HumiDif

HumiDif

HumiDif Group specijalizirana je za humidore za cigare i dodatke koji pružaju elegantan suvremeni stil uz robusnu funkcionalnost. Kao glavni izvor za brojna vrhunska imena u industriji cigara za prilagođene proizvode, HumiDif također nudi izvrsne mogućnosti za pojedinačne potrošače. Kvaliteta dizajna i konstrukcije u kombinaciji s više od 30 godina iskustva znači da je HumiDif maksimalno pouzdan.

Globalna sila
Iako HumiDif možda nije dobro poznat masama, proizvodi koje dizajniraju i stvaraju za svoje dobro poznate klijente sigurno jesu. HumiDif Group radi sve. Od vrećica za ovlaživanje i kutija za cigare do druge robe vezane uz cigare. Grupa čak radi i raskošnu ambalažu za rum i druga alkoholna pića. Tvornice u Kini i Nikaragvi omogućuju HumiDifu fleksibilnost da ponudi svoje proizvode na uistinu globalnoj razini.

S naglaskom na dizajnu, proizvodnji, logistici i marketingu koji zadovoljavaju potrebe njihovih klijenata, HumiDif isporučuje nevjerojatno širok raspon proizvoda s kojima su mnogi ljubitelji cigara postali intimno upoznati.

Popis klijenata HumiDif Group je dojmljiv i uključuje mnoge odmah prepoznatljive marke:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  HumiDifova predanost potrošačima tu ne staje. Grupa je stvorila zaseban odjel kako bi podijelila svoje profinjene dizajne sa svakodnevnim ljubiteljima cigara. Rezultat je kolekcija modernih, visokokvalitetnih proizvoda koji će vam pomoći stvoriti ugodnije iskustvo pušenja cigara.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, dio HumiDif Group, nudi ljubiteljima cigara niz modernih dizajna idealnih za zaljubljenike u pokretu. Svaki od tih proizvoda nadahnut je i dizajniran u Barceloni, Španjolska. Stvoren posebno za ljubitelje cigara, svaki dodatak utjelovljuje jedinstven spoj tradicije i modernosti.


  Smart Humidor
  Omiljenu liniju stolnih humidora HF Barcelona predvodi prekrasno izrađena serija Smart Humidor za 50 cigara veličine Corona. Svaki humidor ima unutrašnjost od drva okoume, koja nudi izvrsno upijanje vlage. Drvo je također idealno za oblaganje humidora jer nema jak miris koji bi mogao utjecati na aromu cigara.  Humidori imaju pouzdan sustav ovlaživanja koji se nalazi u ventiliranom odjeljku koji omogućuje cirkuliranje vlage kroz humidor bez izravnog kontakta ovlaživača s cigarama. Elegantni digitalni higrometar dodaje dašak šarma unutrašnjosti humidora, koja također ima razdjelnike, izdržljive kvadrantne šarke i set brave i ključeva.  HF Barcelona Smart Humidor dostupan je u raznim vanjskim dizajnima koji imaju privlačne kombinacije sjajnog laka i drva ili visokotehnoloških karbonskih vlakana. Svaki nudi drukčiji karakter i izgled koji će se pokazati savršenim dodatkom domu ili uredu profinjenog ljubitelja cigara.

  Humidor Style
  Za one koji žele nešto veći kapacitet, humidor HF Barcelona Style odlična je opcija. Ti suvremeni klasici imaju iste stručno dizajnirane interijere kao i drugi humidori HF Barcelona. Unutrašnjost od okoume predstavlja idealan dom za cigare, dok dvostruki sustav ovlaživanja neprekidno održava vlažnost u cijelom prostoru.

  Moći ćete pomno pratiti razine vlage zahvaljujući okruglom digitalnom higrometru s lako čitljivim zaslonom. Kvadrantne šarke glatko rade s hermetičkim brtvljenjem i zaštitnim sustavom zaključavanja kako bi se osiguralo da čvrsto zatvoreni poklopac drži do 100 cigara veličine Corona sigurno spremljene.
  Zaobljeni rubovi humidora Style lijepo su istaknuti brojnim popularnim završecima HF Barcelone, a svaki nudi izgled koji je i suvremen i primamljivo profinjen.

