O našem 100-dnevnom jamstvu povrata

Ako niste u potpunosti zadovoljni kupnjom, možete nam poslati natrag neupotrijebljeni proizvod u roku od 100 dana od isporuke. Često klijenti naručuju naše proizvode kao poklone, a uz našu predanost izvrsnosti službe za korisnike sad znate da ne morate žuriti s povratom ako bude problema bilo s kojim artiklom.

Što ako je moj artikal oštećen?

Molimo pošaljite kratki opis oštećenja i ID narudžbe (ako ga imate pri ruci) našoj službi za korisnike. Ako proizvod dođe oštećen, uvijek je korisno ako možete također poslati sliku oštećenja, kad god je to moguće. To nam omogućuje da bolje procijenimo je li šteta nastala tijekom prijevoza.

Kako vratiti proizvod?

Molimo obratite se našoj službi za korisnike i navedite proizvod koji biste željeli vratiti te razlog tome.

Zatim ćemo vam poslati oznaku za povratnu pošiljku i dati vam podatke za kontakt dostavljačke službe kako biste dogovorili dan i vrijeme koje će vam biti prikladno za preuzimanje paketa.

Molimo ponovno sigurno zapakirajte artikal i priložite oznaku za povratnu pošiljku u kutiju. Prvo obavezno uklonite ili prekrijte barkod izvorne pošiljke.

Prilikom preuzimanja trebali biste dobiti potvrdu o povratu. Molimo sačuvajte je kao dokaz o povratu pošiljke.

U iznimnim slučajevima dostavljačka služba možda neće ponuditi mogućnost podizanja paketa zbog dimenzija proizvoda ili zbog toga što se usluga preuzimanja ne nudi za određenu regiju ili zemlju. U takvom slučaju klijent bi trebao odabrati ekonomičnu opciju za povrat pošiljke, a mi ćemo nadoknaditi troškove povratne pošiljke.

Što se može vratiti?

Uvijek ćemo vam vratiti punu cijenu artikla, kao i troškove isporuke iz našeg skladišta.

Sljedeći troškovi ne mogu se nadoknaditi:
Troškovi za sve prilagođene artikle (npr. gravure).
Dodatni troškovi ekspresne isporuke ako je odabrana umjesto standardne isporuke.
Dodatni troškovi plaćanja pouzećem ako je odabrano kao način plaćanja.

Uvijek plaćamo troškove povratne pošiljke kad god proizvod stigne oštećen ili je razlog za povrat naša odgovornost. Inače troškove vezane uz povratnu pošiljku snosi klijent.

Zadržavamo pravo odbiti povrat novca za proizvode koji su bili u aktivnoj uporabi.

Kad ću dobiti povrat novca za povratnu pošiljku?

Ako šaljete robu natrag, povrat novca vrši se u roku od 14 dana nakon što je roba dostavljena u naše skladište, iako je to obično mnogo brže. Plaćanje povrata vrši se putem istog načina plaćanja koji ste odabrali za izvorno plaćanje. Javit ćemo vam se za načine plaćanja kod kojih ne primimo tražene podatke od obrađivača plaćanja kako bismo organizirali povrat.

Pravo opoziva

Uz naše 100-dnevno pravilo o povratu, uvijek imate zakonsko pravo opoziva.

Pravo na otkazivanje
Imate pravo otkazati kupnju proizvoda bez navođenja razloga bilo kad unutar razdoblja od 100 dana, počevši od dana nakon što primite proizvode. Morate nas obavijestiti o otkazivanju u pisanom obliku ili drugim trajnim sredstvom na našu kontakt adresu.
Posljedice otkazivanja
Ako ste u posjedu robe, imate dužnost zadržati je i razumno se brinuti o njoj.
Morate nam poslati robu natrag na našu kontakt adresu što je prije moguće nakon što otkažete ugovor.
Zadržavamo pravo na naplatu koja ne prelazi naše izravne troškove povrata robe ako je ne vratite ili je vratite na naš trošak. U slučaju povrata, nadoknadit ćemo ne samo cijenu proizvoda, nego i sve troškove dostave na adresu kupca. Povratna pošiljka u naše skladište naplaćuje se kupcu.
Nakon što ste nas obavijestili da želite otkazati ugovor, bilo koji iznos koji ste nam uplatili vratit će vam se što je prije moguće, u svakom slučaju u roku od 100 dana nakon vašeg otkazivanja.
Nećete imati pravo otkazati kupnju u slučaju isporuke robe koja je napravljena po vašim specifikacijama ili je jasno personalizirana, ili se zbog svoje naravi ne može vratiti ili je podložna brzom kvarenju ili isteku.