Svitak za cigare adorini od prave kože smeđi

Svitak za cigare adorini od prave kože smeđi


4,3 (6 Ocjene)
35,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Većina kutija za cigare koje su danas dostupne zasigurno služe svojoj svrsi, a neke bi čak mogle unijeti dašak blještavila i glamura na zabavu, ali nakon nekog vremena sve te kutije za cigare mogu početi izgledati ili se činiti prilično dosadnima. U adoriniju su, međutim, osmislili rješenje za nošenje cigara koje spaja stari svijet s novim kako bi stvorilo opciju prijevoza cigara koja privlači pažnju kao nijedna druga. Adorini Cigar Roll olakšava proces nošenja cigara i čini ga u klasičnom adorini stilu.

Ova jedinstvena kreacija izrađena je od prave kože koja nudi rustikalni, izlizani, čak nostalgični izgled koji će zasigurno natjerati ljude da se zapitaju kakva se blaga čuvaju unutra. Samo otkopčajte zaštitni kožni remen i kućište se lako otvara i otkriva elastične trake za pričvršćivanje šest vaših omiljenih cigara .Čvrsto, ali ne pretijesno, ove će trake držati različite oblike i veličine, tako da nikada nećete biti uhvaćeni bez prave cigare za posao.

Ne samo da možete ponijeti šest cigara sa sobom kamo god idete, već zahvaljujući još jednom unutrašnjem kožnom remenu, možete ponijeti i omiljeni modni dodatak. Pričvrstite bušilicu za privjesak ili prijenosnu giljotinu i uvijek ćete biti spremni za akciju! Kada ste spremni zatvoriti ga, samo smotajte kožu, zakopčajte kožni remen i spremni ste za polazak. To je tako jednostavno!

Bilo da ste na pikniku u parku, opuštate se na plaži ili idete na veliku avanturu, adorini's Cigar Roll Real Leather Brown pokazat će se pouzdanim suputnikom bez kojeg nećete htjeti ostati! Savršena za svadbene zabave i rođendane, ova je torbica izvrstan dar za svakog ljubitelja.

Za:
6 cigara/e
Materijal:
Genuine leather
Širina:
190 mm
Visina:
270 mm
Težina:
70 g
Boja:
Smeđa
Marka:
Adorini
ID artikla:
13741
EAN kod:
4260564931073

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 4,3/5   (6 Ocjene)
 67% (4 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 33% (2 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 07 May 2023
 08 Dec 2021
 13 Oct 2020
 21 Jun 2019
 26 May 2019
 27 Dec 2018