Daniel Marshall

Daniel Marshall

Nagrađivani humidori Daniela Marshalla nalaze se u domovima najvećih imena u sportu, zabavi i svjetskim poslovima. Otmjenost, posebnost i stil koji nudi svaka kreacija čvrsto su postavili humidore Daniel Marshall kao mjerilo za sva luksuzna rješenja za pohranu cigara.


Uspon Daniela Marshalla
Priča o humidorima Daniela Marshalla počinje 1982. godine kad je Marshall krenuo u postizanje svog cilja da postane dizajner za neke od najprestižnijih kuća luksuzne robe na svijetu. Predstavio je svoje jedinstvene dizajne Cartieru i Dunhillu. Dunhill je naručio od Marshalla izradu humidora za cigare za sjevernoameričko tržište i ubrzo su njegove kreacije privukle pažnju vrhunskih dizajnerskih kuća u Europi. Ubrzo nakon toga, Marshall je dizajnirao luksuzne specijalne proizvode od drva za Dunhill, Cartier, Pierre Cardin, Tiffany's, Bijan, Neiman Marcus i druge. Marshallov dizajn s vremenom je pronašao svoj put do ličnosti visokog profila kao što su Tom Cruise, marokanski kralj Hassan II., Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando i princ Rainier od Monaka, između ostalih. To je otvorilo vrata plasmanu proizvoda u filmovima, na televiziji i ekskluzivnim ugovorima s vrhunskim tvrtkama diljem svijeta.

Ipak, tek će 1992. godine Daniel Marshall postati sinonim za humidore za cigare. To je bila godina kad se pojavio poznati časopis Cigar Aficionado i zauvijek promijenio lice industrije cigara. Kroz uspješnu reklamnu kampanju, izlažući primjerke svojih humidora na događanjima i usmenom predajom, Daniel Marshall postao je predmet razgovora stručnjaka u industriji, kao i ljubitelja cigara. Njegovi humidori odmah su se počeli pojavljivati na popisima najboljih humidora godine i najbolje kupnje diljem svijeta.


Uz nevjerojatnu potražnju za njegovim humidorima, Marshall je odlučio prekinuti svoju rad s luksuznim dizajnerskim kućama i usredotočiti se samo na stvaranje humidora marke Daniel Marshall. Udružio se s tvornicom Gianni Versace kako bi stvorio liniju kožnatih dodataka za cigare i, tijekom godina, razvio širok raspon luksuznih darova povezanih s cigarama koje obožavaju ljubitelji svugdje.

Marshall se također udružio s najboljim proizvođačima cigara u poslu, uključujući Manuela Quesadu, Nestora Plasenciju i Carlosa Fuentea Jr., kako bi proizveli seriju najbolje ocijenjenih cigara. Nijedna od tih cigara DM nije privukla toliko pozornosti kao sad već legendarna cigara Daniel Marshall od 24-karatnog zlata, prekrivena s 25 slojeva talijanskog zlata od 24 kt tankih poput papira.

Nakon dodavanja pojava poput Arnolda Schwarzeneggera, Denzela Washingtona, Johna Travolte, Davida Beckhama, Jay-Z-ja i britanske kraljevske obitelji na svoju prestižnu listu klijenata, trajno nasljeđe Daniela Marshalla čvrsto je na mjestu. Tako su se humidori Daniel Marshall uzdigli do neusporedivih visina gdje danas počivaju kao neki od najpoželjnijih humidora na svijetu.

Zašto humidori DM?
Humidori Daniel Marshall ili DM nude ljubiteljima cigara spoj luksuza, iznimne izrade, stila i funkcionalnosti drukčiji od bilo kojeg drugog. Od ponuda po povoljnim cijenama do raskošnih, jedinstvenih humidora koji se mogu prodati za tisuće dolara, svaki humidor Daniel Marshall proizvod je Marshallove predanosti izvrsnosti.

