Tamnosivi humidor Siglo S veličina 50

Tamnosivi humidor Siglo S veličina 50


5,0 (1 Ocjena)
-11% Popust
490,00 €
550,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Za ljubitelje cigara, možda ne postoji druga riječ koja bolje opisuje istančan ukus od Siglo. Stoga je sasvim prirodno da postoji linija humidora koja obuhvaća samu bit Siglo iskustva. Serija Siglo Humidor S 50 pruža optimalno okruženje za cigare i to u najugodnijem suvremenom stilu.

Siglo Humidor S 50 Dark Gray savršen je za one koji traže alternativu uobičajenim crnim ili smeđim humidorima, a opet onaj koji nije previše prskajući ili svijetli. Tamno siva završna obrada je divno nenaglašena, ali prekrasno naglašava drvene zrna. Izgleda sjajno, bez obzira gdje ga stavite!

Humidor je napravljen za izdržljivost s debelim zidovima i spojevima, kao i snažnim, visokokvalitetnim šarkama za neometan rad. Podstava od španjolskog cedra s pregradama humidora čini pouzdan prostor za pohranu do 50 cigara veličine Corona .Elegantno uređen ovlaživač zraka održava cigare u vrhunskom stanju, dok vam odgovarajući digitalni higrometar omogućuje jednostavno praćenje vlažnosti i temperature. Srebrna brava i set ključeva daju završni detalj ovom sofisticiranom stolnom humidoru.

Siglo Humidor S 50 Dark Gray bit će izvrstan dodatak svakom domu ili uredu, nudeći dašak modernog dizajna i boje svakom okruženju. U kombinaciji s neusporedivom kvalitetom, luksuzom i stilom, ovo će zasigurno biti vaš najdragocjeniji posjed.

Što nam se sviđa

– Humidori Siglo ističu se svojim besprijekornim sjajnim premazima. Dojmljivi tamnosivi sjajni premaz na drvenom furniru.

Što nam se ne sviđa

– Premium cijena za humidor male veličine.

Materijal:
Drvo
Boja:
Siva
Marka:
Siglo
 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 13 May 2022