Metalne kutije za cigare

Metalne kutije za cigare

Danas je na tržištu dostupno puno različitih vrsta futrola za cigare, ali metalne futrole za cigare nude najbolje od oba svijeta za one koji traže spoj stila i funkcionalnosti. Od pojedinačnih tuba za cigare do ovlaženih futrola, sigurno ćete pronaći metalnu futrolu za cigare koja vam je potrebna.


Zašto odabrati metalnu futrolu za cigare?

Metalne futrole za cigare nude razne značajke koje mogu poboljšati vaše iskustvo pušenja cigara s lakoćom, kao i vaš mir. Tvrđi vanjski omotači metalnih futrola pružaju bolju zaštitu za cigare tijekom transporta od mekših kožnatih ili platnenih futrola. Nećete se morati brinuti da će vam se cigare slučajno spljoštiti u džepu, prtljazi ili torbi za golf.

Neke metalne futrole imaju podstavu od cedrovine i kompaktne ovlaživače, što pruža još više prednosti za vaše cigare. Većina metalnih futrola također može ponuditi raskošniji izgled od futrola izrađenih od drugih materijala. To znači da ćete, bez obzira na situaciju, doći sa svojim omiljenim cigarama sa stilom.

Dakle, ako tražite futrolu koja pruža bolju zaštitu za vaše cigare, ali ne želite žrtvovati profinjenost i stil, onda je metalna futrola odličan izbor.

Vrste metalnih futrola

Postoje, naravno, različite vrste metala koji se upotrebljavaju za futrole za cigare, stoga će vam kratki pregled najpopularnijih vrsta pomoći u potrazi. Razmislite kako ćete prvenstveno upotrebljavati futrolu. Je li za posebne prilike ili za svakodnevnu upotrebu? Nosite li futrolu u džepu kaputa, aktovci, torbi za golf ili u prtljazi? Odgovori na ta pitanja pomoći će vam da pronađete futrolu koja je najprikladnija za vas.

Čisto srebro
Elegantan izbor koji nudi visoku razinu otmjenosti i stila. Idealno za svečana okupljanja ili bilo koje prigode za koje želite da vaše cigare ostave dojam. Nedostaci su futrole od čistog srebra to što je teža, skuplja i trebat će povremeno poliranje. Ako zanemarimo te neugodnosti, futrola za cigare od čistog srebra, kao što je Futrola Sillem's od čistog srebra za 2 Robusta, svejedno je vrhunski izbor za mudre i profinjene ljubitelje cigara. Personalizirajte je graviranjem kako bi bila odličan dar.

Kositar
Kao i čisto srebro, kositar nudi elegantan izgled starog svijeta. Teška, ali mekana priroda kositra čini ga osjetljivim na udarce i ogrebotine. Budući da nije među najgrubljim materijalima, najprikladniji je za posebne prigode ili formalna okupljanja. Te futrole mogu lako potamnjeti i možda će trebati malo više poliranja nego kod većine drugih. Ipak, to su popularne opcije koje se mogu gravirati za nezaboravne proslave kao što su rođenja, vjenčanja ili promaknuća na poslu.

Aluminijska legura
Lagane i izdržljive, ove futrole dobra su opcija za putovanje, a istovremeno štite vaše cigare. Ono što tim futrolama nedostaje u pogledu luksuza čistog srebra ili kositra, one nadoknađuju čvrstom svakodnevnom funkcionalnošću.

Nehrđajući čelik
Futrole od nehrđajućeg čelika pružaju snagu i svestranost dok i dalje nude dašak modernog stila. Često obložene kromom, te su futrole jednako prikladne u formalnim i ležernim okruženjima. Odličan su višenamjenski izbor koji pruža čvrstu zaštitu za vaše cigare, a također su sjajne za vanjsku upotrebu, bez obzira na vremenske prilike. Futrola za cigare adorini Double kromirana najprodavaniji je primjer.

Stilovi metalnih futrola

Postoje i različiti stilovi metalnih futrola za cigare među kojima možete birati. Sve ovisi o situaciji. Za posebne događaje, prijateljska okupljanja ili samo lutanje gradom, prikladna je većina metalnih futrola. Ovlažene metalne futrole posebno su poželjni stilovi za duža putovanja jer drže cigare u optimalnoj klimi dok ne budu spremne za pušenje. Evo nekoliko najpopularnijih stilova:

Futrola za jednu cigaru
Savršena za pripremu cigare bilo da ste na terenu za golf, na poslovnom sastanku ili nakon finog obroka. Dostupna u standardnim tubama, tubama obloženim cedrovinom ili ovlaženim tubama, kao što je Futrola s humidorom adorini i srebrnim higrometrom.

Futrola za dvije cigare
Ove futrole daju vam fleksibilnost za nošenje dviju vaših omiljenih cigara. Popularan izbor za teren za golf koji vam omogućuje uživanje u cigari na prvih devet i drugih devet rupa! Ovlažena dvostruka futrola za cigare adorini od visokokvalitetnog čelika sa satenskom završnom obradom i cedrovinom odlična je opcija, bez obzira na lokaciju.

Futrola s poklopcem na šarkama
Ove futrole pružaju prostor za više cigara i imaju poklopac na šarkama, za razliku od dizajna drugih metalnih futrola koje se klizno otvaraju. Iako su malo glomaznije i manje prikladne za džep, te futrole pružaju jedinstvenu kombinaciju nostalgije, stila i funkcionalnosti. Futrole kao što je Futrola za cigare za 3 korone izvrsni su personalizirani pokloni.

Futrole od miješanih materijala
Ove futrole predstavljaju alternativni izgled tradicionalnih futrola za cigare, kombinirajući metal s drugim materijalima, poput kože ili ugljičnih vlakana. Te futrole, koje se obično sastoje od gornjeg dijela koji klizi preko metalnog donjeg dijela, pružaju zaštitu cigarama dok istovremeno nude neodoljiv izgled idealan za najprestižnije prilike. Privlačna Trostruka futrola za cigare S. T. Dupont smeđa najluksuzniji je primjerak.

Pouzdani metal

Metalne futrole za cigare daju vam mogućnost da zaštitite svoje cigare bolje od tradicionalnih mekih futrola i to s profinjenim stilom i otmjenošću. Čak imate mogućnosti ovlaživanja svojih cigara dok ste u pokretu. Dakle, zaštitite svoje cigare kako treba novom metalnom futrolom već danas!


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.