Davidoff futrola za cigare R-2 kožnata crna 2


120,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Davidoff iz Ženeve ultimativni je izvor visokokvalitetnih luksuznih dodataka za cigare, koji traže pronicljivi ljubitelji cigara diljem svijeta. Jedna od najunikatnijih serija dodataka koje Davidoff nudi inspirirana je trima fazama u proizvodnji cigara. Predstavlja drugu fazu R-2 Curing Cigar Case Black Leather .

Ova fino izrađena futrola izrađena je u Španjolskoj od super mekane prave goveđe kože, što čini raskošno, ali sigurno i izdržljivo mjesto za držanje vaših cigara pri ruci. Torbica ima podesivi dvodijelni dizajn koji omogućuje različite duljine i može primiti dvije vaše omiljene cigare do kalibra od 56 prstenova .

R-2 Curing Cigar Case crna koža istaknuta je jedinstvenim suvremenim uzorkom koji predstavlja sušenje listova duhana.Dizajn je kreiran posebnim postupkom laserskog označavanja koji prekriva podatnu crnu kožu za doista zadivljujući izgled koji će zasigurno privući pažnju bez obzira na priliku.

Ovaj sofisticirani kovčeg čini siguran i siguran prijevoz cigara modernom i ugodnom aferom kakvu samo Davidoff može pružiti. Upotpunite svoju kolekciju kutijom iz svake od tri faze.

Opremljeno higrometrom:
ne
Materijal:
Koža
Visina:
20 mm
Težina:
46 g
Boja:
Crna
EAN kod:
7623500346855

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu