Pregrade i ladice

Pregrade i ladice

Učinite svoj humidor za cigare pristupačnijim i učinkovitijim mjestom za pohranu svih svojih cijenjenih cigara. Ne postoji bolji način da organizirate svoje cigare od pregrada i ladica za humidor.

Prednosti pregrada i ladica

Upotreba pregrada i ladica olakšava brzo pronalaženje vaših cigara. Također pomažu u praćenju određenih cigara koje ste možda pohranili radi duljeg sazrijevanja. Pregrade i ladice također mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije zraka unutar humidora, dodatno pomažući ovlaživaču u pružanju optimalne klime za cigare.

Odabir i ugradnja pregrada za cigare


Pregrade olakšavaju organiziranje cigara kao nikad dosad. Možete ih upotrijebiti za razdvajanje cigara prema vrsti, marki, veličini, obliku, datumu kupnje ili pojedinostima na kutiji. Pregrade mogu biti specifične za humidor, stoga biste mogli izmjeriti unutrašnjost svog trenutnog humidora kako biste bili sigurni da će pregrade koje namjeravate kupiti stati u raspoloživi prostor.

Humidori koji imaju rebrastu unutrašnjost, kao što je adorinijev inovativni RibTech koji se nalazi u većini njihovih najprodavanijih humidora, pružaju puno lakši i učinkovitiji način za podjelu cigara. I okomite i vodoravne pregrade RibTech brzo se uvlače u rebraste utore na stijenkama humidora ili ladicama za cigare optimiziranima RibTechom. To vam omogućuje prilagodbu unutarnjeg prostora vašeg humidora adorini na razne načine kad god trebate presložiti i preinačiti.

Ugradnja pregrada adorini mačji je kašalj. Samo odaberite veličinu i vrstu koja najbolje odgovara vašem humidoru, odlučite kamo je želite ugraditi, postavite je na mjesto i uživajte u učinkovitije organiziranom humidoru za cigare. To je to!

Odabir i ugradnja ladice za cigare


Ladice za humidore

Ladice za cigare daju dodatnu razinu ili policu vašem humidoru, pružajući veću svestranost tome kako možete organizirati svoje cigare. Najučinkovitije ladice, kao što su adorinijeve ladice RibTech s tehnologijom AirVent, imaju posebne ventilacijske otvore koji poboljšavaju cirkulaciju vlage kroz humidor, omogućujući cigarama da dobiju svu vlažnost koja im je potrebna kako bi ostale u savršenom stanju za pušenje.

Jedinstveni dizajn adorinijevih ladica za cigare RibTech također znači da možete upotrebljavati adorinijeve pregrade s ladicama za optimalnu pohranu cigara i organizaciju. Ako vaš humidor ne uključuje ladicu, Humidor Discount pobrinuo se za vas. Morat ćete izmjeriti svoj humidor ili pronaći naziv modela i veličinu svog humidora adorini kako biste osigurali precizno pristajanje. Kad dobijete ladicu, stavite je u humidor, dodajte pregrade po želji i napunite je cigarama.

Poslužavnici

Ako ste domaćin događaja s kušanjem cigara ili jednostavno želite bolji način da izložite svoje najdraže cigare, poslužavnik za cigare odlična je opcija. [Y13331] Poslužavnik adorini [/13331] klasik je koji ima pojedinačne utore za najviše pet cigara veličine Double Corona i do pet cigara veličine Robusto. Upotrijebite poslužavnik za zabave, za intimna okupljanja ili kao dodatak kolicima za cigare, kao što su adorinijeva kolica CABINet.

Mnogi ormarići za humidore dolaze već opremljeni ladicama za izlaganje koje se često mogu podići iz ormarića i upotrijebiti kao poslužavnik po želji.

Dodaci za pregrade i ladice

Iako pregrade i ladice mogu uvelike poboljšati prostor za pohranu u vašem humidoru, možete podići učinkovitost na novu razinu upotrebom posebno dizajniranih dodataka za pregrade i ladice.

Kopče s naljepnicama za pregrade

S jednostavnim dizajnom i iznimno praktičnom primjenom, kopče s naljepnicama za pregrade omogućuju vam da jasno označite pregrade, tako da možete lako pronaći pravu cigaru kad budete spremni za bijeg uz pušenje. Samo stavite kopču na rub pregrade i dodajte vlastitu prilagođenu naljepnicu. To je sve što je potrebno. Označavanje je također jednostavno. Samo zapišite marku, veličinu, datum kupnje ili bilo koju informaciju koju želite upotrijebiti za klasificiranje ili razvrstavanje svojih cigara. Metalne kopče s naljepnicom marke adorini veliki su favorit među ljubiteljima.

Svjetlo za humidor

Trebate malo dodatnog svjetla za te cigare? Onda je vrijeme da razmislite o instaliranju svjetla za humidor. Dovoljno je svijetlo kako bi vas zaštitilo od mraka dok pristupate svom humidoru, a opet dovoljno malo da neće zauzeti puno dragocjenog prostora za pohranu cigara. Kompatibilno s RibTechom, adorini LED svjetlo za humidor izvrsna je opcija koja se postavlja ravno u utor RibTech srednjeg ili velikog humidora adorini. Svjetlo također ima senzor pokreta i bežični sustav bez problema. Samo uklonite svjetlo za povremeno USB punjenje i vratite ga natrag!

Zajedno s pregradama, ladicama i adorinijevim furnirima od cedrovine za oblaganje vašeg humidora ili amaterski projekt izrade humidora, ti dodaci pomažu da vaš humidor postane jednostavan, opak stroj za pohranu cigara.

Podijelite i osvojite svoj humidor

Pregrade i ladice pomažu poboljšati učinkovitost pohrane cigara, omogućujući vam da trošite manje vremena kopajući po svom humidoru u potrazi za savršenom cigarom za vaše raspoloženje i provedete više vremena uživajući u iskustvu pušenja cigare. Stavite svoj humidor pod kontrolu već danas pomoću pregrada i ladica.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.