Kožnate kutije za cigare

Kožnate kutije za cigare

Humidori su dobri kod kuće ili u uredu, ali kad želite ponijeti svoje omiljene cigare sa sobom, trebat će vam nešto malo praktičnije. Humidor Discount tu je kako bi vam pomogao s velikim izborom kožnatih futrola za cigare koje će dovesti vaše cigare na odredište netaknute i sa stilom.

Zašto kožnata futrola za cigare?

Kožnate futrole za cigare iznimno su popularne velikim dijelom zbog svoje svestranosti i širokog raspona stilova. Kožnate futrole donose bezvremenski izgled i dojam vašem iskustvu pušenja cigara, ali također mogu pružiti i niz značajki zbog kojih su idealne za svaku priliku:

 • Lagan dizajn koji se može udobno nositi u džepu jakne
 • Konstrukcija koja je ugodna na dodir, ali dovoljno kruta da zaštiti cigare
 • Različiti dostupni oblici i veličine, mnogi s podesivim duljinama za dodatnu fleksibilnost
 • Ugodan miris kože koji lijepo nadopunjuje aromu cigara

  Bilo da se radi o tradicionalnoj crnoj ili smeđoj koži ili o šarenijim dizajnima, sigurno ćete pronaći kožnatu futrolu koja odgovara vašim potrebama.

  Vrste kožnatih futrola za cigare

  Postoji mnogo različitih dizajna kožnatih futrola među kojima možete birati. Dakle, evo kratkog pregleda nekoliko najpopularnijih vrsta koje biste mogli uzeti u obzir.

  Teleskopska mekana kožnata futrola
  Ove najpopularnije kožnate futrole za cigare pružaju izvrstan spoj mekoće i osnovne zaštite za vaše cigare. Ova futrola ima dvodijelni dizajn, obično s gornjim dijelom koji klizi preko donjeg. Kožnata futrola Cohiba s tri odjeljka najprodavaniji je primjer.


  To vam daje fleksibilnost da pomaknete futrolu kako bi odgovarala širokom rasponu duljina cigara. Mnoge od tih futrola mogu imati prošivene rubove ili "prste" koji pružaju sigurnije mjesto za cigare određene veličine prstena. Ta vrsta futrole općenito je manje kruta, stoga neće ponuditi zaštitu od gnječenja za vaše cigare. Ako to zanemarimo, teleskopska kožnata futrola idealna je za jednodnevne izlete na teren za golf, poslovna okruženja, noćne provode u gradu ili druge prilike u kojima biste mogli poželjeti futrolu koja nudi dašak stila i svestranosti.

  Tvrda futrola presvučena kožom
  Ako želite futrolu koja će pružiti veću zaštitu cigarama, ograničavajući mogućnost da se zgnječe ili oštete tijekom transporta, onda je tvrda futrola presvučena kožom odličan izbor. Te futrole za cigare daju vam izgled i dojam kože, a pružaju dodatnu tvrdu, zaštitnu pregradu kako bi cigare bile sigurne dok ste u pokretu. Ono što tim futrolama možda nedostaje zbog njihove glomaznije veličine, više nego nadoknađuju elegancijom i pouzdanošću.


  Tvrde futrole presvučene kožom dostupne su u raznim stilovima kako bi odgovarale za bezbroj prilika. Izvrsni primjerci često imaju drvene detalje i unutrašnjost od španjolske cedrovine, kao i teleskopski dizajn. Klasična futrola adorini od prave kože za 2 – 3 cigare smeđa najprodavanija je. Za profinjeniji dodir, futrola za cigare adorini od prave kože crna 3/5 [/Y13168] kapaciteta za 3 do 5 cigara [Y13168] ima gornji i donji dio od pravog drva koji nadopunjuju njenu kožnatu vanjštinu i podstavu od španjolske cedrovine s pregradama.

  Kožnata torbica
  Futrola za cigare u stilu torbice odličan je izbor za one koji ne žele gnjavažu s dvodijelnom teleskopskom futrolom. Te futrole dostupne su u mekim ili tvrdim varijantama i općenito imaju lako dostupan preklop koji drži cigare pokrivenima dok ne dođe vrijeme za pušenje.


  Iako nisu tako kompaktne veličine kao druge futrole, u ovoj kategoriji postoje velike vrijednosti. Bilo da tražite svoju prvu kožnatu futrolu za cigare ili jednostavno tražite drukčiju futrolu za izlete na teren za golf, kožnata torbica odlična je opcija. Klasična dvostruka futrola za cigare od crne kože sveopći je favorit i ima veliku vrijednost.

  Kožnata torba za cigare
  Stariji brat torbice, kožnata torba za cigare vrhunski je izbor za ljubitelja cigara koji putuje. Kožnate torbe za cigare obično imaju veći kapacitet za cigare i mogu držati šest ili više cigara. Mnoge će ponuditi dodatni prostor za kreditne kartice, rezače cigara i druge dodatke za cigare, kao i zaštitni patentni zatvarač. Torba za cigare adorini od prave kože crvena s gornjim šavovima sjajan je primjer.


  Iako su mnogo veće od standardnih kožnatih futrola za cigare, kožnate torbe za cigare osiguravaju da ste uvijek spremni uživati u cigari bez obzira na to kamo vas putovanje odvede. Za jedinstven i nostalgičan štih kožnate torbe za cigare, adorinijeva čudesno rustična rola za cigare od prave kože smeđa odmah započinje razgovor.

  Počastite se kožnatom futrolom za cigare

  Kožnate futrole za cigare nude profinjenost bez pretvaranja i funkcionalnost koja nikad nije mlaka ili dosadna. Bez obzira na to koju vrstu futrole želite, postoji puno finih kožnatih futrola za cigare među kojima možete birati. Unaprijedite svoje pušenje cigara i pronađite svoju idealnu kožnatu futrolu za cigare već danas.
Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.