Kako naručiti u našoj online trgovini?

Odaberite proizvode koje želite naručiti klikom na gumb "Dodajte u košaricu". Klikom na ikonu košarice za kupnju ili na gumb za "checkout" u gornjem desnom kutu, možete zatim pregledati te proizvode, ukloniti proizvode i promijeniti količinu. Kad budete spremni naručiti, navedite svoje podatke za kontakt i adresu za dostavu.

Ne trebate otvoriti račun kod nas, ali ako želite, imate mogućnost otvaranja računa uz jednostavno unošenje lozinke. Naš sustav spremit će vaše podatke za kontakt i adresu, štedeći vam vrijeme kod sljedećih narudžbi. Za buduće kupnje kliknite na poveznicu za prijavu na vrhu stranice za plaćanje.

Na temelju adrese za dostavu i proizvoda u vašoj košarici, mogućnosti isporuke i plaćanja mogu se razlikovati. Nakon unošenja adrese za dostavu prikazat će vam se sve mogućnosti isporuke i plaćanja koje su dostupne za vašu narudžbu.

Nakon odabira željene mogućnosti isporuke i plaćanja, moći ćete dodati komentar svojoj narudžbi i od vas će se tražiti da se složite s našim uvjetima i odredbama te s našim pravilima o privatnosti.

Kad pritisnete gumb “Checkout” na stranici za narudžbu, predajte nam svoju narudžbu i činite je pravno obvezujućom ponudom.

Još uvijek imate pravo na otkazivanje.

Budete li imali bilo kakvih pitanje ili nedoumica, slobodno nam se obratite.