Crni rezač Siglo s džepnim nožićem

Crni rezač Siglo s džepnim nožićem


1,0 (1 Ocjena)
-10% Popust
61,00 €
68,00 €

Dostupnost: Privremeno nema na zalihama. Nije poznat datum isporuke

Količina

Danas na tržištu postoji širok izbor rezača za cigare, tako da može biti teško pronaći onaj pravi za vaše potrebe. Ako želite rezač koji kombinira precizno rezanje, čvrstu konstrukciju i suvremeni stil, tada je rezač Siglo Switch Blade Cutter optimalan izbor.

Rezač radi poput oštrice s prekidačem, kao što ime sugerira, s jednim pritiskom na gumb s teksturom koji automatski otvara oštrice. Uz brzi pokret stiskanja, dvije oštrice od nehrđajućeg čelika daju gladak i čist rez. Veliki otvor rezača znači da možete rezati cigare do 56 prstena , što vam daje fleksibilnost rezanja širokog spektra vaših omiljenih dimova.

Ovaj rezač s dvostrukom oštricom ima sjajni crni završni sloj spojen svijetlim metalnim detaljima. To čini nevjerojatno moderan izgled koji će se sigurno svidjeti svakome dok se pokazao idealnim izborom za svaku situaciju pušenja cigara.

Siglo Switch Blade Cutter moćan je uređaj za rezanje koji savršeno uravnotežuje oblik i funkciju, spajajući besprijekornu kontrolu rezanja s ugodno sofisticiranim izgledom i osjećajem. Ovo će sigurno ići ravno na vrh popisa vaših omiljenih dodataka za cigare, stoga nemojte čekati, nabavite svoju već danas.Tip rezača:
Rezač s dvostrukom oštricom
Materijal:
Metal
Boja:
Crna
Marka:
Siglo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 1,0/5   (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 100% (1 Ocjena)
 16 Jan 2019