slika 2  slika 3  slika 4
Caseti upaljač Soleil kromirani karirani

Caseti upaljač Soleil kromirani karirani


-28% Popust
42,00 €
59,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 4 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu


Kolekcija Caseti Soleil – kromirani mlazni upaljačMlazni upaljač Caseti iz kolekcije Soleil izvrstan je dodatak za zahtjevne ljubitelje cigara. Dizajniran u Parizu, taj upaljač utjelovljuje eleganciju i stil. Prekrasna teksturirana površina, ukrašena kariranim uzorkom, pruža jedinstveno taktilno iskustvo.

Ključne značajke:
  • Plamen koji se može ponovno puniti i podesiti: Ovaj profinjeni upaljač može se ponovno puniti, što omogućuje precizno podešavanje plamena na dnu. Ljubitelji cigara mogu odabrati idealno paljenje za svoje cigare.


  • Prozirni prozorčić za razinu plina: Ugrađeni prozirni prozorčić omogućuje praktičan nadzor razine plina, osiguravajući pravovremeno dopunjavanje pa ste uvijek spremni za trenutke uživanja.


  • Poklopac za zaštitu paljenja: Upaljač je opremljen poklopcem za zaštitu paljenja, koji štiti od vanjskih utjecaja. To pruža sigurnost, ali također produljuje vijek trajanja upaljača.


  • Logotip Caseti: Prednja strana upaljača ponosno prikazuje logotip Caseti, simbol kvalitete i svijesti o marki.


  • Kompaktnih dimenzija i lagan: S dimenzijama 6 x 3,5 x 1 cm i težinom od 73 grama, mlazni upaljač Caseti vrlo je prenosiv i praktičan za upotrebu u pokretu.O Casetiju: Caseti predstavlja ekskluzivne dodatke i osnovan je s ciljem spajanja najviše kvalitete s privlačnim dizajnom. Marka stavlja veliki naglasak na preciznost i pažnju na detalje, što je vidljivo u svakom njihovom proizvodu. Uz istančan osjećaj za stil, Caseti nudi proizvode koji nadilaze očekivanja ljubitelja cigara diljem svijeta.

Mlazni upaljač Caseti iz kolekcije Soleil utjelovljuje istančan ukus i težnju savršenstvu po čemu je ta marka poznata. Počastite se ovim elegantnim upaljačem za neusporedivo iskustvo pušenja cigara.


Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Plin butan
Površina:
Polirana
Prozor za razinu plina:
da
Boja:
Krom
Marka:
Caseti
EAN kod:
4031872281422

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu