Pošteni uvjeti kupnje dio su našeg shvaćanja izvanredne usluge za naše kupce. Nudimo svojim kupcima prednosti kao što je jamstvo niske cijene. Nema skrivenih troškova. Uvjereni smo da će vas izvrsna vrijednost naših proizvoda također uvjeriti.

Cijene

Obavijest o neispravnostima

Zbog dostavljačevih uvjeta osiguranja, kupac mora pregledati robu po primitku. Vidljiva oštećenja na pakiranju mora potvrditi u pisanom obliku izravno nakon isporuke poštar i/ili dostavljač. U slučaju oštećenja prilikom dostave, bez vidljivih oštećenja na pakiranju, morate nas obavijestiti u roku od 2 dana nakon primitka pošiljke.

Plaćanje

Klijent može birati prema vlastitim željama među sljedećim načinima plaćanja: Kreditna kartica i debitna kartica. Na zahtjev je također moguće platiti bankovnim prijenosom. Za zemlje EU-a također je moguća opcija plaćanja pouzećem. Dodatna naknada za plaćanje pouzećem iznosi 7.50 € u Njemačkoj i 14 € u ostalim zemljama EU-a. Kupoprodajna cijena obično se plaća na dan isporuke i naplaćuje se klijentu tek na taj datum. U slučaju plaćanja pouzećem, plaća se prilikom dostave. U slučaju plaćanja kreditnom karticom, pružatelj usluge može zadržati iznos narudžbe na kartici, ali stvarna naplata izvršit će se tek na dan isporuke.
Vaša narudžba nama predstavlja ponudu za kupnju robe na našoj web stranici. Potvrdit ćemo primitak narudžbe slanjem automatskog e-maila koji potvrđuje vašu narudžbu. Ovo je samo potvrda o primitku vaše narudžbe i neće se napraviti nikakav obvezujući ugovor među nama osim ako i dok ne prihvatimo vašu narudžbu slanjem potvrde narudžbe ili isporukom robe.
Ugovor se može zaključiti na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom, nizozemskom, švedskom, ruskom ili japanskom jeziku.
Svi proizvodi ostaju u našem vlasništvu sve dok se ne plati čitav iznos kupnje.

100-dnevno jamstvo povrata novca

Kupcu je zajamčeno pravo povrata kupljenih proizvoda u roku od 100 dana. Ako isporučeni artikal iz bilo kojeg razloga ne odgovara kupčevim očekivanjima, vratit ćemo plaćeni iznos nakon primitka proizvoda u izvornom stanju i izvornom pakiranju. Ovo nije obvezan uvjet kako biste ostvarili svoje pravo na otkazivanje. Nije potrebno navesti nikakav razlog za vraćanje proizvoda. Nakon primitka vraćenog proizvoda plaćena cijena odmah se vraća kupcu. Molimo imajte na umu da se prilagođeni proizvodi ne mogu vratiti.
----------------------------
----------------------------
Pravo na otkazivanje
Imate pravo otkazati kupnju proizvoda bez navođenja razloga bilo kad unutar razdoblja od 100 dana, počevši od dana nakon što primite proizvode. Morate nas obavijestiti o otkazivanju u pisanom obliku ili drugim trajnim sredstvom na našu kontakt adresu.
Posljedice otkazivanja
Ako ste u posjedu robe, imate dužnost zadržati je i razumno se brinuti o njoj.
Morate nam poslati robu natrag na našu kontakt adresu što je prije moguće nakon što otkažete ugovor.
Zadržavamo pravo na naplatu koja ne prelazi naše izravne troškove povrata robe ako je ne vratite ili je vratite na naš trošak. U slučaju povrata, nadoknadit ćemo ne samo cijenu proizvoda, nego i sve troškove dostave na adresu kupca. Povratna pošiljka u naše skladište naplaćuje se kupcu.
Nakon što ste nas obavijestili da želite otkazati ugovor, bilo koji iznos koji ste nam uplatili vratit će vam se što je prije moguće, u svakom slučaju u roku od 100 dana nakon vašeg otkazivanja.
Nećete imati pravo otkazati kupnju u slučaju isporuke robe koja je napravljena po vašim specifikacijama ili je jasno personalizirana, ili se zbog svoje naravi ne može vratiti ili je podložna brzom kvarenju ili isteku.
----------------------------
----------------------------
Naše 100-dnevno jamstvo povrata novca ne ograničava na bilo koji način zakonsko pravo na otkazivanje, na koje kupac također ima pravo.

Jamstvo niske cijene

Jamčimo da za sve ponuđene proizvode klijent plaća najnižu cijenu. Ako u roku od 3 mjeseca nakon kupnje klijent nađe isti proizvod negdje drugdje po nižoj cijeni, platit ćemo razliku od kupoprodajne cijene.

Privatnost

Podaci o narudžbi i podaci o klijentu pohranjeni su. Detalji ugovora o narudžbi bit će vam poslani putem e-maila. Možete spremiti uvjete korištenja na ovoj stranici. Za detalje o privatnosti pogledajte naša odvojena pravila o privatnosti.

Otkazivanje

Zadržavamo pravo odustajanja od ugovora o narudžbi u slučaju pogrešaka u izračunima, pisanim ili ispisanim materijalima.

Posebna dostava ormarića

Ormarići se šalju po špediteru (nije uključena dostava na vrata).

Podaci o tvrtki

Tel: +49-221-80009410/ 1 (574)-607-4008/ (800) 613-6219


Međunarodni glavni ured:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Njemačka

Direktor: Felix Spohn
Porezni broj: 215/5817/1281

EU-VAT identifikacijski broj: DE813377639
Cégnyilvántartás: Amtsgericht Köln
Trgovački registar br.: HRB 37042

Web-stranicom upravlja Humidor Discount - Gebr. Spohn GmbH.