Porsche Design

Porsche Design

Porsche Design Studios donosi suvremeni stil i beskompromisnu funkcionalnost u svijet lula i cigara koje mogu pružiti samo proizvodi koji nose ime Porsche. Vrhunski upaljači Porsche Design savršeni su primjeri zašto su Porsche Design Studios omiljeno odredište modernih ljubitelja cigara diljem svijeta.


Naslijeđe obitelji Porsche

Porsche Design Studio ukorijenjen je u dugogodišnjoj stručnosti obitelji Porsche u poljima vrhunskog dizajna i inženjeringa. Od legendarne Volkswagen Bube Ferdinanda Porschea do dizajna njegovog unuka Ferdinanda Alexandera Porschea za Porsche 904 i kultni Porsche 911, Porscheovo naslijeđe sastavni je dio automobilske povijesti.

Ferdinand Alexander Porsche nije dijelio nepopustljivu ljubav prema automobilskom inženjerstvu, kao ni njegov slavni djed i otac Ferry Porsche. Ipak, više ga je privlačila estetika dizajna. Tijekom ranih 1970-ih skrenuo je pozornost s obiteljskog automobilskog odjela i usredotočio se na stvaranje luksuznih proizvoda za stil života za profinjene ljubitelje automobila. To je bilo rođenje Porsche Designa.

Ferdinand Alexander Porsche pokrenuo je Porsche Design u Stuttgartu, u Njemačkoj, 1972. godine i napravio glasan odjek s ručnim satovima švicarske proizvodnje izrađenim za zaposlenike Porschea, a naposljetku i za pronicljive vozače Porschea diljem svijeta. Uspjeh tih satova doveo je do širokog spektra artikala, uključujući izvrsne lule, upaljače i dodatke za cigare. Svaki novootkriveni proizvod učvršćuje reputaciju Porsche Designa kao pionira u dizajnu i izradi visokokvalitetnih proizvoda za moderno doba.


Što je Porsche Design Studio?

Ideja koja stoji iza Porsche Design Studija jest ponuditi dizajnerima i majstorima mjesto gdje mogu pustiti mašti na volju i stvoriti jedinstvene dizajne izvan okvira bez vanjskih utjecaja. Kako bi se bolje dočarao taj duh, Porsche Design Studio premješten je iz Stuttgarta u Zell am See u Austriji, u blizini imanja obitelji Porsche.

Bilo da dizajniraju potpuno nove spravice ili poboljšavaju postojeće proizvode, majstori u Porsche Designu uvijek žele svesti ideje na njihov najosnovniji oblik i graditi dalje. Kao što Porsche Design službeno izjavljuje, Porsche Design slijedi jasnu filozofiju dizajna: optimizirati funkciju. Smanjiti oblik na najbitnije. Nadići poznato kako bismo stalno otkrivali nova i izuzetna rješenja. To uvjerenje u srcu je svake ponude Porsche Designa, a posebno upaljača Porsche Design.

Odabir upaljača Porsche Design

Svaki upaljač Porsche Design pruža optimalnu funkcionalnost s pouzdanim izvorom plamena, idealnu za sve prilike. Upaljači Porsche Design također su poznati po svojoj teškoj, izdržljivoj konstrukciji, u kojoj se upotrebljava više metalnih komponenti nego kod mnogih drugih proizvođača upaljača danas.


Odabir upaljača Porsche Design jednostavno se svodi na stil koji vam najbolje pristaje i, naravno, koliko štiha želite unijeti u svoje iskustvo pušenja. Evo nekoliko najboljih primjera Porsche Designa o kojima možete razmisliti:

Porsche Design P3631

Idealan za ljubitelje cigara, P3631 čvrsto je izrađen upaljač s paljenjem plamenom s dvostrukim mlazom, savršen za paljenje cigara velikog prstena. Također ima veliki spremnik za gorivo s prozorom za razinu goriva i ugrađenim rezačem i bušačem cigara, tako da ste uvijek spremni za uživanje u svojoj omiljenoj cigari.

Porsche Design P3632

Ovaj elegantni upaljač idealan je izbor za one koji žele tanji upaljač koji spaja klasični stil s modernim štihom. P3632 ima ravan, gotovo proziran plamen baklje koji donosi svu vatrenu snagu koja vam je potrebna za uživanje u cigari gotovo bilo gdje.

Porsche Design P3633

P3633 najprodavaniji je upaljač s jedinstvenim dvostrukim dizajnom kućišta, koji sadrži kružni otvor za svoj vjetrootporni plamen idealan za gotovo sve vremenske uvjete. Možete jednostavno prilagoditi jačinu plamena kako biste pronašli pravu razinu za paljenje svojih cigara, koliko god bile male ili velike.

Porsche Design P3639

Ovaj dobro izrađeni klasik ima minimalistički, ali moderni dizajn koji je idealan za gotovo bilo koje okruženje. P3639 nudi paljenje jednostavno za upotrebu i snažan plamen s jednim mlazom, zbog čega je višenamjenska opcija za svakoga, bilo kod kuće, u dnevnoj sobi ili u pokretu.

Porsche Design P3641

Ako želite upaljač koji je istovremenotanjeg profila, jednostavan za rukovanje i elegantan, onda je P3641 pravi izbor. Pritiskom na veliku tipku za paljenje pali se plamen ravnog mlaza koji s lakoćom pali cigare dok istovremeno dodaje dašak profinjenosti trenutku.

Porsche Design P3642

Porsche Design P3642 pruža elegantan moderan izgled s tek daškom industrijskog dizajna koji se savršeno stapa s funkcionalnošću upaljača. Samo okrenite zaštitni poklopac, spustite okidač za paljenje i imat ćete snažan mlazni plamen spreman da zapali vaše cigare.


Upaljači Porsche Design dodaju dašak profinjenosti svakoj prigodi i izvrstan su poklon za modernog ljubitelja cigara, posebno u kombinaciji s elegantnim humidorom za cigare, kao što je adorinijev zapanjujući aluminijski srednji humidor Deluxe.


Budućnost je sada uz Porsche Design

Uvijek jedinstven, uvijek vrhunski, Porsche Design Studio pruža ljubiteljima cigara najbolje u dizajnu životnog stila i inženjerstvu. Pronađite svoj upaljač Porsche Design na Humidor Discountu i pridružite se Porscheovom naslijeđu već danas!


Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.