Pegasus

Pegasus

Humidori Guy Janot dugo su omiljeni ljubiteljima cigara i nude vrhunsku konstrukciju te luksuzan, privlačan dizajn. Druga linija humidora pod okriljem Guy Janot, nazvana Pegasus, također je zaokupila pozornost ljubitelja cigara svugdje. Prekrasno izrađeni, profinjeni i pristupačni, humidori Pegasus postavili su nov standard za moderne humidore za cigare.

]

Ponovno osmišljen humidor za cigare
Linija humidora Pegasus odražava strast obrtnika Guya Janota i njihovu želju da stvore najbolje humidore na tržištu. Bilo da je dio serije Guy Janot ili Pegasus, svaki humidor nosi oznaku najveće kvalitete i sigurno će vam pružiti godine iznimne kontrole vlažnosti.
U liniji Pegasus pronaći ćete širok raspon profinjenih humidora, od kojih svaki donosi ugodan izgled svakom prostoru za pohranu cigara. Postoji nekoliko značajki dizajna svakog humidora po kojima se humidori Pegasus razlikuju od ostalih:

Minimalistički stil
Humidori Pegasus postižu prekrasnu ravnotežu između elegancije i funkcionalnosti, stvarajući humidore koji su luksuzni bez pretenzija. Ističu se majstorskom upotrebom različitih vrsta egzotičnog drva i jedinstvenim završnim obradama. Gotovo svaka varijacija postala je klasik među humidorima koji cijene ljubitelji cigara svih razina ukusa.Čvrsta konstrukcija
Svaki humidor ima izdržljive šarke i posebno debele stijenke koje pružaju dugotrajnost i osiguravaju da vlaga ne izlazi, što bi inače lišilo cigare dragocjene vlažnosti. To rezultira humidorom izgrađenim da traje, koji će pružiti siguran i zaštićen dom za vaše najdragocjenije cigare.Pouzdano ovlaživanje
Ovlaživači Guy Janot upotrebljavaju modernu tehnologiju za pružanje stalne vlažnosti iz dana u dan uz samo prskanje destilirane vode. Kad god relativna vlažnost padne ispod približno 72 %, ovlaživač oslobađa vlagu. Ako vlaga poraste iznad 72 %, upija vlagu. Zastupljen u većini humidora Pegasus, samoregulirajući ovlaživač pruža ogromnu kontrolu vlažnosti kojoj možete vjerovati da će održavati cigare u optimalnom stanju.


Iznutra prema van
Budući da je glavna funkcija humidora čuvanje cigara, svaki humidor Pegasus izrađen je prije svega s naglaskom na stabilnosti i dizajnu interijera. Debele stijenke, čvrsto izrađene šarke i visokokvalitetna podstava od španjolske cedrovine pomažu u povećanju kontrole vlažnosti, smanjujući gubitak vlage koji bi mogao dovesti do suhih i oštećenih cigara.

Čvrsta konstrukcija svakog humidora radi u savršenom skladu s ovlaživačem, tako da nikad nećete morati upotrijebiti higrometar! Trebate samo držati ovlaživač napunjen destiliranom vodom i povremeno otopinom za kontrolu vlažnosti, i to je to. To vam omogućuje da provedete manje vremena brinući se o stanju svojih cigara, a više vremena uživajući u boljim cigarama u učinkovitijim uvjetima.

Mnogi humidori također imaju razdjelnike za bolje organiziranje vaših cigara. Humidori većeg kapaciteta također mogu sadržavati uklonjive ladice, što olakšava razvrstavanje i pronalaženje cigara kad dođe vrijeme da zapalite svoju omiljenu. Također ima dovoljno prostora u svakom humidoru ako odlučite nadograditi ovlaživač.

Iako unutrašnjost svakog humidora nudi robusnu funkcionalnost, Pegasusov tim također razumije da izvrstan humidor mora pružati ugodan izgled i dojam. Humidor Pegasus trebao bi oplemeniti prostor, bez obzira na uređenje doma ili ureda. Dakle, vrhunski dizajn unutrašnjosti svakog humidora nadopunjen je prekrasno izrađenim vanjskim dijelovima.

Jedinstveno drvo, lakovi i njihova posebna metoda glazure pružaju nepogrešiv stil Pegasusa. Dobiveni humidori nude pravi spoj oblika i funkcije koji ljubiteljima cigara svugdje daje razlog za veselje.

Linija Pegasus

Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, humidori Pegasus dostupni su u različitim veličinama kako bi zadovoljili sve vaše potrebe. Svaki humidor dizajniran je za optimizaciju učinkovitosti, a istovremeno pruža elegantan, a opet divno nenametljiv izgled.

Postoji pet osnovnih veličina između kojih možete birati:
100 cigara – veliki kapacitet idealan za dugotrajnu pohranu ili odležavanje
80 cigara – uspostavlja ravnotežu između pristupačnosti i kapaciteta
50 cigara – sveobuhvatni izbor za svakodnevne ljubitelje
35 cigara – izvrsna opcija kad je prostor na radnom stolu ograničen
20 cigara – sadrži integrirane magnetne zatvarače savršene za sigurno čuvanje cigara tijekom putovanja

Pegasusov tim također nudi nekoliko vrsta drvenih vanjskih dijelova, svaki dostupan u raznim bojama i završnim obradama kako bi svako uređenje bilo privlačno za oko. Neki od naših favorita uključuju:

 • crni matirani od bambusa 20
 • mat konveksni od makassara 80
 • matirani od orahovine 35
 • [Y13279] sjajni od drva wenge 50 [ /Y13279]

  Ta raznolikost veličina i stilova omogućuje vam da odaberete humidor koji pruža najbolji izgled vašem uređenju i najučinkovitiju upotrebu prostora. To dolazi bez žrtvovanja vrijednosti ili kvalitete kontrole klime, što čini humidore Pegasus idealnim izborom za svakoga.

  Neumoljiva potraga za izvrsnošću
  Ljudi koji stoje iza humidora Guy Janot i Pegasus djeluju s čvrstim uvjerenjem da nije dovoljno jednostavno biti najbolji u poslu. Potraga za savršenstvom nema kraja, stoga se letvica mora stalno podizati sve više i više. Ta strast je s ljubavlju ugrađena u svaki humidor.  Humidor Pegasus pruža vašim cigarama pouzdan, siguran i lijepo izrađen dom, ali također vam daje vrhunski dar: duševni mir. Novi humidor Pegasus dat će vašem iskustvu s cigarama krila da se vinete u nove visine.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.