Zapanjujuća vanjština
Od putnih i stolnih modela do velikih škrinja s blagom, svaki humidor Daniel Marshall izrađen je upotrebom samo najkvalitetnijih materijala. Prekrasno zrnato ili čvornato tvrdo drvo Marshallov su specijalitet, s rubovima od crne ebanovine koji dodaju elegantnu profinjenost izgledu humidora. Poznata završna obrada od 1000 slojeva Daniela Marshalla dodaje sloj po sloj laka na humidore za upečatljiv izgled visokog sjaja koji ističe sve najbolje od drvenih šara.


Vanjski dio svakog stolnog humidora DM dovršen je pozlaćenim kompletom brave i ključeva od 24-karatnog zlata marke Daniel Marshall koji pokazuje svima koji gledaju da humidor pripada poznavatelju osobitosti. Zadivljujući izgled humidora DM osigurava da privlače pozornost gdje god ih postavite.

Izuzetan interijer
Unutrašnjost svakog humidora izrađena je od najfinije brazilske španjolske cedrovine, koja nudi visoko upijanje vlage i radi s ovlaživačem za održavanje optimalne kontrole vlažnosti. Cedrovina također pojačava okus i aromu cigara, pružajući idealan prostor za odležavanje cigara.


Ovisno o modelu humidora DM, ladice i razdjelnici od španjolske cedrovine također pomažu da cigare budu organizirane i spremne za vaš užitak. Prostor svakog humidora DM izvrsno spaja tu funkcionalnost s primamljivim stilom, dodajući dašak raskoši prostoru za pohranu. Od kvadrantnih šarki do čak i najmanjih vijaka, svaki detalj u unutrašnjosti polirana je 24-karatna zlatna ploča.

Učinkovita kontrola vlažnosti
Svi ovlaživači Daniel Marshall uključuju isprobani i pravi ovlaživač od pjene. Za stolne modele, ovlaživač se drži uredno smješten unutar držača ovlaživača od cedrovine pričvršćenog na donju stranu poklopca. Ventilacijski otvori u ovlaživaču i držaču od cedrovine omogućuju vlazi da slobodno teče kroz humidor, tako da cigare dobivaju svu potrebnu njegu.


Još jedna popularna značajka koja se nalazi u stolnim ovlaživačima DM magnetna je traka označena brojevima od 1 do 12 tako da možete mjesečno pratiti kad je vrijeme za ponovno punjenje ovlaživača i dodavanje otopine za ovlaživanje. Ta jedinstvena postavka omogućuje jednostavan, manje frustrirajući način za praćenje održavanja ovlaživača.
Kao i kod svakog drugog ovlaživača, toplo se preporučuje da uvijek upotrebljavate destiliranu vodu u ovlaživaču DM, zajedno s visokokvalitetnom otopinom za ovlaživač. Ako želite nadograditi na ovlaživač zraka na bazi akrilnog polimera ili drugu vrstu uređaja, svakako usporedite dimenzije s ovlaživačem DM kako biste bili sigurni da odgovara držaču.

Stolni humidori Daniela Marshalla također uključuju digitalni higrometar. Njegov čitljiv zaslon omogućuje vam provjeru trenutne razine, kao i visoke i niske, relativne vlažnosti i temperature. Higrometar dolazi s jakim magnetima koji ga čvrsto drže unutar okvira od španjolske cedrovine na donjoj strani poklopca.

Doživotno jamstvo
Kao potvrda visoke razine kvalitete svakog humidora, svaki humidor Daniel Marshall dolazi s certifikatom o autentičnosti koji jamči da dobivate autentičan humidor svjetske klase od jednog od najboljih u poslu. Marshall je toliko ozbiljan po pitanju kvalitete humidora da svaki od njih ima doživotno jamstvo.

Izbor poznavatelja

Možda danas u svijetu ne postoji nijedna linija humidora koja tako uspješno spaja kvalitetu, luksuz i funkcionalnost kao kreacije Daniela Marshalla. S cjeloživotnom strašću ugrađenom u samo srce svake kreacije koja nosi njegovo ime, humidori Daniel Marshall jednostavno su vrhunski izbor za ozbiljnog poznavatelja cigara.


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.