slika 2  slika 3  slika 4
Stinky Stirrup pepeljara za automobil od nehrđajućeg čelika

Stinky Stirrup pepeljara za automobil od nehrđajućeg čelika


5,0 (1 Ocjena)
-13% Popust
20,00 €
23,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina


Stinky automobilska pepeljara za cigare – nehrđajući čelikAutomobilska pepeljara za cigare Stinky napravljena od nehrđajućeg čelika savršena je za ljubitelje cigara u pokretu. Dizajnirana kao pepeljara za automobil, besprijekorno se uklapa u standardne držače za čaše i nije samo funkcionalna, nego i iznimno praktična.

Značajke proizvoda:
  • Vrhunski materijal: Izrađena od nehrđajućeg čelika, automobilska pepeljara za cigare Stinky pruža izdržljivo i privlačno rješenje za uživanje u cigarama u pokretu.

  • Oslonac i držač za cigare: Sadrži integrirani držač za cigare i praktičan držač, čime se osigurava da je vaša cigara uvijek nadohvat ruke i sigurno postavljena.

  • Može smjestiti različite promjere prstena cigara: Držač za cigare dizajniran je za siguran smještaj cigara različitih promjera prstena. Ugravirani logotip Stinky dodaje dašak kvalitete.

  • Sigurno zatvaranje: Pepeljara se sigurno zatvara kako bi zadržala pepeo tijekom vašeg putovanja.

  • Kompaktna veličina: Visoka 10 cm, automobilska pepeljara za cigare Stinky kompaktna je i savršeno pristaje u držač za čaše vašeg vozila.O marki Stinky:
Stinky je poznat po proizvodnji visokokvalitetnih pepeljara za cigare i dodataka za ljubitelje cigara. Njihove proizvode karakterizira robusnost, funkcionalnost i prepoznatljiv logotip Stinky.

Uz automobilsku pepeljaru za cigare Stinky, uživanje u cigari u pokretu postaje elegantno iskustvo. Istražite kvalitetu i profinjenost koja definira proizvode Stinky dok uživate u svojoj cigari bilo kad i bilo gdje.


Model:
CA-ST-AUTO
Utori za:
1 cigara/e
Height:
100
Težina:
168 g
Boja:
Srebrna
Marka:
Stinky

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 07 Apr 2024