slika 2  slika 3  slika 4  slika 5
Lubinski kožnata futrola za 2 cigare Robusto boja konjaka

Lubinski kožnata futrola za 2 cigare Robusto boja konjaka


-10% Popust
35,00 €
39,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Predstavite svoje dragocjene cigare s elegancijom i stilom u izvrsnoj futroli od prave kože renomirane talijanske marke Lubinski. Ova visokokvalitetna futrola, u plemenitoj nijansi konjaka, može smjestiti dvije cigare u popularnom formatu Robusto i nezaobilazan je dodatak za svakog probirljivog ljubitelja cigara. Naravno, osim klasičnog Robusta, može smjestiti i druge formate.
Futrola za cigare osvaja na prvi pogled svojim plemenitim dizajnom i elegantnom bojom vrhunske kože. Podatna koža daje futroli luksuzan dojam i štiti vaše dragocjene cigare od vanjskih utjecaja kao što su pritisak i udarci. Kombinira funkcionalnost s estetskom privlačnošću i pravo je umjetničko djelo u smislu izrade.
Unutrašnjost futrole obložena je mekom, finom tkaninom koja dodatno štiti cigare i čuva njihove arome. Savršeno prilagođena veličina futrole osigurava da vaše cigare budu čvrsto na mjestu, a da ne zauzima previše prostora. Sad možete lako i elegantno ponijeti svoje cigare sa sobom bilo kamo, bilo da je riječ o putovanjima, posebnim prilikama ili za uživanje u vašoj omiljenoj prostoriji.
Futrola za cigare Lubinski funkcionalan je dodatak, ali također privlači pažnju. Suptilno utisnut logotip marke na prednjoj strani futrole daje joj dašak ekskluzivnosti. Simbol je vrhunske kvalitete i izrade koji će privući pozornost drugih ljubitelja cigara.
Bilo kao osobna nagrada ili kao poklon ljubitelju cigara, futrola za cigare Lubinski neće vas razočarati.

Model:
MA 1232 G
Max. veličina prstena:
52
Materijal:
Prava koža
Dužina:
115-170 mm
Širina:
60 mm
Visina:
22 mm
Težina:
56 g
Boja:
Crvena
Marka:
Lubinski
EAN kod:
4251886129781

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu