Adorini

Adorini

Adorini nudi cijeli spektar dodataka za pušenje cigara za razne ljubitelje cigara. Adorinijeva sjajna ponuda butanskih upaljača posebno je popularno odredište. Ti upaljači kombiniraju bezvremenski dizajn, izdržljivost i vrijednost kako bi ponudili rješenja za paljenje cigara kojima možete vjerovati.


Adorinijeva filozofija

Kao cijenjeni lider u industriji humidora za cigare od 1999. godine, adorini je dobro utemeljen dobavljač humidora i dodataka koji je privukao pozornost ljubitelja cigara diljem svijeta. Osnivači tvrtke, Felix Spohn i dr. Daniel Spohn, izgradili su adorini na filozofiji pružanja vrhunske kvalitete i inovacije po poštenoj vrijednosti.

Upravo je ta filozofija u srcu svakog humidora i dodatka adorini. Ljubitelji cigara obraćaju se adoriniju za inovativne dizajne, kao što su adorinijeva ventilacijska rebra RibTech i sustav ovlaživanja adorini deluxe. Te inovacije odvajaju adorini od drugih proizvođača humidora i pomogle su da adorini postane omiljeni izbor za ljubitelje cigara. Ta predanost upotrebi najnovije tehnologije i najboljih majstora za izradu humidora bez pretjerane cijene prenesena je na druge proizvode adorini, uključujući upaljače.

Upaljači

Iz svog iskustva s humidorima, adorinijev dizajnerski tim stvara upaljače koji su privlačnog stila, a opet pružaju optimalnu funkcionalnost i dugotrajnu izdržljivost. Dobivena kolekcija upaljača adorini nudi ljubiteljima cigara sve čemu se mogu nadati od kvalitetnog upaljača. Svaki ima čvrstu konstrukciju, izvrsno djelovanje plamena, ergonomski dizajn i jednostavnost upotrebe, dok istovremeno nudi privlačan, bezvremenski izgled.

Svaki upaljač dizajniran je imajući na umu svakodnevnog ljubitelja cigara i pruža pouzdan izvor plamena po dobroj vrijednosti, idealan za gotovo svako vrijeme ili mjesto.

Ponuda

Upaljači adorini stekli su ugled zbog pouzdanosti i funkcionalnosti prilagođene korisniku. Paljenje u jedan ili dva koraka, plamen otporan na vremenske uvjete, prozorčići za razinu goriva i ugrađeni rezači cigara neke su od značajki koje se nalaze na upaljačima adorini. Neki od njih koji su postali omiljeni obožavateljima uključuju:

adorini Jet
Najprodavaniji upaljač adorini Jet jak je favorit izrađen od nehrđajućeg čelika za izdržljivost. Mlazni plamen otporan na vjetar pruža snažan i pouzdan izvor plamena idealan za pustolovine na otvorenom. Dva rezača za bušenje cigara različitih veličina sklapaju se sa strane, tako da je rezač za cigare uvijek pri ruci.


Ovaj popularni upaljač izvrsna je opcija ako želite čvrsto konstruiran butanski upaljač s mlaznim plamenom i ugrađenim rezačem koji je jednostavan za upotrebu, ali ima moderan izgled i dojam. Klasičnom crnom upaljaču adorini Jet pridružile su se razne druge elegantne boje, uključujući bijelu, srebrnu, žutu, crvenu, narančastu i žarkozelenu.

adorini Slim
Za one koji žele elegantniji, kompaktniji upaljač u stilu mlaznog, adorini nudi upaljač adorini Slim. Za razliku od mnogih glomaznijih upaljača za cigare, tanji profil olakšava nošenje u džepu. Njegovo brzo i jednostavno paljenje u jednom koraku također čini taj butanski upaljač popularnom opcijom za pušače koji su uvijek u pokretu.


Njegovi zaobljeni rubovi pružaju gladak i udoban osjećaj, dok ima taman dovoljno težine da bude čvrst i uravnotežen u ruci. Iako nema ugrađeni rezač cigara ili više plamenova, upaljač adorini Slim višenamjenska je opcija otporna na vjetar podjednako za pušače cigareta i obožavatelje cigara.

sdorini Puroso
Inovativni adorini Puroso ultimativna je naprava za pušače cigara. Taj butanski upaljač ima dvostruki mlazni plamen koji brzo pali cigare, čak i u vjetrovitim uvjetima. Izuzetno oštar bušač za cigare od čelika Solingen rasklapa se kako bi se omogućio lak i čist rez. Upaljač također ima iglu za cigaru koja se može upotrijebiti kao rezač za ubod ili pojačivač izvlačenja.


Bilo da je u luksuznoj zlatnoj boji ili bezvremenskoj crnoj, ergonomski dizajn upaljača čini ga udobnim za držanje i nadopunjuje moderan izgled upaljača i dizajn pod kutom. Nagib od 45 stupnjeva pomaže dvostrukim plamenovima otpornim na vjetar u pružanju vrhunske točnosti pri paljenju cigara.

Odabir upaljača adorini

Prije nego što odaberete bilo koji upaljač, razmislite o nekoliko točaka kako biste se lakše usredotočili na najbolji upaljač za sebe. Razmislite kako će vam upaljač pristajati u ruci i u džepu ili gdje god biste ga mogli držati dok ga ne upotrebljavate. Veći upaljači općenito će imati veće spremnike za gorivo, ali mogu biti i teži i nezgrapniji za nošenje. HumidorDiscount pruža dimenzije i dodatne značajke svakog upaljača kako bi vam pomogao u potrazi.

Odlučite želite li ugrađeni rezač cigara. To također može dodati masu upaljaču, stoga ako tražite tanki upaljač i imate neki rezač za cigare koji vam se sviđa, onda je upaljač bez rezača dobra opcija. Na sreću, ljudi u adoriniju čine odabir upaljača lakim jer svaki upaljač adorini pruža korisniku vrhunsku kvalitetu, udobnost i vrijednost.

Unesite adorinijev stil

Upaljači adorini postižu ravnotežu između luksuza i funkcionalnosti koja se savršeno uklapa u pokretačku filozofiju osnivača adorinija. Kvaliteta, inovativnost, jednostavnost korištenja i poštena vrijednost – sve je tu. Dakle, pronađite svoj upaljač adorini već danas i uživajte u svojim cigarama na adorinijev način!


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.