Crni ormarić za humidor adorini Salina

Crni ormarić za humidor adorini Salina


3,7 (6 Ocjene)
-20% Popust
1.490,00 €
1.860,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 3 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Dizajneri u adoriniju stvorili su nevjerojatno širok spektar humidora koji pokrivaju sve situacije. Za one kojima je potreban humidor za radnu površinu koji štedi prostor, adorini nudi Salina humidor ormarić. Ovaj svestrani ormar pruža visokokvalitetno ovlaživanje, kao i fleksibilnost u sortiranju i izlaganju, što ga čini izvrsnom opcijom za trajnu komercijalnu upotrebu ili jednostavno za pokazivanje cijenjenih kolekcija.

Klasična crna lakirana završna obrada spaja staklena vrata, bočne stijenke i gornji dio kako bi stvorila elegantan ormarić koji omogućuje jednostavno gledanje i pohranu za do 1500 cigara veličine Corona. Praktična ručka na vratima omogućuje glatko otvaranje i zatvaranje, dok set brave i ključa sprječava pogrešno rukovanje cigarama ili uzimanje bez dopuštenja. Četiri različite razine omogućuju višestruke konfiguracije, uključujući prostor za pohranu kutija, dok će sustav LED rasvjete sve to najbolje iskoristiti.Pladanj od španjolske cedrovine s adorinijevim inovativnim sustavom pregrada i naljepnicama na pregradnim kopčama doprinosi svestranosti ormarića, kao i praktična ladica za pribor.

Vlažnost kontrolira potpuno elektronički sustav ovlaživanja koji pruža besprijekornu integraciju između spremnika vode i upravljačke jedinice, koja je opremljena ugrađenim elektroničkim senzorom vlage. Višenamjenska upravljačka jedinica prikazuje sve što je potrebno kako bi se osiguralo održavanje odgovarajućih uvjeta, uključujući trenutnu relativnu vlažnost, trodnevni prosjek vlažnosti, unaprijed postavljene razine vlažnosti i trenutnu temperaturu. Senzor razine vode također uklanja potrebu za stalnom provjerom spremnika za vodu.

Potpomognut adorinijevim doživotnim jamstvom, Salina humidor kabinet je rješenje za pohranu cigara prepuno značajki koje će čuvati i izlagati cigare u optimalnom stanju dok smanjuje količinu vremena i prostora koje bi drugi humidori sličnih kapaciteta mogli zahtijevati.Dodavanje prilagođene usluge graviranja također je odličan način da poboljšate svoj humidor prepoznatljivim profesionalnim izgledom idealnim za svako maloprodajno ili uredsko okruženje.
Kapacitet do 1600 corona cigara/e.
Što nam se sviđa

– Dolazi opremljen elektroničkim sustavom ovlaživanja velikog kapaciteta za jednostavno održavanje. – Mogućnost stavljanja na pod ili na pult. – Stakleni zasloni na vrhu, sa strane i sprijeda. – LED svjetlo.

Što nam se ne sviđa

– Nije uključen analogni higrometar, ali nije potreban za funkcionalnost zbog digitalne kontrolne jedinice s prikazom vlažnosti unutra.Izračunajte online koliko vaših omiljene cigare stat će u humidor
Ovlaživač:
Spremnik za vodu
Higrometar:
Digitalni higrometar
Vanjska obloga:
Mat
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Materijal:
Drvo
Materijal unutarnje obloge:
Španjolska cedrovina
Materijal vanjske obloge:
Obojani lak
Dimenzije:
775 mm x 605 mm x 405 mm
Inner dimmensions
305 mm x 570 mm x 600 mm
Unutarnja duljina ladice:
305 mm
Unutarnja širina ladice:
570 mm
Unutarnja visina ladice:
153 mm
Boja:
Crna
Marka:
Adorini
Jamstvo:
Adorinijevo doživotno jamstvo
EAN kod:
4260412681396

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 3,7/5   (6 Ocjene)
 67% (4 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 33% (2 Ocjene)
 24 Jan 2024
 05 Jan 2024
 14 Nov 2023
 27 Jan 2023
 11 Feb 2022