Siglo

Siglo

Od 2003. godine humidori Siglo Accessory oduševljavaju ljubitelje cigara prekrasno izrađenim kreacijama koje su istovremeno elegantne, dobro izrađene, učinkovite i odvažne. Od klasičnih dizajna do neobično jedinstvenih umjetničkih kreacija koje pršte bojama, Siglovi humidori nastoje zadovoljiti čak i najizbirljivije ljubitelje, postajući omiljeni među poznavateljima kubanskih cigara diljem svijeta.

Kubanska veza
Marku Siglo Accessory pokrenula je 2003. godine Pacific Cigar Company Limited (PCC), tvrtka sa sjedištem u Hong Kongu. Osnovan 1990-ih, PCC je brzo stekao prestiž kao jedini ovlašteni distributer kubanskih cigara za azijsko-pacifičku regiju. To ekskluzivno partnerstvo s kubanskim Habanos SA omogućuje PCC-u i njegovim dodacima Siglo jedinstveno mjesto u svijetu cigara.


S vezama s najpoznatijim kubanskim cigarama, Siglo Accessory iznjedrio je razne humidore i dodatke nadahnute Kubom, koji su potaknuli Siglovu popularnost među poznavateljima cigara svugdje. Marka održava svoju cijenjenu poziciju zahvaljujući predanosti temeljnim načelima.

Siglov način
Tim dizajnera i obrtnika koji stoji iza svakog proizvoda Siglo strastven je u svom zanatu i onome što svaka kreacija donosi iskustvu ljubitelja cigara. Dakle, što čini Siglo izuzetnim? Odgovor se nalazi u vodećoj filozofiji kombiniranja te marke:

 • Elegantan dizajn
 • Suvremen stil
 • Visokokvalitetni materijali
 • Besprijekorna izrada
 • Sveukupna vrijednost

  Dizajnirane od strane najboljeg i najpametnijeg što Hong Kong može ponuditi, proizvode Siglo izrađuju obrtnici iz cijelog svijeta koristeći se materijalima prikupljenim diljem Azije, Južne Amerike i Europe. Rezultat je katalog dojmljivo dizajniranih i prekrasno estetskih kreacija idealnih za dom ili ured svakog ljubitelja cigara.

  Odabir humidora Siglo
  Ne postoji nijedna druga kolekcija humidora na današnjem tržištu koja nudi izgled i dojam humidora Siglo. Živahan, jedinstvenog dizajna i zadovoljavajuć do zadnjeg detalja, svaki humidor Siglo središnji je dio koji će sigurno izmamiti osmijeh svakome tko uđe u prostoriju.

  Dok krećete u potragu za savršenim humidorom Siglo, razmislite o nekoliko točaka koje će vam pomoći da suzite fokus.

  Veličina

  Kao i kod svakog humidora, želite se pobrinuti da veličina odgovara mjestu na koje ga želite postaviti, ali i broju cigara koje želite ovlažiti. Siglo vam olakšava uz tri osnovne veličine stolnih humidora među kojima možete birati.
 • Mali (S) Ova popularna veličina pruža prostor za najviše 50 cigara, pružajući izvrstan izbor za one koji nemaju dovoljno prostora, ali žele dobro održavanu zalihu cigara. Sjajan ulazak u svemir Siglo.
 • Srednji (M) Ova veličina omiljena je kod ljubitelja i odlična opcija ako želite proširiti svoju kolekciju cigara na čak 75 cigara veličine Corona. Veličina koja nudi najviše različitih opcija u liniji Siglo.
 • Veliki (L) S kapacitetom za najviše 100 cigara, ova vam opcija daje više prostora za cigare, ali nije ni približno tako kompaktna te zauzima više prostora u vašoj sobi ili uredu.
 • Iznimno veliki (XL) Samo za najozbiljnije kolekcionare cigara, ova neuobičajeno velika veličina može primiti do 200 cigara veličine Corona. Ta se veličina općenito proizvodi samo u ograničenim izdanjima.

  Siglo nudi i druge veličine, naravno, uključujući putni humidor za 10 cigara i humidor koji može primiti više od 300 cigara. Ipak, glavni fokus i dalje je na malom i srednjem rasponu, koji uključuje preferirane veličine za mnoge ljubitelje cigara diljem svijeta.

