Caseti Piezo slim chrome / black Caseti Piezo slim chrome / black slika 2 Caseti Piezo slim chrome / black slika 6 Caseti Piezo slim chrome / black slika 8 Caseti Piezo slim chrome / black slika 10
Caseti Piezo slim chrome / black

Kromirani/crni upaljač Caseti Piezo Slim


5,0 (3 Ocjene)
59,50 €

Dostupnost: Rasprodano

Količina

Ljudi u Casetiju shvaćaju da upaljači ne moraju uvijek biti veliki, glomazni ili složeni kako bi ponudili stil i pouzdanost. Oni razumiju da je ponekad manje doista više. Za one koji žele eleganciju bez glomaznosti, tim nudi kromirani/crni tanki upaljač Caseti Piezo.

Taj prekrasno tanki upaljač ima vrlo privlačnu crnu lakiranu završnu obradu s kromiranim detaljima, koja odiše tihom profinjenošću idealnom i za ležerna i za formalna okruženja. Njegov iznimno tanki profil, udoban osjećaj i prenosivost znače da vas neće opteretiti, kamo god pošli.

Minimalistički izgled upaljača prenosi se na njegovu funkcionalnost, s piezoelektričnim kvarcnim sustavom paljenja jednostavnim za upotrebu. Samo okrenite poklopac i pritisnite okidač postavljen sa strane da biste dobili tradicionalni mekani plamen spreman za akciju. To je sve. Dopunjavanje butanom brzo je i jednostavno. Također, uz piezoelektrični sustav nikad se nećete morati brinuti o promjeni kremena. To svodi održavanje na minimum.

Bez obzira na situaciju, kromirani/crni tanki upaljač Caseti Piezo pokazat će se pouzdanim užitkom za publiku. Veličina upaljača, uravnotežena težina i primamljiv izgled čine ga neophodnim za one koji žele nenametljiv luksuz bez pretjerane cijene. Sjajan je kao poklon.

EAN kod:
4031872281774
ID artikla:
28177
Dodatno:
Ništa
Boja:
Crna
Plin:
Plin butan
Prikladno za pušače lule:
ne
Težina:
39 g
Prozor za razinu plina:
ne
Marka:
Caseti
Plamenovi:
1
Premaz:
Kromirano
Napravljeno od:
Metal
Vrsta plamena:
Lagani plamen
Dimenzije:
7 mm x 35 mm x 81 mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (3 Ocjene)
 100% (3 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 17 Apr 2020
 01 Feb 2020
 07 Dec 2014