Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe
Adorini Humidor Capri - Deluxe

Humidor Adorini Capri - Deluxe


5,0 (1 Ocjena)
-20% Popust
2.690,00 €
3.360,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Privremeno nema na zalihama. Isporuka Sep 1, 2024

Količina

Od dizajna do gotovog proizvoda, humidori adorini postali su poznati po kombinaciji elegancije s funkcionalnošću i izdržljivošću. Nigdje to nije tako lako vidljivo nego kod zadivljujućeg adorini Capri Deluxe Humidor Cabineta.

Ovaj čvrsto izrađeni ormarić ima prekrasnu višestruko lakiranu završnu obradu od ebanovine s trostranim staklom za gledanje, idealnim za izlaganje kolekcije do 3100 cigara veličine Corona, bilo da se radi o kućnim, uredskim ili komercijalnim postavkama. Izdržljiva vrata s pozlaćenom ručkom, bravom i ključem napravljena su za dugotrajnu, intenzivnu upotrebu i otvaraju se prema čvrstoj unutrašnjosti od furnira španjolskog cedra s pet razina polica i ladicama koje se mogu prilagoditi ili ukloniti za dodatnu fleksibilnost. Humidor kabinet Capri Deluxe isprobali su i testirali trgovci diljem svijeta i, bez obzira na klimatske uvjete, uvijek nudi optimalne performanse.

Elektronički sustav ovlaživanja sa senzorom razine vode u spremniku i integriranom kontrolom vlažnosti, zajedno s poboljšanim ventilacijskim prostorima u cijelom ormariću, osiguravaju optimalnu cirkulaciju vlage. Capri Deluxe također ima dodatnu svestranost kroz adorinijev inovativni sustav pregrada, kopče pregradnih naljepnica i ladicu za pribor za cigare na tračnicama od nehrđajućeg čelika koja ostaje skrivena od pogleda dok su vrata zatvorena.

Svi ovi elementi kombinirani su s posebno dizajniranim svjetlosnim trakama s niskom emisijom topline za poboljšanu vidljivost i nisku potrošnju energije, kao i adorinijevim doživotnim jamstvom, kako bi ponudili izvrsnu opciju humidora za one kojima je potrebna velika, besplatna -kapacitet stojećeg skladištenja, ali imaju ograničeni podni prostor. S elektroničkim sustavom ovlaživanja koji je jednostavan za korištenje i koji treba samo destiliranu vodu plus krutu, vrlo izdržljivu konstrukciju optimiziranu za komercijalnu upotrebu, ultra učinkovit Capri Deluxe jednostavno je jedan od najboljih u svojoj klasi.
Kapacitet do 3100 corona cigara/e.
Što nam se sviđa

– Naš najveći model humidora. Nešto veći od popularnog modela Roma. – Stakleni zidovi sa strane izgledaju izvrsno i idealni su za postavljanje u trgovine i barove kako bi privukli pažnju. – Za većinu našeg tima Capri od ebanovine najljepši ormarić s humidorima.

Što nam se ne sviđa

– Nešto skuplji od humidora adorini Roma sličnih karakteristika, ali i veći.Izračunajte online koliko vaših omiljene cigare stat će u humidor
EAN kod:
4260384979583
Težina:
65000 g
Boja:
Smeđa
Higrometar:
Digitalni higrometar
Materijal vanjske obloge:
Obojani lak
Inner dimmensions
560 mm x 1660 mm x 380 mm
Jamstvo:
Adorinijevo doživotno jamstvo
Marka:
Adorini
Unutarnja podstava:
Španjolska cedrovina
Ladice:
1
Ovlaživač:
Elektronički ovlaživač
Broj polica:
3
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Model:
8528
Napravljeno od:
Drvo
Vanjska obloga:
Mat
Dimenzije:
1750 mm x 650 mm x 450 mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 01 Apr 2016