slika 2  slika 3  slika 4  slika 5  slika 6  slika 7
Plavi humidor za cigare s kubanskom zastavom 100 cigara

Plavi humidor za cigare s kubanskom zastavom 100 cigara


299,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 6 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Uronite u svijet kulture cigara s ovim izvrsnim humidorom za cigare ukrašenim kubanskom zastavom. Ovaj prekrasni humidor posveta je bogatoj tradiciji kubanskih cigara i pruža vam savršeno okruženje za elegantno pohranjivanje do 100 vaših dragocjenih cigara.

Ovaj ekskluzivni humidor ima neke izvanredne funkcije koje će i skladištenje i prezentiranje vaših cigara učiniti pravim užitkom. Unutar poklopca pronaći ćete ovlaživač zraka i higrometar koje možete sigurno pričvrstiti pomoću isporučenih magneta. To osigurava da uvijek imate potpunu kontrolu nad razinom vlage unutra, kako biste osigurali da su vaše cigare pohranjene u optimalnim uvjetima.

Sigurnost vaših dragocjenih cigara važna je briga za mnoge ljubitelje, zbog čega ovaj humidor dolazi s bravom koja vam omogućuje da ga sigurno zatvorite priloženim ključem. A u slučaju da izgubite ključ, rezervni ključ je uključen radi vaše udobnosti.

Jedna izvanredna značajka ovog humidora su dvije pregrade, koje vam daju slobodu vertikalne podjele unutrašnjosti, bilo korištenjem glavnog odjeljka ili dodatne uklonjive ladice. Ovaj pladanj nije samo praktičan, već je i estetski privlačan, omogućujući vam da svojim gostima elegantno predstavite izbor cigara. Ventilacijski utori u ladici također osiguravaju optimalnu cirkulaciju zraka, omogućujući vašim cigarama ravnomjerno disanje.

"Cigar Humidor Blue s kubanskom zastavom za 100 cigara" savršena je simbioza funkcionalnosti i elegancije koja će osvojiti i iskusne poznavatelje cigara i kolekcionare. Priuštite si ovaj luksuzni humidor i čuvajte svoje cigare u elegantnoj posudi koja odražava bit svijeta kubanskih cigara. Obavezna oprema svakog ljubitelja cigara i poklon koji će pamtiti.

Model:
HAB-9
Ovlaživač:
Spužva/standardno
Opremljeno higrometrom:
da
Higrometar:
Analogni s metalnom spiralom
Dizajnirano za humidore kapaciteta do:
100 cigara/e
Vanjska obloga:
Visoki sjaj
Uključene pregrade:
2
Broj polica:
1
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Materijal:
Drvo
Širina:
340 mm
Height:
160
Dubina:
240 mm
Unutarnja dužina:
305 mm
Unutarnja širina:
205 mm
Unutarnja visina:
120 mm
Težina:
3440 g
Boja:
Plava, Bijela, Crvena
EAN kod:
4251886129590
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu