Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji  slika> 2 Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji  slika> 3 Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji  slika> 4 Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji  slika> 5
Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji

Humidor od Makassara Avo Uvezian Vavona, srednji


1.595,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 3 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Avo Uvezian bio je jedna od najomiljenijih ličnosti u industriji cigara, poznat po svojoj strasti prema cigarama, vještini sviranja klavira i ljubavi prema životu. Možete proslaviti čovjeka i njegove popularne cigare s humidorom koji će odgovarati većem od života karakteru kakav je bio Avo: Avo Uvezian Humidor Macassar/Vavona Medium .

Dva egzotična drvena furnira oblače ovaj humidor u impresivan stil koji će zasigurno privući poglede svakoga tko uđe u prostoriju. Široki potezi tamne Macassar ebanovine privlače pozornost, dok se pojas svijetle i osebujne ptičje perspektive vavona , sekvoje, slijeva preko gornje i prednje strane kako bi stvorio savršen kontrast.

Unutrašnjost je od okoume , drva poznatog po nedostatku arome i male težine, pruža najluksuznije okruženje za vaše cigare bez dodavanja nepotrebnog volumena humidoru. Kvadrantne šarke i set brave i ključa dodaju izdržljivost i sigurnost.Pladanj na izvlačenje i četiri pregrade čine organiziranje vaših cigara jednostavnim i učinkovitim. Do 75 cigara veličine corone održavat će se u optimalnom stanju s dva Avoova ovlaživača zraka Cigar Master .

Macassar/Vavona Medium apsolutna je potreba za vjerne obožavatelje Avoa i, zajedno s dvogodišnjim jamstvom, atraktivna je opcija za svakog ljubitelja cigara u potrazi za visokokvalitetnim humidorom s dozom raskoši i klase.

Što nam se sviđa

– Dva snažna ovlaživača. – Ladica koja se može ukloniti.

Što nam se ne sviđa

– Unutarnja obloga sadrži okume umjesto španjolskog cedra.

Uključene pregrade:
4
Broj polica:
2
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Materijal:
Drvo
Materijal unutarnje obloge:
Španjolska cedrovina
Materijal vanjske obloge:
Makassar mahagonij
Boja:
Smeđa
Marka:
AVO
Jamstvo:
24 mjeseca
EAN kod:
4260412683031
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu