Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma slika 2
Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma slika 2

Crni elektronski ormar za cigare i humidor adorini Roma


4,7 (21 Ocjene)
-20% Popust
2.290,00 €
2.860,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Adorini je izgradio reputaciju na sposobnosti da spoji kvalitetnu izradu i najnoviju tehnologiju humidora u učinkovit, ali elegantan dizajn. Možda nigdje to nije bolje ilustrirano nego kod bestselera koji podiže opsežno ovlaživanje cigara na potpuno novu razinu: adorinijevog elektroničkog ormarića humidora Roma.

S dovoljno velikim kapacitetom za smještaj do 3100 cigara veličine Corona, elektronički ormarić humidor Roma nudi prekrasan dizajn modula idealan za komercijalnu upotrebu ili za one s ograničenim prostorom, ali kojima je potrebno veliko spremište za cigare. Ovaj čvrsto građeni, crno lakirani miljenik ima debele stijenke za veću učinkovitost u potrošnji energije i kontroli vlažnosti. Dodatnu stabilnost tih stijenki omogućuje izdržljiva staklena ploča vrata s kromiranom ručkom i bravom, koja se otvaraju i otkrivaju unutarnju oblogu od parene španjolske cedrovine. Pet uklonjivih polica od španjolske cedrovine rade zajedno s podesivim policama kako bi ponudile svu fleksibilnost potrebnu za pohranu i izlaganje vaših cigara, bilo pojedinačno ili u punim kutijama.

Ormarić humidor opremljen je elektroničkim sustavom ovlaživanja koji se temelji na hladnoj kondenzaciji i senzorom razine vlažnosti koji vam daje do znanja kad je vrijeme za punjenje spremnika za vodu. Nema potrebe za dodatnim otopinama ili neurednim dodacima. Samo dodajte destiliranu vodu i to je to! Višenamjenska kontrolna jedinica prikazuje sve informacije koje su vam potrebne kako biste osigurali očuvanje svojih cigara, prikazujući trenutnu, prethodno postavljenu i prosječnu razinu vlažnosti, kao i trenutnu temperaturu. Dodaci robusnim značajkama ormarića humidora uključuju ladicu za pohranu pribora za cigare na vodilicama od nehrđajućeg čelika za glatku i dugotrajnu upotrebu, adorinijev jedinstveni sustav razdjelnika s kopčama za naljepnice za optimalnu organizaciju cigara i energetski učinkovite trake za osvjetljenje za poboljšanu vidljivost. Zajedno s adorinijevim doživotnim jamstvom, te značajke pomažu učiniti elektronički ormarić humidor Roma isplativim i potpuno zadovoljavajućim izborom.

Što nam se sviđa

– Elektronički ovlaživač zraka upravljan mikroprocesorom. – Druga jedinica za ovlaživanje u gornjem dijelu za uravnoteženu vlažnost. – Dodatni prostor za ventilaciju u blizini stražnjeg zida. – Veliki kapacitet spremnika za vodu znači rjeđe punjenje.

Što nam se ne sviđa

– Nema stakla na bočnim zidovima.

Značajke adorini Deluxea

 • Deluxe feature image

  Adorinijevo doživotno jamstvo


 • Deluxe feature image

  Inovativni sustav pregrada za fleksibilno pojedinačno odvajanje. Zaštićena adorinijeva inovacija.


 • Deluxe feature image

  Kvačice s naljepnicama za pregrade. Zaštićena Adorinijeva inovacija.


 • Deluxe feature image

  Novi modularni dizajn humidora. Fleksibilnost za proširenje. Umjesto plaćanja skupih velikih humidora izrađenih po narudžbi, sad je moguće napraviti velike humidore pričvršćivanjem nekoliko humidora Roma kao modula jedan do drugog.


 • Deluxe feature image

  NOVO! Ugradnja svjetla. Posebne svjetlosne trake zaštićene od vode ugrađene u humidor. Niska potrošnja i niska emisija topline.


 • Deluxe feature image

  Prostor za ventilaciju na stražnjoj stijenki humidora i dodatni prostor za ventilaciju na prednjoj strani humidora za poboljšanu cirkulaciju zraka. Izvrsna cirkulacija zraka, što osigurava stalnu razinu vlažnosti u cijelom humidoru.


 • Deluxe feature image

  Napredna višenamjenska kontrolna jedinica koja prikazuje: – Trenutnu relativnu vlažnost (u postocima) – Unaprijed postavljenu relativnu vlažnost (u postocima) – Prosječnu relativnu vlažnost u posljednja 3 dana – Trenutnu temperaturu (u stupnjevima Celzija ili Fahrenheita) – Elektronički prikaz razine vode u spremniku za vodu. Nije potrebno otvarati spremnik za provjeru razine vode.


 • Deluxe feature image

  Potpuno opremljen elektroničkim sustavom ovlaživanja koji sadrži spremnik za vodu, dodatni spremnik i kontrolnu jedinicu s ugrađenim preciznim elektroničkim senzorom vlažnosti


 • Deluxe feature image

  Kromirana brava i kromirana ručka na vratima


 • Deluxe feature image

  Ladica za pribor za cigare u sredini ormarića na prečki od nehrđajućeg čelika s ventilacijskim prostorom na stražnjoj stijenki


EAN kod:
4260128720518
Dimenzije:
1750 mm x 650 mm x 450 mm
Boja:
Crna
Unutarnja dužina:
575 mm
Materijal unutarnje obloge:
Španjolska cedrovina
Unutarnja visina:
1570 mm
Marka:
Adorini
Higrometar:
Digitalni higrometar
Uključene razdjelne pregrade:
21
Broj polica:
5
Unutarnja širina:
380 mm
Ladice:
1
Materijal:
Drvo
Materijal vanjske obloge:
Drvo
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Težina:
64000 g
Vanjska obloga:
Mat

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 4,7/5   (21 Ocjene)
 81% (17 Ocjene)
 10% (2 Ocjene)
 5% (1 Ocjena)
 5% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 19 Feb 2024
 03 May 2023
 02 Feb 2023
 19 Apr 2022
 22 Jan 2020
 26 Jun 2019
 28 Feb 2019
 27 Aug 2018
 05 Jun 2018
 12 Nov 2017
 15 Oct 2015
 05 Apr 2015
 07 Jan 2014
 30 Sep 2013
 15 Oct 2012
 18 Jun 2012
 26 Jan 2012
 19 Nov 2011
 10 Feb 2011
 16 Dec 2010
Pogledajte više recenzija i ocjena