Ostali pribor za cigare

Ostali pribor za cigare

Svijet cigara puno je više od samih cigara, humidora i upaljača. Postoji širok spektar ostalih dodataka za cigare koji će vam poslužiti da poboljšaju vaše cjelokupno iskustvo pušenja cigara. Ti dodaci mogu vam pružiti profinjenije načine za paljenje cigara i organiziranje vašeg humidora, kao i proširiti vaše znanje o cigarama te čak dodati notu nadahnutu cigarama vašem uređenju.

Mediji o cigarama
HumidorDiscount predan je tome da vam pruži sve znanje koje vam je potrebno da u potpunosti uživate u svijetu cigara i zato nudi veliki izbor knjiga, časopisa i DVD-ova o cigarama. Možete obnoviti svoju povijest cigara izborom knjiga, pratiti najnovije ocjene cigara u popularnim časopisima o cigarama i saznati više o njezi humidora iz adorinijevog Vodiča za humidore.

Razdjelnici i ladice
HumidorDiscount nudi širok raspon dodataka namijenjenih poboljšanju učinkovitosti vašeg humidora, dajući vam dodatnu fleksibilnost za stvaranje idealnog doma za vašu cijenjenu kolekciju cigara.


Dodajte veću svestranost organiziranju svog humidora uz dodatak ladice za stvaranje zasebne razine za pohranu vaših cigara. Optimizirane ladice, kao što je adorinijeva ladica od cedrovine srednje veličine, mogu čak poboljšati protok zraka kako bi se pobrinule da vaše cigare dobiju svu potrebnu vlažnost. Razdjelnici i kopče za razdjelnike druge su popularne opcije koje funkcioniraju s humidorima s rebrastom unutrašnjosti, poput onih s adorinijevom tehnologijom RibTech, koja će pomoći da cigare budu odvojene i bolje organizirane. Možete također osvijetliti svoje cigare LED svjetlom za humidor adorini kompatibilnim s RibTechom.

Pepeljare za cigare
Dakle, što je drukčije kod pepeljare za cigare? Pepeljare za cigare obično imaju šire ili dublje zdjele kako bi se omogućilo više prostora za pepeo cigare. Pepeljara za cigare općenito će također imati držače za cigare koji će primiti širok raspon veličina cigara, tako da možete sigurno odložiti svoju cigaru tijekom pušenja.Pronaći ćete sjajnu kolekciju [C495] pepeljara za cigare [/C495 ] u HumidorDiscountu za svaku prigodu, od elegantnih porculanskih i staklenih pepeljara do svakodnevnih dizajna savršeno prilagođenih za unutarnje i vanjske prostore. Uživate u svojim cigarama dok ste u pokretu? Nema problema. Postoje prijenosne pepeljare za cigare među kojima možete birati. Postoje čak i samostojeće podne pepeljare, kao što je adorinijeva stojeća pepeljara, idealna za okupljanja uz cigare ili maloprodajna okruženja.

Ostali dodaci
Na HumidorDiscountu pronaći ćete mnoštvo drugih dodataka koji mogu podići vaše iskustvo s cigarama na potpuno novu razinu. Visokokvalitetne šibice za cigare, alati za golf, umjetnost vezana za cigare za poboljšanje vašeg prostora za pušenje cigara, kožnate futrole za vaš rezač cigara, pa čak i adorinijeve torbe HumiSave za održavanje vlažnosti vaših cigara dok ste u pokretu, samo su neke od brojnih uzbudljivih ponuda koje ćete pronaći u HumidorDiscountu.

Pljoske
Dobre cigare i fina žestoka pića idu ruku pod ruku, tako da nema boljeg načina da uživate u kombinaciji svoje omiljene cigare i pića od visokokvalitetne pljoske za piće. Pljoska vam omogućuje da uživate u svojim omiljenim alkoholnim pićima uz cigare kod kuće, na terenu za golf, kampiranju ili negdje drugdje.Ne želite proći bez ukusnog pića dok uživate u cigarama, stoga pogledajte HumidorDiscountovu kolekciju pljoski kako biste pronašli pravu za sebe.

Alati za zadovoljavajuće pušenje
Imate sve što vam je potrebno na dohvat ruke da biste bolje uživali u svojim cigarama, stoga pregledajte ostale dodatke za cigare HumidorDiscounta kako biste pronašli te i mnoge druge načine da unesete više zadovoljstva u svoje pustolovine pušenja cigara!

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.