Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff ime je koje je sinonim za kvalitetu i luksuz, poznato kao jedna od najprestižnijih svjetskih marki cigara. Od egzotičnog drva do profinjenog akrilnog dizajna, humidori Zino Davidoff prekrasno spajaju tradicionalno s modernim za bogato ugodan izgled i funkcionalnost. Ono što doista razlikuje humidore za cigare Zino Davidoff od drugih jest to što je svaki prožet nepogrešivim karakterom i strašću čovjeka, Zina Davidoffa.

Priča o Zinu Davidoffu
Zino Davidoff rođen je u glavnom gradu Ukrajine Kijevu 1906. godine, u obitelji s dubokim korijenima u prodaji duhana. Zbog promjenjive političke klime, obitelj je emigrirala u Švicarsku 1911. i nastanila se u Ženevi. Ondje je obitelj otvorila novu trgovinu duhanom koja će zauvijek promijeniti industriju cigara: Davidoff of Geneva.

Pod vodstvom Zinovog oca, Henrija Davidoffa, obiteljska trgovina brzo je postala popularno odredište ljubitelja cigara. Kako se Zino pridruživao poslu, putovao je svijetom u potrazi za najboljim duhanom i razvio strast prema poslu i odnosima koje je on donosio. Bilo da se radilo o susretu s uzgajivačima duhana, tvorničkim radnicima ili ljubiteljima cigara, bila je to ljubavna veza koja je trajala cijelog Zinovog života i još uvijek je u središtu marke koja danas nosi njegovo ime.


Tijekom godina Zino je bio predvodnik i središte inovacija koje su održale Davidoff na čelu industrije cigara u nadolazećim godinama. Pod Zinovim vodstvom 1930. godine obiteljska trgovina instalirala je prvu prostoriju za pohranu duhana s kontroliranom klimom na svijetu. Dok su se ratne oluje nadvijale nad Francuskom 1940., Zino Davidoff pristao je na francuske zahtjeve da uskladišti dva milijuna kubanskih cigara. To je poslužilo za jačanje legendarnog statusa Zina kao vodećeg dobavljača cigara u Europi.

Zino je 1950-ih iznjedrio još jednu inovaciju koja će revolucionirati svijet cigara. Davidoff je dugo želio da ljubitelji cigara iskuse cigare kao što je i on tijekom svojih putovanja kroz regije Latinske Amerike u kojima se uzgaja duhan. Davidoff je krenuo u stvaranje kutije za pohranu cigara koja bi dočarala vlažnu klimu tropskih krajeva. To je nadahnuće bilo rođenje modernog humidora kakav danas poznajemo.


Legenda o Zinu Davidoffu samo je rasla 1960-ih s objavljivanjem "The Connoisseur's Book of the Cigar". Tijekom desetljeća pojavila se i marka kubanskih cigara Davidoff. Daljnji globalni rast tijekom 1970-ih i 1980-ih uključivao je širenje na američko tržište s nekubanskim cigarama. U vrijeme kad je Davidoff prestao proizvoditi na Kubi 1991., bio je jedno od vodećih imena u cigarama, humidorima i luksuznim dodacima. Titula koju Davidoff može preuzeti i danas.

Zinovo naslijeđe izgrađeno je na inovacijama i strasti za industriju, ali Zino Davidoff možda je najviše zapamćen kao vodeći svjetski ambasador cigara. Radosno je podijelio svoju ljubav prema ritualu pušenja cigara i njegovoj sposobnosti da zbliži ljude svih društvenih slojeva. To je bio njegov najveći dar pušačima cigara. Iako on više nije s nama, Zinovo naslijeđe živi sa svakim humidorom Zino Davidoff.

Humidori Davidoff
Linija Davidoff of Geneva sadrži kolekciju luksuznih humidora koji kombiniraju tradicionalni dizajn s jednakim dodirima elegancije i profinjenosti. Humidori u liniji Zino nude prepoznatljiv suvremeni karakter popularan među znalcima koji žele dašak modernog štiha.


Bilo da nose oznaku Zino Davidoff ili Davidoff of Geneva, možete biti sigurni da je svaki humidor vrhunske kvalitete u dizajnu i konstrukciji kao što bi i sam Zino želio. Bez obzira na vaš ukus ili vaše uređenje, sigurno ćete pronaći prekrasan humidor Davidoff baš za vas.

