S.T.Dupont brooch Cohiba

Broš S.T. Dupont Cohiba


-16% Popust
249,00 €
299,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 8 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

S. T. Dupont i Cohiba dva su od najpoznatijih imena u svijetu cigara, a obožavatelji ih slave zbog predanosti izvrsnosti i luksuznim ponudama. Uz Dupont kao lidera u luksuznim dodacima i Cohibu kao prvo ime u cigarama, čini se sasvim prikladnim da su se njih dvoje udružili kako bi stvorili izuzetan broš S. T. Dupont Cohiba.

Taj rijetki i fino izrađeni komad sadrži pozlaćeni faksimil poznatog logotipa sa siluetom Cohiba. Nalazi se u središtu kružnog polja koje se sastoji od istog privlačnog crnog kineskog laka koji se nalazi na Dupontovim bezvremenskim upaljačima. Dizajn je upotpunjen zakošenom pozadinom koja daje elegantan, ali suvremen izgled. Čvrsta igla i kopča za zaključavanje ugrađeni u stražnji dio broša pomažu da bude sigurno pričvršćen.

Taj mali proizvod svima će pokazati da onaj koji ga nosi predstavlja samo oličenje stila i otmjenosti. Uz priloženu visokokvalitetnu darovnu kutiju, broš S. T. Dupont Cohiba savršen je za ljubitelje cigara koji imaju sve, a apsolutno je neophodan za ljubitelje Cohibe u potrazi za vrhunskim kolekcionarskim predmetom. Nudi se samo u vrlo ograničenim količinama, stoga ne oklijevajte jer već sutra može nestati.

Boja:
Crna
EAN kod:
4260327152172
Marka:
S.T. Dupont
ID artikla:
075.10.10.1000
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu