IM Corona

IM Corona

Od 1933. godine IM Corona nudi ljubiteljima pušenja visokokvalitetne upaljače poznate po svom klasičnom stilu i vrhunskoj pouzdanosti. Asortiman upaljača IM Corona nudi ljubiteljima cigara i poznavateljima lula dobro izrađene opcije koje su u isto vrijeme klasične, elegantne i napravljene da traju.Priča o IM Coroni

Kako priča tim IM Corone, tijekom prvog dijela 20. stoljeća, nekoliko tvornica upaljača u Japanu stvorilo je upaljače pod imenom Corona. Jedna od tih tvornica, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, počela je proizvoditi upaljače 1933. godine. Tvornica je ubrzo postala poznata po proizvodnji upaljača iznimne kvalitete. Ugled tvornice bio je takav da je 1954. postala prvi proizvođač upaljača koji je certificiran od strane Japan Industry Standarda ili JIS-a.

Tijekom 1950-ih, tvornica se počela specijalizirati za upaljače na butan, novi tehnološki napredak 1950-ih. Tijekom tog vremena, tvornica se još više istaknula od drugih usvajanjem novog imena. Ime je kombiniralo "I" iz Ishmitsua i "M" iz proizvodnje s Coronom kako bi se stvorio IM Corona, službeni nadimak omiljene marke.

U vrijeme kad je legendarni tvrtkin upaljač Old Boy predstavljen početkom 1980-ih, IM Corona stekla je svjetsku važnost kao jedan od proizvođača upaljača u industriji kojem se najviše vjeruje. Tvrtka se udružila s europskim markama kako bi postigla širu globalnu izloženost. To je samo pridonijelo rastućem ugledu IM Corone među pušačima cigara i lula.

Tijekom godina, tim IM Corone zadržao je predanost kvaliteti koja je priskrbila IM Coroni prestiž zaštićenog znaka u 33 zemlje širom svijeta. Pronaći ćete tu strast za izvrsnošću utkanu u svaki današnji upaljač IM Corona.

Upaljači IM Corona

Mnogi proizvođači upaljača predstavljaju nove dizajne i stilove svake godine. Ipak, IM Corona zadržala je filozofiju manje je više koja omogućuje da fokus ostane na kvaliteti, umjesto na stalnoj potrebi za ponovnim izmišljanjem kotača. Daljnjim usavršavanjem isprobanih i pravih dizajna, tim IM Corone nudi kreacije koje kombiniraju izdržljivost s bezvremenskim stilom i profinjenošću.

Svaki upaljač IM Corona klasik je kojem pušači svugdje vjeruju, a ipak su dva dizajna dosegla legendarni status. Ti favoriti predstavljaju sve najbolje u težnji IM Corone za kvalitetom.

The Old Boy

Od svog dolaska ranih 1980-ih, IM Corona Old Boy vrhunski je izbor za pušače lula diljem svijeta. Njegov tradicionalni dizajn iz 1930-ih i elegantan mekani plamen daju Old Boyu primamljivo nostalgičan izgled. Ipak, izdržljiva konstrukcija, plamen pod kutom i suvremena završna obrada čine Old Boy idealnim upaljačem za moderne ljubitelje lule i duhana.


Svaki od tih upaljača, kao što je najprodavaniji Old Boy kromirani i crni, ima iznimno veliki spremnik za gorivo i tamper na izvlačenje. Djelomično izvucite tamper van i okrenite ga kako biste ga zaključali na mjestu za upotrebu ili ga izvucite do kraja i upotrijebite drugi kraj kao strugač za zdjelu ili odvijač za okretanje regulatora plamena. Samo nekoliko detalja koji čine Old Boy IM Corone omiljenim u cijelom svijetu. Međutim, Old Boy nije samo za pušače lula, budući da će poznavateljima cigara izgled, osjećaj i plamen pod kutom biti savršeno prikladni za paljenje cigara.

The Double Corona
Upaljač IM Corona Double Corona izrađen je za mudre ljubitelje cigara i pruža dojmljiv stil i funkcionalnost, što ga je učinilo još jednim favoritom IM Corone. Njegova čvrsta mesingana konstrukcija dostupna je u nekoliko različitih završnih obrada, poboljšavajući dizajn širokog tijela upaljača.Double Corona mat crni s kromiranim mesingom primjer je koji privlači publiku.


Preklop poklopca i okretanje tradicionalnog kremenog kotača donosi izuzetno širok mekani plamen. Taj plamen dvostruke veličine pokriva veću površinu cigare od standardnog plamena, omogućujući vam da učinkovito i lako zapalite svoje omiljene cigare. Kremeno kućište s gornjim punjenjem olakšava održavanje, dok vas veliki spremnik za gorivo drži spremnima za akciju tijekom cijelog dana.

Zašto odabrati IM Coronu?

IM Corona ima dugu povijest isporuke pouzdanih upaljača za svakodnevne pušače lula i poznavatelje cigara. Iako ta marka možda ne nudi blještave upaljače koji se danas tako često nalaze na tržištu, IM Corona nudi bezvremenski stil i funkcionalnost na koje možete računati svaki dan. Ako želite čvrsto izrađen upaljač koji pruža izdržljivost pomiješanu s bezvremenskim izgledom i osjećajem, onda je IM Corona za vas.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.