slika 2  slika 3  slika 4  slika 5  slika 6
Bijeli humidor za cigare s kubanskom zastavom 50 – 75 cigara

Bijeli humidor za cigare s kubanskom zastavom 50 – 75 cigara


239,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 7 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Doživite luksuzno rješenje za pohranu svojih dragocjenih cigara s ovim elegantnim humidorom za cigare u blistavo bijeloj boji, ukrašenom ikoničnom kubanskom zastavom. Ovaj humidor ne samo da nudi elegantnu prezentaciju, već također pruža optimalno okruženje za pohranjivanje 50 do 75 vaših omiljenih cigara.

Ovaj humidor za cigare opremljen je promišljenim značajkama za očuvanje kvalitete i svježine vaših cigara. Unutra ćete pronaći praktičan ovlaživač zraka i precizan higrometar, a oba se mogu sigurno pričvrstiti na poklopac humidora pomoću isporučenih magneta. To omogućuje jednostavno praćenje i podešavanje razine vlage u unutrašnjosti, osiguravajući optimalne uvjete skladištenja.

Nadalje, humidor ima okomitu pregradu koja dijeli unutrašnjost u dva odvojena odjeljka. S pregradom možete odvojiti različite vrste cigara ili se odlučiti za okomitu podjelu za bolju organizaciju.To vam omogućuje da stilski predstavite svoju kolekciju cigara dok ih držite u individualnim okruženjima.

Dno humidora pažljivo je prekriveno filcom koji služi kao zaštita za vaš namještaj. Svaki detalj ovog humidora dizajniran je za eleganciju i funkcionalnost, pružajući vam prvoklasno iskustvo skladištenja. Zlatne šarke su istaknute, nudeći ne samo impresivnu estetiku, već također osiguravaju glatku i izdržljivu funkcionalnost. S lakoćom otvorite i zatvorite humidor i uživajte u robusnosti ove visokokvalitetne konstrukcije.

Bilo da ste strastveni sakupljač cigara ili želite pohraniti svoje cigare za posebne prigode, ovaj humidor za cigare s kubanskom zastavom i praktičnim pregradom spaja moderan dizajn s funkcionalnim savršenstvom. Također je prekrasan dar za ljubitelje cigara i nedvojbeno će izazvati divljenje.

Model:
HAB-7
Ovlaživač:
Spužva
Opremljeno higrometrom:
da
Higrometar:
Analogni s metalnom spiralom
Za:
50-75 cigara/e
Vanjska obloga:
Mat
Uključene pregrade:
1
Materijal:
Drvo
Dimenzije:
130 mm x 300 mm x 240 mm
Unutarnja dužina:
200 mm
Unutarnja širina:
260 mm
Unutarnja visina:
105 mm
Težina:
2460 g
Boja:
Plava, Bijela, Crvena
EAN kod:
4251886129583
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu