Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare slika 5 Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare slika 2 Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare slika 3 Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare slika 4
Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare slika 5

Drvena futrola od ebanovine Siglo Corona za 3 cigare


5,0 (1 Ocjena)
298,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Rasprodano

Količina

Bilo da ste vani cijeli dan ili ste krenuli u noćnu avanturu, putovanje može izazvati pustoš po cigarama. Svojim cijenjenim cigarama možete pružiti zaštitu i to u luksuznom stilu uz Siglo Wooden Case Ebony 3 Corona .

Ova elegantna kutija je strojno izrezana od egzotičnog drveta makasar ebanovine iz šuma jugoistočne Azije. Tvrdo i lijepo zrnato drvo savršeno je mjesto za sigurno čuvanje vaših cigara. Dijamantni lak dodaje dašak sofisticiranosti, izvlačeći svjetlije i tamnije kontrastne zrnca drveta.

S tri odvojena pretinca za vaše cigare, torbica vam omogućuje da sa sobom ponesete do tri vaše omiljene cigare veličine Corona bez brige da će se cigare zgnječiti ili oštetiti. Precizna konstrukcija kućišta omogućuje glatko klizno kretanje njezina dva dijela. Drže ih zajedno dva magneta, tako da možete biti sigurni da se kućište neće slučajno otvoriti.

Bez obzira na priliku, Siglo Wooden Case Ebony 3 Corona pružit će iznimnu zaštitu za vaše cigare svojim stilom i gracioznošću koji će ugoditi publici. Uključuje zaštitnu vrećicu i poklon kutiju.

Format cigare:
Corona
Materijal:
Drvo
Boja:
Smeđa
Marka:
Siglo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 27 May 2020