slika 2  slika 3
PerfectSmoke pepeljara za cigare od nehrđajućeg čelika

PerfectSmoke pepeljara za cigare od nehrđajućeg čelika


4,0 (1 Ocjena)
12,90 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina


PerfectSmoke pepeljara za cigare od nehrđajućeg čelikaPepeljara za cigare PerfectSmoke od nehrđajućeg čelika kompaktan je i elegantan dodatak koji kombinira funkcionalnost s estetskom privlačnošću. S tri elegantne kuglaste noge za stabilnost, ova pepeljara nudi profinjeno rješenje za ljubitelje cigara.

Ključne značajke:
  • Vrhunski nehrđajući čelik: Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pepeljara za cigare osigurava izdržljivost, ali također dodaje dašak elegancije svakom okruženju.

  • Tri estetske kuglaste noge: Tri kuglaste noge pružaju stabilnost, ali također pridonose elegantnom izgledu pepeljare, besprijekorno se uklapajući u svaki ambijent.

  • Elegantni držač za cigare: S graciozno zakrivljenim držačem za cigare, pepeljara izgleda elegantno, ali i osigurava da vaša cigara sigurno leži bez kotrljanja.

  • Kompaktna veličina: Uz duljinu od 15,5 cm i širinu od 6,5 cm, pepeljara je prenosiva i prikladna u pokretu, za visoke stolice, teren za golf i još mnogo toga.
  • Logotip PerfectSmoke: Logotip PerfectSmoke ugraviran je na donjoj strani pepeljare te predstavlja autentičnost i kvalitetu.Poboljšajte svoje uživanje u cigari uz pepeljaru za cigare PerfectSmoke od nehrđajućeg čelika. Njena kombinacija funkcionalnosti, estetike i prenosivosti čini je idealnim suputnikom za sve vaše trenutke uz cigaru.


Utori za:
1 cigara/e
Dužina:
155 mm
Širina:
65 mm
Visina:
30 mm
Težina:
85 g
Boja:
Srebrna
Marka:
Perfectsmoke
EAN kod:
4251886112561

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 4,0/5   (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 01 Jun 2024