  Stil

  Možda je najteži izbor pri odabiru humidora Siglo stil ili izgled humidora. Siglo nudi tako širok izbor privlačnih završnih obrada za svako zamislivo uređenje. Humidori Siglo najprije privlače vašu pozornost svojim prekrasnim lakiranim završnim slojevima visokog sjaja.

  Majstori prolaze kroz temeljit proces ručnog nanošenja najmanje 15 slojeva laka kako bi postigli briljantan sjajni izgled. Spojite taj proces s nizom svijetlih boja i egzotičnim furnirima i rezultati su doista zapanjujući.

  Serija Vibrant
  Kao što naziv implicira, serija Vibrant sadrži kolekciju živih boja koje će sigurno osvijetliti svaku prostoriju. Crvena i žuta među najpopularnijim su opcijama, blisko usklađene s paletama boja poznatih kubanskih marki cigara. Plava, siva, bijela, pa čak i ljubičasta također su izvrsne opcije koje dodaju dašak boje vašem iskustvu pušenja cigare.

  Serija Chinese Zodiac
  Proslavite Kinesku Novu godinu ili se pohvalite vlastitim životinjskim znakom uz ovu kolekciju prekrasno izvedenih umjetničkih kreacija. Svaki humidor ima stiliziranu sliku simbola kineskog horoskopa. Možda je najbolji primjer izuzetni humidor Year of the Goat, koji se odlikuje crnim završnim slojem visokog sjaja s primamljivim kineskim uzorcima i kaligrafijom od crvenog laka.

  Serija Classic Iako je Siglo izgradio reputaciju na stvaranju odvažnih i živahnih dizajna, ta marka također nudi kolekciju humidora za one s tradicionalnijim sklonostima. Ti humidori sadrže egzotično drvo, poput makassara i ebanovine, s prelijepo tekućim šarama drva.

  Serija Biometrico
  Serija Biometrico dodatno daje vrijednost i sigurnost Siglovim stručno izrađenim kreacijama. Jedinstveni dizajn ovog humidora na zaključavanje omogućuje vam da držite svoje cigare sigurno zaključane bez gnjavaže oko traženja ključa. Jednostavan dodir čitača otisaka prstiju koji se nalazi na prednjoj strani humidora otključava humidor. Vrhunski izbor za uživanje u vašim cigarama, bez brige i muke.

  Bez obzira na stil, svaki humidor Siglo pruža Siglov zaštitni spoj kvalitete, funkcije i stila. Druge Siglove ponude, poput serije Geometry, serije nadahnute Cohibom i serije Limited Edition, daju ljubiteljima cigara širok izbor fantastičnih humidora među kojima mogu birati, poput legendarnog humidora Koi Fish s njegovim upečatljivim intarziranim dizajnom.  Značajke


  Iako su veličina i stil humidora važni, u konačnici bi odlučujući čimbenik trebale biti značajke koje se nalaze u unutrašnjosti, funkcionalnom srcu humidora. Humidori Siglo nude mnoštvo značajki koje pružaju sigurnost i dugotrajnost uz pouzdanu kontrolu vlažnosti. Neke od tih značajki uključuju:
 • Podstavu od španjolske cedrovine
 • Izdržljive kvadrantne šarke
 • Ovlaživač Siglo
 • Digitalni higrometar Siglo
 • Razdjelnik(e)

  Ovisno o veličini i stilu humidora, druge značajke mogu pridonijeti ionako robusnoj funkcionalnosti i svestranosti svakog humidora Siglo. Sad već legendarni humidor Siglo Cards, na primjer, lako se pretvara u idealan dom za vaše žetone za poker i igraće karte. Samo recite, a humidori Siglo to će isporučiti.

  Siglo Pride
  Humidori Siglo stekli su poštovanje i divljenje poznavatelja cigara diljem svijeta jednostavno ostajući predani ponudi proizvoda koji se odlikuju iznimnim dizajnom i stilom, čvrstom konstrukcijom i ovlaživanjem vrijednim povjerenja. Humidor Siglo onaj je na koji doista možete biti ponosni.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.