske. Dostupnost te opcije plaćanja podliježe pozitivnoj analizi rizika od strane Klarne. Adrese za dostavu i za račun moraju biti identične ili se plaćanje ne može obraditi tom metodom.

Sigurnost

Ne postoji sigurnosni rizik povezan s plaćanjem jer možete platiti samo nakon što primite i pregledate narudžbu. Ako ne platite u navedenom roku, primit ćete obavijest e-poštom koja vas savjetuje da organizirate plaćanje unutar roka kako biste izbjegli plaćanje zakasnine. Molimo imajte na umu da može potrajati do 5 radnih dana od trenutka vašeg bankovnog prijenosa dok iznos ne bude vidljiv na vašem računu na Klarni.

Kad ćete mi naplatiti?

Klijent može dogovoriti plaćanje bankovnim prijenosom u roku od 14 dana na bankovni račun naveden u računu od Klarne.

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako plaćate pomoću te opcije, nemamo nikakvih bankovnih podataka za plaćanje povrata, stoga ćemo vam se obratiti kako bismo zatražili vaše bankovne podatke. Svi povrati sredstava bit će obrađeni u roku od 2 tjedna.

Plaćanje bankovnim prijenosom

Također imate mogućnost plaćanja bankovnim prijenosom s vašeg bankovnog računa na naš. Općenito preporučujemo da odaberete taj način plaćanja samo ako vam druge opcije plaćanja nisu izvedive. Kad plaćate prijenosom, primit ćemo vašu narudžbu s nekoliko dana odgode jer moramo pričekati dok se sredstva ne prikažu na našem bankovnom računu prije nego što budemo mogli obraditi i poslati narudžbu.

Pri organiziranju prijenosa, molimo slijedite ove upute:
- Odaberite "zajedničke troškove" za naknade za transakcije. Bit ćete odgovorni za sve povezane naknade koje naplaćuje vaša banka.
- Uplate moraju biti poslane u istoj valuti i uz isti iznos kao što je navedeno prilikom naplate.
- Navedite ID reference narudžbe i ime klijenta kao koncept zajedno s transakcijom.

Dostupnost

Plaćanje putem bankovnog prijenosa dostupno je svim našim klijentima širom svijeta. U nekim iznimnim slučajevima ta se mogućnost plaćanja možda neće prikazati na web-stranici. U tom slučaju, molimo obratite se našoj službi za korisnike i poslat ćemo vam upute o tome kako dogovoriti plaćanje vaše narudžbe bankovnim prijenosom.

Sigurnost

Ako odlučite platiti bankovnim prijenosom, vaši bankovni podaci ne obrađuju se, niti spremaju, na našim poslužiteljima.

Kad ćete mi naplatiti?

Plaćanja bankovnim prijenosom općenito se naplaćuju na vaš bankovni račun istog dana kad zatražite prijenos, iako će obično potrajati nekoliko dana dok se sredstva prikažu na našem bankovnom računu.

Otkazivanje i povrat sredstava

Ako plaćate bankovnim prijenosom, organizirat ćemo povrat sredstava na isti bankovni račun s kojeg je izvršena prvobitna isplata. Možda ćemo vam se morati javiti i zatražiti pune bankovne podatke jer za većinu bankovnih prijenosa sve informacije koje su potrebne za slanje povrata nisu navedene uz vaše prvobitno plaćanje. Povrat sredstava putem bankovnog prijenosa obradit će se u roku od 2 tjedna.

Hoću li dobiti račun s PDV-om?

Automatski šaljemo svakom kupcu račun s PDV-om e-poštom prilikom isporuke vaše narudžbe. Klijenti izvan EU-a dobit će račun bez PDV-a jer su oslobođeni plaćanja PDV-a.

Pitanja o povratima?

Pogledajte našu stranicu o 100-dnevnom jamstvu povrata za detaljne informacije o povratima.