  Humidor DPs Kolekcija DPs pomogla je postaviti HF Barcelonu na mapu humidora i nastavlja očaravati ljubitelje cigara svugdje s humidorima koji spajaju oblik i funkciju do savršenstva. Veličine za približno 150 cigara Corona, svaki humidor u kolekciji DPs pruža robusnu liniju značajki, besprijekornu izradu i izrazito ugodan izgled.  Svaki od humidora u kolekciji DPs ima unutrašnjost od okoume koja je zaštitni znak HF Barcelone i nudi visoku stopu upijanja vlage za bolju kontrolu vlažnosti. Dok većina ostalih humidora HF Barcelona nudi razdjelnike za jednostavno odvajanje cigara, humidori DPs pružaju još bolje mogućnosti organiziranja cigara s uključenom uklonjivom ladicom.

  Dvostruki sustav ovlaživanja, digitalni higrometar s pozadinskim osvjetljenjem, precizne kvadrantne šarke, hermetičko brtvljenje i sustav zaključavanja kombiniraju se kako bi dodali dojmljivu funkcionalnost svakom humidoru DPs. Kutovi i uzdignuta obloga na prednjoj i gornjoj strani dodatno naglašavaju humidor, što predstavlja idealan središnji dio koji prekrasno dočarava duh Barcelone i modernog pušača cigara današnjice.

  Putni humidor
  Ljudi u HumiDifu i HF Barceloni znaju vrijednost putovanja s malo stvari i to sa stilom. Serija putnih humidora HF Barcelona daje vam fleksibilnost da ponesete svoje cigare sa sobom kamo god idete s nadasve prepoznatljivim kozmopolitskim štihom.  Uz vrhunski dizajn i materijale, svaki putni humidor daje cigarama maksimalnu zaštitu kako biste bili sigurni da će vaše cigare biti u vrhunskom stanju i spremne za uživanje u svakom trenutku. Svaki putni humidor ima unutrašnjost od okoume, istog drva koje se upotrebljava za veće humidore HF Barcelone, što osigurava najbolje okruženje za vaše cigare.  Linija putnih humidora HF Barcelona također nudi raznolikost veličina među kojima možete birati kako bi bolje odgovarale vašim potrebama. Travel10 vrhunska je opcija za dulje vrijeme na putu, koja nudi prostor za najviše 10 cigara veličine Churchill. Za ona kraća putovanja, Travel5 pobjednički je izbor s prostorom za nošenje do 5 vaših omiljenih cigara. Svaki od tih humidora putne veličine ima kliznu ladicu, ovlaživač i iznimno jako magnetno zatvaranje.


  Ako vam je potreban kompaktniji putni humidor ili samo želite ponijeti cigare sa sobom za noć u gradu, onda je džepni humidor HF Barcelona pravi izbor! Elegantan i lak za nošenje, džepni humidor ima unutrašnjost od okoume koja sadrži pravu količinu prostora za najviše 3 cigare veličine Corona. Ovlaživač smješten unutar poklopca osigurava da cigare dobiju odgovarajuću količinu vlage kamo god išli.

  Upaljači, rezači i dodaci
  Kroz liniju visokokvalitetnih proizvoda HF Barcelona, HumiDif nudi širok raspon dodataka koji će unijeti stil i pouzdanost u iskustvo pušenja cigara. Od upaljača s više plamenova do iznimno oštrih rezača cigara s dvostrukom oštricom koji režu s najvećom preciznošću, HF Barcelona pobrinula se za vas.


  HF Barcelona također nudi lijepo dizajnirane pepeljare, futrole za cigare, vlažne vrećice, pa čak i darovne setove, koji spajaju dojmljivu funkcionalnost s izgledom i dojmom idealnim za moderan senzibilitet.

  U budućnost s HumiDifom
  Više od 30 godina stručnosti u dizajniranju proizvoda za moderne ljubitelje cigara učvrstilo je HumiDif kao vodećeg u industriji. Vrhunski dizajn i dalje je okosnica tvrtke jer pomaže u pomicanju granica dodataka za cigare u budućnost. Ako želite stil, pouzdanost i funkciju pomiješane u jedan jedinstveni izraz, onda pogledajte HumiDifove humidore HR Barcelona i druge ponude već danas.

Sve cijene već uključuju PDV.. Besplatna dostava od 99,00 €. Za vrijednost narudžbe ispod 99,00 € primjenjuju se dodatni troškovi dostave. Precrtane cijene predložene su maloprodajne cijene.