Crni humidor Guy Janot s piano lakom 35

Crni humidor Guy Janot s piano lakom 35


-11% Popust
276,00 €
311,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Dostupna za 2-5 radnih dana

Količina

Guy Janot nudi neke od najfinijih humidora dostupnih danas, a svaki od njih donosi dašak sofisticiranosti u svaki dom ili ured. Nijedan možda ne poboljšava dekor s više elegancije i stila od Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35 .

Ovaj humidor obučen je u upečatljivu crnu lakiranu piano završnu obradu koja odiše luksuzom bez obzira gdje se nalazi. Otvaranjem poklopca na ovoj ljepoti otkrivaju se visoko izdržljive premium kvadrantne šarke koje daju glatko kretanje i čvrst osjećaj. Unutrašnjost je obložena španjolskim cedrom i, zajedno s pregradom, stvara idealno okruženje za do 35 cigara veličine Corona .

Vlažnost dolazi putem vrlo učinkovitog Guy Janot ovlaživača , koji koristi mineralni kameni materijal za postojanost i pouzdanost. Mineralni kamen prilagođava se prirodnim fluktuacijama klime kako bi osigurao savršenu razinu vlažnosti za cigare.Dodavanje destilirane vode po potrebi, otprilike svaka četiri tjedna, jedino je potrebno redovito održavanje.

Sa svojim prekrasnim dizajnom i izvrsnom kontrolom vlažnosti, Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35 nudi profinjen karakter koji bi trebao zadovoljiti i najizbirljivije ljubitelje. Izvrstan izbor za one koji žele kompaktni humidor koji nudi svestranost u veličini i kapacitetu za cigare.

Opremljeno higrometrom:
ne
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
ne
Materijal:
Drvo
Length:
260
Širina:
200 mm
Visina:
100 mm
Boja:
Crna
Marka:
Guy Janot
ID artikla:
616
EAN kod:
4260564930960
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu