slika 2  slika 3  slika 4  slika 5  slika 6  slika 7
Rezač za cigare

Rezač za cigare


-38% Popust
24,00 €
39,00 €

Dostupnost: Privremeno nema na zalihama. Nije poznat datum isporuke

Količina

Otkrijte revolucionarni način otvaranja svoje cigare i doživite savršeno izvlačenje s alatom za crtanje cigara "Draw Pick". Ovaj inovativni alat redefinira ritual uživanja u cigari i nudi vam jedinstvenu priliku da otključate puni okus svoje omiljene cigare.

"Draw Pick" izdvaja se od konvencionalnih metoda otvaranja cigara. Umjesto uobičajenih tehnika rezanja, ovaj alat koristi nježnu, ali vrlo učinkovitu metodu bušenja. Opremljen s tri precizne trzalice, omogućuje vam otvaranje cigare bez nepotrebnog pritiska. Mehanizam s okretnim navojem drži trzalice sigurno zaštićene dok ne zatrebaju, pružajući i prilagodljivost. Za manje formate cigara, možete jednostavno koristiti dva trzalica za postizanje optimalnog rezultata.

Dizajn "Draw Picka" oda je estetici zamršenih detalja. Svojom srebrnom bojom odiše elegancijom i neprimjetno se uklapa u svijet uživanja u cigarama.Oblik podsjeća na šahovsku figuru, ali s jasnom praktičnošću za ljubitelje cigara. Ovaj je alat izrađen kako bi pažljivo postupao s vašom cigarom i precizno kontrolirao otpor pri izvlačenju, omogućujući vam da u potpunosti uživate u svakom dimu.

Glavne značajke Cigar Draw Picka:

Inovativni koncept otvaranja: Umjesto konvencionalnog reza, "Draw Pick" omogućuje nježno probijanje kako bi se optimizirao otpor cigare na izvlačenje.

Prilagodljivo: Tri trzalice nude fleksibilnost za različite formate cigara; ako je potrebno, možete koristiti samo dva pijuka.

Elegantan dizajn: srebrna boja i oblik šahovske figure daju alatu profinjenu estetiku.

Kvaliteta i izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala dugotrajnost i precizna izvedba.

Doživite uživanje u cigari na potpuno novi način s alatom za cigare "Draw Pick".Otvorite svoju cigaru s preciznošću i točnošću kako biste uživali u punom okusu i postigli savršenu kontrolu izvlačenja. Obavezna oprema za sve entuzijaste uzvišene kulture cigara.

Model:
16151
Tip rezača:
Višenamjenski alat
Materijal:
Metal
Dužina:
75 mm
Širina:
28 mm
Težina:
56 g
Boja:
Srebrna
EAN kod:
4251886129873

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu