Ostali rezači za cigare

Ostali rezači za cigare

Današnji rezači cigara dostupni su u bezbroj dizajna idealnih za svaku priliku. Ne brinite se ako upotreba običnog giljotinskog rezača za cigare ili rezača i bušača cigara nije vaša stvar. Jedan od drugih rezača za cigare sigurno će vam odgovarati.


Osim uobičajenih giljotinskih rezača i rezača s bušačem, naći ćete mnoštvo drugih alata za rezanje cigara koji variraju od klasičnih starih favorita do futurističkih naprava. Postoje kutije alata za za cigare s ugrađenim rezačima savršene za ozbiljne ljubitelje cigara, precizni rezači s više oštrica koji režu cigare iz više smjerova i spravice s više alata savršene za planinarenje ili teren za golf.

Tu su, naravno, i V-rezači, poznati i kao klinasti ili mačkasti rezači, zbog oblika reza napravljenog na cigari. Ti rezači stvaraju uvlačenje kao nijedni drugi, omogućujući potpuno jedinstveno iskustvo pušenja cigare. Većina V-rezača radi pomoću poluge koja se gurne dolje kako bi se izrezao klin iz kraja cigare koji, u profilu, izgleda kao slovo V. Iako neki ljudi smatraju da su tradicionalni V-rezači glomazni i teški za upotrebu, preferiraju ih mnogi puristi.

Izvrsni su za dom, ured ili dnevni boravak, ali nekoć ti rezači nisu bili najbolja opcija za one koji planiraju uživati u svojim cigarama dok su u pokretu. Međutim, V-rezači prilično su se razvili tijekom godina kako bi pružili ljubiteljima cigara elegantnije i više prijenosne mogućnosti V-rezanja nego prije. Mnogi od današnjih V-rezača, poput najprodavanijeg rezača za cigare Xikar VX V-Cut, nude varijaciju koja kombinira mehanizam tipa giljotine, što rezultira alatom koji je i praktičniji i lakši za korištenje od klasičnih dizajna V-rezača. Optimalna snaga rezanja kliznog pokreta nalik na giljotinu i oštrice u obliku klina rezultiraju brzim i čistim V-rezovima kamo god išli. Moderni V-rezači često imaju dodatnu prednost oštrica s oprugom koje se sigurno zaključavaju na mjestu kad su gotove.

Za one koji povremeno uživaju u V-rezu, ali ipak više vole ravni rez, idealni su kombinirani rezači. Ti rezači nude konfiguracije s više oštrica koje vam omogućuju odabir ravne giljotine ili V-rezača. Precizno izrađen rezač cigara Porsche Design 3-u-1 vrhunski je primjer.

Bilo da se radi o V-rezaču, kombiniranom rezaču ili drugim jedinstveno konfiguriranim rezačima za cigare, pronaći ćete hrpu opcija s kojima možete eksperimentirati. Pronađite svoj omiljeni rez već danas!


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.