Zbirka Davidoff of Geneva
Humidori koji se nalaze u ovoj liniji sami su vrhunac luksuznog dizajna humidora, s egzotičnim drvenim furnirima i raskošnim ukrasima. Ti humidori namijenjeni su mudrim poznavateljima cigara koji iznad svega cijene klasu i kvalitetu. Nekoliko stvari pomoći će vam da odlučite jesu li humidori Davidoff of Geneva pravi za vas.

Svaki humidor pruža:

 • Upečatljiv, ali elegantan izgled idealan kao središnji dio svake prostorije ili ureda
 • Bogato izrađeni ukrasi od najkvalitetnijih materijala i plemenitih metala
 • Precizan dovršen izgled, iznutra i izvana
 • Pouzdano pasivno ovlaživanje bez potrebe za higrometrom
 • Kvalitetna konstrukcija za dugotrajnu izdržljivost

  Vrhunski primjer iz linije humidora Davidoff of Geneva luksuzni je Kupolasti humidor od palisandrovine i paladija. Zaobljeni oblik kupole, egzotični furnir od palisandrovine, unutrašnjost od afričkog drva okoume te ručke i šarke obložene paladijem čine ovaj zapanjujući humidor najprodavanijim favoritom.


  Ladica na izvlačenje i razdjelnici pružaju savršen način za organiziranje do 65 vaših najvrjednijih cigara. Magnetni nosač na donjoj strani poklopca pruža mjesto za držanje vašeg omiljenog rezača cigara Davidoff. Davidoffov samoregulirajući ovlaživač drži cigare u optimalnom stanju. Upotrebljavajte samo destiliranu vodu i otopinu za cigare kao što su adorinijeva tekućina za vlaženje cigara kako biste osigurali apsolutno najbolje okruženje za svoje cigare.

  Kolekcija Zino
  Humidori Zino pružaju karakterističan suvremeni izgled koji je pomogao da ti humidori budu favoriti ljubitelja cigara širom svijeta. Humidori iz ove kolekcije odlične su opcije za sve. Svaki humidor donosi vrhunsku izradu koju ljubitelji cigara očekuju od Davidoffa, kao i:
 • Visokokvalitetno ovlaživanje
 • Kombinaciju elegancije i vrijednosti
 • Privlačan moderan stil

  Kolekcija Zino nudi niz humidora koji donose dašak profinjenosti i modernosti u bilo koji prostor za cigare. Unutar kolekcije naći ćete drvene humidore s privlačnim lakiranim premazom, humidore s ugraviranim dizajnom i elegantne akrilne humidore koji vam omogućuju da pokažete svoje cijenjene cigare.

  Najprodavaniji Akrilni prozirni humidor Zino savršen je primjer ponude kolekcije Zino za modernog ljubitelja cigara.


  Visokokvalitetna akrilna konstrukcija pruža izdržljiv dom za 40 do 60 cigara veličine Corone, dok ih istovremeno čini vidljivima kroz prozirne zidove. Ukusno postavljena šarka i magnetno zatvaranje djeluju sa samoregulirajućim ovlaživačem Zino kako bi se pružila optimalna kontrola vlage.
  Za one koji više vole tradicionalni drveni humidor, ali žele dašak dodatnog štiha, humidor Zino Leaf popularna je opcija.


  Ovaj Zino Classic sadrži ugravirani list duhana na vrhu poklopca za jedinstven izgled koji pokazuje vašu ljubav prema duhanu. Unutra ćete pronaći elegantno nenametljiv interijer idealan za najviše 60 cigara. Afričko drvo okoume pruža topli dom za vaše cigare, koji se može organizirati s uključenim razdjelnicima. Samoregulirajući ovlaživač Zino radi ostalo, osiguravajući da su vaše cigare uvijek spremne za akciju. Najpopularniji dizajni Zino Leaf dostupni su u crnoj, boji prirodnog hrasta i sivog hrasta.

  To je samo nekoliko lijepo dizajniranih humorida marke Zino Davidoff. Tu su raskošni i vrlo profinjeni humidori različitih stilova, veličina i završnih obrada koji samo čekaju da budu otkriveni kako bi odgovarali gotovo bilo kojem uređenju.

  Pridružite se naslijeđu Zina Davidoffa

  Bilo da je iz luksuzne linije Davidoff of Geneva ili trendovskih serija Zino, humidor Zino Davidoff donosi klasu i eleganciju vašem iskustvu s cigarama. Pridružite se ekskluzivnom klubu ljubitelja cigara posvećenom životnom stilu s cigarama i pronađite svoj humidor Zino Davidoff već danas!

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.