Knjige, časopisi, DVD-i

Knjige, časopisi, DVD-i

Proširite svoje znanje o cigarama izgradnjom svoje biblioteke o cigarama. Postoje bezbrojne knjige, časopisi i DVD-ovi koji će vam pomoći da proširite svoje znanje o cigarama.


Knjige

Nema ništa bolje od opuštanja uz finu cigaru i dobru knjigu. Pronaći ćete mnoštvo štiva vezanog za cigare koje će sigurno unijeti sate radosti u vaše iskustvo pušenja cigara. Saznajte više o povijesti kubanskih cigara, lokacijama prikladnim za cigare za svjetske putnike i još mnogo toga. Također ćete pronaći adorinijev vrlo informativan Vodič za humidore, bitan izvor za sve ljubitelje cigara.

Časopisi

Pratite stručnjake iz industrije Cigar Aficionado dok dijele sve novosti o najnovijim napravama za cigare, najboljim kombinacijama pića, savjetima za putovanja i ocjenama najboljih svjetskih cigara. Upijte sve neprocjenjive resurse koje Cigar Journal nudi dok vas poznavatelji industrije vode kroz detalje svijeta cigara koji se stalno mijenja. Ove publikacije i druge odvest će vas duboko u svijet cigara kao nikad prije.

DVD-ovi

Uživajte u prizorima i zvukovima svijeta cigara uz odabire iz prekrasnog svijeta osobne zbirke DVD-ova ljubitelja cigara. Najprodavanija verzija DVD-a adorinijevog Vodiča za humidore nezaobilazan je artikl koji će vam omogućiti da spremite cigare kao profesionalac u tren oka.

Od vodiča, vijesti iz industrije, recenzija cigara, sparivanja hrane i pića pa sve do čitavog niza drugih tema, pronaći ćete sve informativne i zabavne izvore koji su vam potrebni kako biste poboljšali svoje iskustvo pušenja cigara.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.