Zelena pepeljara Havana Club Egoista Zelena pepeljara Havana Club Egoista  slika> 2 Zelena pepeljara Havana Club Egoista  slika> 3 Zelena pepeljara Havana Club Egoista  slika> 4 Zelena pepeljara Havana Club Egoista  slika> 5
Zelena pepeljara Havana Club Egoista

Zelena pepeljara Havana Club Egoista


-11% Popust
70,00 €
79,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Stvaranje savršenog prostora za pušenje cigara oblik je umjetnosti koji zahtijeva samo pravi dekor i dodatke za stvaranje odgovarajućeg ambijenta za potpuno opuštanje i užitak. Sjajan način da svom prostoru dodate dašak kubanskog štiha je Havana Club Egoista pepeljara.

Havana Club Egoista Ashtray Green natjerat će vas da sanjarite o poljima duhana i palmama koje se njišu na tropskom povjetarcu sa svojim ovalnim oblikom, ugodnom zelenom bojom i velikim natpisom Havana Club sa strane. To je kao da imate svoj vlastiti salon za cigare.

Proizvedena u Francuskoj, ova pepeljara izrađena je od fine keramike koja nudi stil koji je istodobno nostalgičan, sofisticiran i bezvremenski. Velika, duboka zdjela nudi dovoljno prostora za odlaganje pepela. Stalak za jednu cigaru omogućuje vam da odložite cigaru bez brige da će se otkotrljati ili prevrnuti.

Bez obzira na to gdje stavite svoju Havana Club Egoista pepeljaru, ona će sigurno dodati potpuno novu dimenziju vašem iskustvu pušenja cigare. Ne gubite užitke dobre cigare, pretvorite svoj svakodnevni pušački prostor u otok užitka pušenja cigara i nabavite svoju Havana Club pepeljaru već danas.

Vrsta:
Pepeljara za cigare
Utori za:
1 cigara/e
Materijal:
Keramika
Dimenzije:
160 mm x 125 mm x 43 mm
Težina:
410 g
Marka:
Havana Club
EAN kod:
4260412685998

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu