Drvene kutije za cigare

Drvene kutije za cigare

Futrole za cigare postoje u mnogim oblicima, ali neke su od najprivlačnijih vrsta drvene futrole. Mudri ljubitelji diljem svijeta okreću se drvenim futrolama za cigare za stil koji samo drvo može ponuditi. Drvo daje zadivljujući izgled i dojam, ali također može donijeti nekoliko prednosti vašem doživljaju pušenja cigara.


Zašto drvo?

Iako možda nisu toliko poznate svakodnevnim ljubiteljima cigara kao kožnate futrole, drvene futrole nude nevjerojatan stil i profinjenost koja odgovara ili čak premašuje mnoge druge vrste futrola za cigare. Također, ne postoje dvije iste drvene futrole za cigare jer svaka ima jedinstven uzorak šara. To jamči da je vaša drvena futrola za cigare prava, jedinstvena kreacija.

Ugodne oku i vrlo funkcionalne, drvene futrole za cigare predstavljaju alternativu futrolama od meke kože i tvrdog metala. Uz različite dostupne stilove, drvene futrole za cigare mogu ponuditi prednosti u odnosu na druge futrole, uključujući:

 • Izdržljiv čvrst dizajn
 • Siguran prostor za pohranu cigara
 • Poboljšanu aromu
 • Prepoznatljiv izgled i dojam

  Drvene futrole za cigare teže je izraditi, stoga nisu ni približno tako rasprostranjene kao futrole od drugih materijala. Ipak, kvalitetna drvena futrola nudi veću fleksibilnost u načinu transporta cigara, kao i bezbrižnost jer se vaše cigare neće zgnječiti usput.

  Neke drvene futrole sa španjolskom cedrovinom mogu dodati ugodnu aromu cigarama. Drvo također može pomoći u održavanju vlažnosti uz dodavanje malog ovlaživača u kućište kako bi cigare bile u optimalnom stanju dok ste u pokretu. Razdjelnici, magnetni zatvarači ili zaštitni platneni omoti ostale su značajke koje drvena futrola za cigare može sadržavati kako bi poboljšala vaše pustolovine s cigarama.

  Vrste drvenih futrola za cigare

  Postoje različite vrste drvenih futrola među kojim možete birati, ovisno o stilu i potrebama koje preferirate.

  Masivno drvo
  Futrole potpuno od drva pružaju čvrst, zaštitni dom za cigare dok istovremeno daju ugodan izgled koji može varirati od rustikalnog do elegantnog i profinjenog. Većina tih futrola ističe jedinstvene uzorke šara, koje dodaju dašak šarma svakoj futroli za cigare. Drvene vanjske površine mogu s vremenom pokazati ogrebotine i udubljenja, stoga se preporučuje zaštitni platneni omot kako bi se osiguralo da vanjska strana kućišta ostane u besprijekornom stanju tijekom putovanja.

  Miješani materijali
  Ove futrole sadrže kombinaciju drva i drugih materijala. Drvene futrole za cigare presvučene kožom popularne su opcije, kao što je adorinijeva luksuzna crna prilagodljiva futrola za cigare od prave kože 2/3. Podatne kožnate stranice i prekrasno zrnati završni poklopci omogućuju upečatljiv izgled koji dodaje dašak različitosti vašim putovanjima uz cigare.

  Obložene drvom
  Futrole za cigare od bilo koje vrste vanjskog materijala mogu imati unutrašnjost obloženu drvom, od elegantnih kožnatih futrola do opcija od robusne plastike ABS, kao što je trostruka crna futrola za cigare Angelo. Drvena obloga pomaže u pružanju više zaštitnog prostora za pohranu vaših cigara dok istovremeno zadržava izgled i dojam vanjskog materijala.

  Odabir drvene futrole za cigare

  Razmotrite nekoliko točaka prije kupnje kako biste mogli bolje odlučiti koja je vrsta drvene futrole za cigare najbolja za vas:

  Način transporta
  Kako ćete nositi futrolu za cigare? Razmislite možete li nositi futrolu u džepu kaputa, aktovci ili torbi. Manje futrole idealne su za džepove, dok se veće futrole mogu sigurno pospremiti u prtljagu za duža putovanja.

  Veličina cigare
  Koju veličinu cigare najčešće nosite? Mnoge drvene futrole za cigare izrađene su za prilagodbu različitih duljina i promjera prstena. Samo budite sigurni da futrola koju razmatrate ima dovoljno prostora za vaše omiljene cigare. Ako volite pušiti različite veličine cigara, onda je najbolje odabrati futrolu na većem kraju spektra.


  Broj cigara
  Koliko cigara želite nositi? Što više cigara nosite, futrola će biti glomaznija, zato razmislite o tome kako planirate transportirati cigare. Futrola za dvije ili tri cigare, na primjer, puno je lakša za nošenje u džepu kaputa.

  Vrsta putovanja
  Kamo planirate ponijeti svoje cigare? Futrole za cigare od masivnog drva pružaju izvrsnu ukupnu zaštitu za vaše cigare u raznim prilikama. Ipak, možda neće uvijek odgovarati vašim okolnostima. Za robusniju vanjsku upotrebu, tijekom kampiranja ili planinarenja, primjerice, futrole od plastike ABS obložene drvom mogle bi najbolje odgovarati. Za usporedbu, drvene futrole presvučene kožom pružaju više sjaja za one noći u gradu.

  Prirodan izbor

  Drvene futrole za cigare vrijedne su opcije koje će unaprijediti svako putovanje pušenja cigara. Ograničena dostupnost materijala i zahtjevnije metode proizvodnje koje se upotrebljavaju za drvene futrole za cigare sigurno su dio njihove privlačnosti. Taj potpuno jedinstveni karakter i pouzdanost čine drvene futrole za cigare prirodnom dopunom cigarama.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.