slika 2  slika 3  slika 4  slika 5  slika 6
Jemar Humidor Rainbow Collection bijeli

Jemar Humidor Rainbow Collection bijeli


-20% Popust
416,00 €
520,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Humidor Jemar iz kolekcije Rainbow elegantno je i moderno rješenje za pohranu cigara u blistavo bijeloj boji. Sa svojim sjajnim tijelom, ovaj bijeli humidor dodaje estetske detalje i skladno se uklapa u svako okruženje.

Humidor je napravljen od visokokvalitetne libanonske cedrovine, poznate po svojim izvrsnim svojstvima regulacije vlage. Drvo cedra pruža optimalne uvjete za čuvanje i odležavanje cigara, a istovremeno otpušta ugodnu aromu. Humidor Jemar proizvodi renomirana španjolska tvrtka s proizvodnim pogonima u Italiji. Ta kombinacija španjolske stručnosti i talijanske izrade jamči najvišu kvalitetu i pedantnu izradu.


Šarke humidora napravljene su od nehrđajućeg čelika iz Njemačke, što govori o njihovoj izdržljivosti i pouzdanosti. Omogućuju glatko otvaranje i zatvaranje humidora, istovremeno dodajući dašak elegancije.
Ovaj humidor Jemar opremljen je elektroničkim higrometrom koji precizno mjeri vlažnost u unutrašnjosti i omogućuje preciznu kontrolu. Uključen je i pasivni ovlaživač za održavanje idealne vlažnosti i održavanje cigara u savršenom stanju.


Još je jedna praktična značajka humidora okomita pregrada koja omogućuje odvajanje unutarnjeg prostora. To omogućuje odvojenu pohranu različitih formata ili marki cigara za optimalnu organizaciju. Dno humidora prekriveno je filcom za zaštitu vašeg namještaja od ogrebotina ili oštećenja. Tako možete sigurno postaviti humidor i pomicati ga po potrebi bez brige o neželjenim tragovima.


Humidor Jemar u blistavo bijeloj boji spaja estetiku, kvalitetu i funkcionalnost u izvanrednom proizvodu. Savršen je izbor za ljubitelje cigara koji žele elegantno pohraniti svoje vrijedne cigare.

Model:
0724999969
Ovlaživač:
Akrilni polimerni kristali
Opremljeno higrometrom:
da
Higrometar:
Digitalni higrometar
Vanjska obloga:
Polusjajno
Uključene pregrade:
1
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
ne
Materijal:
Drvo
Materijal unutarnje obloge:
Cedrovina
Length:
280
Širina:
220 mm
Visina:
110 mm
Unutarnja dužina:
245 mm
Unutarnja širina:
180 mm
Unutarnja visina:
65 mm
Težina:
1895 g
Boja:
Bijela
Marka:
Jemar
EAN kod:
4251886129644
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu