Poštujemo privatnost vaših osobnih podataka u skladu sa sljedećim pravilima o privatnosti:


Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka


Osobni podaci prikupljaju se samo ako ih navedete kao dio svoje narudžbe, prilikom otvaranja računa ili prijave za naš newsletter. Koristimo podatke koje navedete bez vašeg izričitog dopuštenja, isključivo za obradu vaše narudžbe.

Zaštita osobnih podataka


Nećemo otkriti vaše osobne podatke nikakvoj trećoj strani. Iz ovoga su isključeni naši partneri uključeni u obradu narudžbi (kao što je osoblje odgovorno za isporuku i osoblje odgovorno za obradu plaćanja). U ovim slučajevima, korištenje prenesenih podataka svedeno je na potreban minimum.

Kolačići


Naša online trgovina koristit će trajne kolačiće (cookies) kako bi omogućila našem sustavu da pohrani i obradi sadržaj vaše košarice i kako bi omogućila našim korisnicima da dovrše narudžbu neki drugi dan.

Sigurnost podataka


Vaši podaci o plaćanju bit će šifrirani putem 256-bitne SSL tehnologije preko Interneta. Osiguravamo svoju web stranicu i druge sustave tehničkim i organizacijskim mjerama protiv gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili distribucije vaših podataka od strane neovlaštenih osoba. Pristup vašem računu moguć je tek nakon unošenja vaše osobne lozinke.

Google Analytics


Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu za web analizu koju pruža Google, Inc. (\"Google\"). Google Analytics koristi \"kolačiće\", tekstualne datoteke spremljene na vašem računalu, kako bi pomogao web stranici analizirati na koji je način korisnici upotrebljavaju. Informacije koje stvori kolačić o vašem korištenju web stranice (uključujući vašu IP adresu) Google će prenijeti i pohraniti na serverima u Sjedinjenim Državama. Google će koristiti ove informacije u svrhu procjene vašeg korištenja web stranice, sastavljanja izvješća o aktivnosti na web stranici za web operatere i pružanja drugih usluga povezanih s aktivnošću na web stranici i korištenjem interneta. Google također može prenijeti ove informacije trećim stranama ako je to određeno zakonom ili ako te treće strane obrađuju informacije u Googleovo ime. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje čuva. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, ali imajte na umu da ako to učinite, nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice. Korištenjem ove web stranice pristajete da Google obradi podatke o vama na način i u svrhe koji su gore navedeni.

Pravo


Prema Federalnom zakonu o privatnosti, imate pravo na pristup, ispravljanje, blokiranje ili brisanje vaših pohranjenih podataka.

Kontakt za Pravila o privatnosti


Za pitanja o prikupljanju, obradi i korištenju vaših osobnih podataka, objavljivanju, ispravljanju, blokiranju ili brisanju podataka te opozivu dane suglasnosti, molimo kontaktirajte s:

[email protected]